Nyhedsbrev

Brugte kantinestole

Når du skal vælge dine nye kantinestole, hvad enten de er brugte eller nye, er det vigtigt at du har ultimativt fokus på at vælge et siddemøbel, der har maksimal komfort for dine medarbejdere. Selv om du har købt de absolut bedste kontorstole, som medarbejderne kan bruge, når de sidder ved deres arbejdsstation, er kantinestolen den plads, hvor den ansatte får muligheden for at slappe af, puste ud og samle energi til at præstere igen, når pausen er forbi. Dine kantinestole skal være modeller af en kvalitet, hvor alt fokus er sat på komfort og på, at medarbejderen har det behageligt når han benytter den.

  • Vis

Derfor er alle kantinestole, som vi har valgt at forhandle: 

  • Ergonomisk velformede, med fokus på at støtte og skabe velbehag
  • Designmæssigt lækre looks, så stolene både er fantastiske at sidde på og at se på
  • Tidløse stil-ikoner, så dine stole kan se godt ud i ligeså mange år, som de skal bruges

Køb brugte kantinestole hos jkOffice

Vores udvalg af brugte kantinestole er altid omskifteligt, da vi har et konstant flow ind og ud af vores lager af brugte møbler. Dels sælger vi ofte vores brugte modeller relativt hurtigt, og dels køber vi også løbende brugt møblement ind fra virksomheder, der vælger, at møblerne ikke skal være en del af deres indretning mere. Vi har dog altid en bred vifte af stole, der stil- og udformningsmæssigt giver dig masser af valgmuligheder, når du skal købe møbler til din kantine, dit konferencelokale eller dit møderum.
Vi har altid et stort udvalg af forskellige skalstol-modeller, som ud over at være økonomisk meget attraktive også er fantastiske, da de oftest fås i mange forskellige farver, med flere valgmuligheder når det kommer til ryg- og sædeform, med muligheder for at få polstring på samt meget andet. Det er fleksible stole, der desuden også nemt stables, hvis de ikke benyttes regelmæssigt eller skal flyttes til andre lokaler.

Du kan læse vores rengøringsvejledning til kantinemøbler her.

Brugte kantinestole - altid høj kvalitet

Men vi er altid leveringsdygtige i en lang række af andre løsninger, så du altid kan finde en stol, der matcher din smag, din indretning og din pengepung. Vi har stole i plast, læder og et væld af træsorter, for slet ikke at nævne de mange modeller i finér, laminat eller lignende der kendetegnes ved at være enormt nemme at rengøre og umådeligt svære at slide op. Vores kantinestole er også ofte af typen, der ligeledes med lethed kan anvendes i et mødelokale, omkring et konferencebord eller i et loungemiljø sammen med et cafebord eller blot stående alene i din virksomheds reception eller indgangsparti. Udvalget af stole er stort, og viften af anvendelsesmuligheder er endnu større.

Én ting har alle stolene dog tilfælles. Det er kvalitet. Høj kvalitet. Det er i både vores og din interesse, at vi fastholder visse kvalitetskrav til samtlige de stole, vi vælger at sætte til salg. Det skyldes blandt andet at:

  • Vi samler på tilfredse kunder, og tilfredse kunder får møbler, der fungerer – hver gang
  • Kvalitetsmøbler har langt længere levetid end discountmøbler, og det er blandt andet derfor, at vi har muligheder for at sælge brugte møbler
  • Vi bryster os af at være stedet, hvor du altid får kvalitet til priser, der ikke kan matches af ret mange – hvis nogen overhovedet

Derfor giver vi også altid to års fuld garanti på vores brugte møblement, samt 10 års garanti på vores nye møbler. Det ved vi, at vi kan gøre med ro i sindet. Men skulle uheldet være ude, er vi selvfølgelig altid klar med en reparation og en hjælpende hånd. Vi hjælper i øvrigt også hjertens gerne, hvis du skal have hjælp med at finde rundt i vores sortiment, og vil tage os med på råd omkring hvilke stole, der passer allerbedst ind i dit domicil eller din kantine. Vi elsker at give kunden et smil på læben, og det plejer vores kompetente rådgivning at gøre. Derfor må du endelig kontakte os, når du har bestemt dig for at investere i en eller flere brugte kantinestole fra jkOffice.

Brugte kantinestole til flere formål

Kantinestole kan og bruges ofte til flere formål end stole i en kantine. Du kan nemlig også bruge kantinestole til konferencer, i mødelokaler m.m. Kantinestole kan anvendes i mange sammenhænge - mulighederne er uendelige. Hos jkOffice har du mulighed for at vælge imellem forskellige mærker, modeller, materialer, former og farver. Derudover er mange af vores kantinestole stabelbare som øger funktionaliteten, da de er nemme at flytte rundt og fylder mindre, når de ikke er i brug samt er nemme at rengøre. 

Hvorfor skal jeg vælge brugte kantinestole?

Selvom vi sælger brugte kantinestole, kan du være sikker at kvalitet og holdbarhed er i top, når du handler med jkOffice. Ovenfor kan du se vores sortiment som skiftes regelmæssigt. Du finder et varierende udvalg fra forskellige brands og i forskellige former, farver og materialer. Vi har også brugte kantineborde på lager, så du kan købe et helt sæt. Vores varierende udvalg gør det muligt at finde spændende mærker såsom Fritz Hansen, Klaessons og Lammhults, da vi løbende opkøber nye, brugte kantinestole. 

Hvis ikke du finder den stol du leder efter blandt vores sortiment, kan du prøve at kigge blandt vores nye kantinestole. Du er også altid velkommen til at kontakte os, og så kan vi hjælpe med at finde din næste kantinestol. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysisk showroom i Skejby, Aarhus N, hvis du ønsker at prøve kantinestolen først. 

FAQ

Hvordan vælger jeg en god katinestol?

  • Noget af det vigtigste ved en god kantinestol, er at den er behagelig at sidde på. Du kan derfor med fordel vælge en stol med et ergonimisk design. Derudover er det vigtigt, at du vælger en stol, der passer i højden til bordet. Du kan med fordel også vælge en model, der passer til desinget på kantinebordet.

Hvad er fordelen ved at vælge en brugt kantinestol?

  • Fordele ved at købe brugte kantinestole er, at du får produkter i høj kvalitet med to års garanti til en utrolig skarp pris. Du kan vælge mellem flere solide mærker og flotte stole til priser, der måske endda overrasker dig.

Er der garanti på en brugt kantinestol?

  • Når du køber brugte kantinestole hos jkOffice, får du altid to års garanti på varerne. Vi sælger nemlig kun produkter, som vi selv kan stå inde for.