Billige kontormøbler

Vi sælger billige kontormøbler i høj kvalitet. Man kan vist godt sige, at vi har Danmarks billigste kontormøbler i høj kvalitet. Og vi er som regel til at handle med. Vi mener, at både vi og kunden skal blive glade for handlen.

Billige kontormøbler - høj kvalitet

Vi kan sælge kontormøblerne så billigt, fordi det er brugte kvalitetsmøbler, som vi køber fra firmaer der fx. er flyttet, lukker eller som bare skal skifte ud. Vi køber som regel store partier, og derfor kan vi sælge dem til dig meget billigt. jkOffice sælger brugte, billige kontormøbler, som primært er eksklusive møbler med kendte designere.

Udover brugte kontormøbler sælger vi også en del spritnye kontormøbler, bl.a. vores egne JK el-hæve/sænkeborde og masser af nye bordplader.

Vi sælger kun mærkevarer! (SIS, B-8, DUBA, HÅG, RH, Savo, Ergo, Rbm, Labofa og Kinnarps, HÅG, Wilkahn, Four Design, Arnold Merckx, Fritz Hansen, Zeta Furniture og mange flere).

I disse tider er der jo stadig behov for kontormøbler, så tag et kig rundt på vores hjemmeside og se om du finder noget du kan bruge. Har du nogle specielle ønsker, så ring eller skriv til os. Eller kig forbi vores udstilling i Skejby. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker og behov.

Vi har i øjeblikket et særligt stort udvalg af skabe, reoler, hæve sænke borde og konferencestole. Klik selv ind og se de mange gode tilbud.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing