Nyhedsbrev


DPG 1C - intuitivt betjeningspanel til Linak stel.

Varenummer: 9325

Ny

En unik nyhed til Linak hæve-/sænkesystemer. Kan tilkøbes til vores nye serie af jk Linak hæve-/sænkeborde, eller til brugte skriveborde med Linak hæve-/sænkesystem.

Det helt unikke ved denne betjening er at i stedet for med knapper så vipper du ganske enkelt panelet op for at køre bordet op, og ned for at køre bordet ned. Panelet har et display som viser højden på bordet og som vil lyse rødt når du har siddet ned for længe. Oven i det kan denne betjening huske på 4 højdeindstillinger + via Bluetooth snakke sammen med en sundheds App som minder dig om at stå op i løbet af dagen.

Flere detaljer

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 495 ex. moms (619 inkl. moms)

Specifikationer

Tilbehør til Hæve-/sænkeborde
Produktkategori Tilbehør til arbejdsstation

Mere information

Nyt intuitivt betjeningspanel til skriveborde med Linak hæve-/sænkesystem. En banebrydende nyhed som vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder. Med dette panel vil dit bord minde dig om at stå op i løbet af arbejdsdagen, hvilket er utrolig vigtigt for din sundhed og dit velbefindende. Mange sidder ned det meste af deres 8 timers arbejdsdag, derfor kan denne lille reminder hjælpe til med at huske på at få mere variation ind i arbejdsdagen.

DPG 1C er del af en ny serie som består af i alt 4 forskellige betjeningspaneler. DPG 1C er den største af modellerne i serien.

Funktioner i DPG 1C:

  • Op/ned funktion ved at vippe panelet
  • 4 memory positioner
  • lysstribe til reminder
  • Display til blandt andet at vise højden

30 andre varer i denne kategori

Download