Kantineborde

10 produkter

Vi fører et bredt udvalg af kantineborde, både fra vores eget sortiment af danskproducerede møbler i høj kvalitet, samt en mængde forskellige borde fra en vifte af vores samarbejdspartnere og underleverandører. Vi sælger gerne bordplader og stel separat og tilbyder dermed også, at du kan sammensætte og variere dit udvalg af borde til kantinen, så det falder helt i din egen smag og sikrer den mest hensigtsmæssige indretning i din kantine eller frokostrum.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Mærke

Produkttype

Mål L cm

Mål B cm

Mål H cm

10 ud af 10 produkter

I vores udvalg af både nye og brugte kantineborde finder du borde, som:

  • Er skabt til at samle mennesker – det er borde, hvor der er plads til, at man samles om dem
  • Har fastsvejsede stel og pulverlakering – det sikrer en lang holdbarhed og samtidig et lækkert, tidløst look
  • Er fremstillede med modstandsdygtige, solide MDF-bordplader
  • Alle har bordplader belagt med laminat, finér eller linoleum – materialer som er fremstillet til daglig brug og er nemme at rengøre og vedligeholde

Læs vores vejledning til rengøring af overflader. 

Det kan være yderst vigtigt, hvilke nye eller brugte kantineborde du vælger, når du skal indrette din virksomheds kantine. Der er her tale om det rum, der mere end alle andre skal opfordre til afslapning og hygge og det rum, hvor dine medarbejdere og ansatte skal have optimale muligheder for at lade batterierne op, inden de skal tilbage til arbejdet. Derfor bør det have høj prioritet at vælge et møblement, der indbyder til netop dette. Dette gælder både borde og stole, og vi kan hjælpe dig med begge dele.

Vi har adskillige modeller på lager, og kan altid skaffe et endnu bredere sortiment hjem inden for 4-5 uger. Dermed vil vi altid kunne sikre dig et udvalg af kantineborde, der vil kunne stille dig fuldstændig tilfreds.

Når vi vælger at sælge brugte møbler, fokuserer vi på at videresælge kvalitet og langtidsholdbare møbler. Selv om møblerne har været i brug tidligere, skal de ikke tænkes som hovsa-løsninger. Det er møblement, der stadig er masser af leveår i. Når vi har indkøbt brugte møbler, behandler vi dem på følgende måde:

  • Vi rengør dem grundigt og gennemtjekker dem for fejl og mangler
  • Er der defekte dele, vælger vi til tider at upcycle dem og udskifte delen med en ny tilsvarende del
  • Møbler, vi ikke vil sælge grundet deres stand, donerer vi til velgørende formål; alternativt genbruger vi materialerne på en miljømæssigt forsvarlig måde
  • Derfor kommer alle vores brugte møbler også med to års fuld garanti

Det kan være essentielt og altafgørende for en virksomhed, at de får indrettet deres kantine med kantineborde og -møbler, der hjælper til at fremhæve og understrege, at DETTE er et rum til afslapning. Hvis man forventer, at ens medarbejdere skal yde deres ypperste, er det vigtigt, at man får indrettet deres kantine eller frokostrum, så de kan nyde deres pauser maksimalt og få ladet de mentale batterier hurtigt op. Dine medarbejdere skal føle, at rummet er designet for at de kan nyde det maksimalt i den tid, de er der.

Vi kan hjælpe dig med at sørge for den indretning og de møbler, der gør lige præcis din kantine så indbydende og stilren som muligt.

Et bord til enhver lejlighed

Vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige kantineborde og sammensætninger af kantinebordplader og -stel. Alle vores stel er solide fuldsvejsede stålstel, som er den absolut mest solide måde at fremstille stel på, og som kan holde til daglig brug og slitage i mange år. Stellene er pulverlakerede, hvilket giver et lækkert, mat look, som samtidig er nemt at gøre rent og er modstandsdygtigt overfor slitage og ridser.

Vi fremstiller stel både med og uden stoleophæng, alt efter hvad der passer dig bedst i din indretning. Et stoleophæng kan tit hjælpe til at få kantinen til at se mere ryddelig ud og gøre det nemmere at gøre rent. Vores bordplader er fremstillet med solid MDF-kerne, der er den bedst tænkelige mulighed for at sikre sig et solidt og modstandsdygtigt bord uden at behøve at betale dyre overpriser for tungt træ.

Bordpladerne er beklædt med enten finér, linoleum eller laminat. Alle tre er de materialer, der er nemme at rengøre og vedligeholde, og de forskellige finishes på bordene giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og looks, alt efter hvad der falder mest i din smag og hvad, der måtte passe bedst ind i jeres kantineindretning og -farvevalg.

Vi fokuserer meget på, at vi leverer kvalitet til kunderne – hver gang

Derfor tilbyder vi:

  • 10 års fuld garanti på alle nyproducerede kantineborde
  • 2 års fuld garanti på alle brugte kantineborde 
  • Danskproducerede kantinemøbler, fremstillet efter danske kvalitetsstandarder
  • Mulighed for at bese møblerne inden køb i vores showrooms i Aarhus og København

Her på vores hjemmeside ser du blot et udvalg af vores sortiment. Vi fører både vores egne serier af kantineborde såvel som udvalgte borde fra samarbejdspartnere og underleverandører. Produkter vil blive tilføjet med jævne mellemrum, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kantinebordsløsninger. Vi har et udvalg af borde, der er faste lagervarer og kan leveres omgående. Skulle du falde for nogle løsninger, farver eller størrelser til din indretning, kan vi levere inden for 4-5 uger.

Vores kantineborde er ikke kun begrænset til at indrette din frokoststue med. Flere af vores modeller vil også nemt kunne passe ind som skrivebord i et kontorlandskab, som et mindre konferencebord og lignende. Kun fantasien sætter grænser, og vores serier af kantineborde er så fleksible, at de lader fantasien komme på overarbejde.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing