Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Skranker

Den skranke, du stiller op i din reception, typisk lige indenfor dit firmas hovedindgang, vil uvægerligt blive et fokuspunkt for alle, der kommer til virksomheden; besøger såvel som ansatte. Skranken, der oftest vil stå centralt i receptionen med et vilkårligt udvalg af receptions- og lounge-møblement omkring sig, er det mål som enhver, der træder ind af døren hos din virksomhed vil stile efter. Om det er en ansat, der siger godmorgen til receptionisten, en mellemleder der skal forhøre sig om indkomne beskeder eller en besøgende, måske en potentiel samarbejdspartner, der melder sin ankomst; skranken er centrum. Og derfor er valget af din skranke så essentielt.

 • Vis
 • Bestillingsva..
  Cosy skranke - hvid
  999999

  Receptionsmøbel med skrivebord og opbevaring.Indbygget skrivebord Mål: 74x196x78 cm (HxBxD) Overflade af hvid melamin Alu fodspark ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤ Produceret på bæredygtig fabrik i EU ❤ 10 års garanti ❤Receptionsskranke med indbygget arbejdsplads.

  13.111 kr. (inkl. moms)
  12459
 • Bestillingsva..
  Focus skranke - Hvid laminat med alu fodspark
  999999

  Focus skranke til butik, udstilling, receptioner og lignende. Enkelt og klassisk design. Mål: 110x52x169 cm (HxDxL) Udført i 32mm MDF Overflade af hvid laminat Muligt i disse laminat farver: Bøg, birk, antracit + yderliger farver mod merpris Mulighed for tekst på forsiden mod merpris 10 års garanti ❤ FSC certificeret ❤ ISO 9001 og ISO 14001...

  10.444 kr. (inkl. moms)
  6743
 • Bestillingsva..
  Focus skranke - mix med skrift
  999999

  Universal skranke perfekt med et hæve-/sænkebord i, eller indrettet med reoler.Lavet af MDF plader Lakeret overflade Med alu fodspark Med skriften "Reception" på forsiden 10 års garanti ❤ FSC certificeret ❤ ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤

  13.205 kr. (inkl. moms)
  6746
 • Bestillingsva..
  Focus skranke - bøg laminat med alu fodspark
  999999

  Universal skranke perfekt med et hæve-/sænkebord i eller indrettet med reoler.Udført med en kerna af 32mm MDF, med laminat.Overflade af bøge laminat Udført af MDF plader Med alu fodspark 10 års garanti ❤ FSC certificeret ❤ ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤Egner sig i en butik, som arbejdsplads, i receptionen eller lignende.

  10.444 kr. (inkl. moms)
  6744
 • Bestillingsva..
  Focus skranke - mix
  999999

  Universal skranke udført i kvalitetsmaterialer og til en god pris. Ideel til brug i butikken, som reception eller med en arbejdsplads i. Kan også indrettes med reoler og anden opbevaring.Udført i 32mm MDF med hvid og grøn lak. Mål: 110 x 52 x 169 cm (HxDxL) Andre farvekombinationer er muligt. Med fodspark i alu Mulighed for skrift på forsiden. 10...

  11.426 kr. (inkl. moms)
  6745

Hos jkOffice har vi et udvalg af solide, gedigne skranker, der godt kan bære at blive taget i nærmere øjesyn af hvem som helst.

Vores skranker er:

 • Gennemførte, veludformede kvalitetsmøbler i de bedste materialer
 • Fleksible møbler med masser af anvendelses- og udbygningsmuligheder
 • Møbler leveret med ti års fuld garanti


Tag et kig på en del af vores udvalg af skranker nedenfor.

Se også vores brugte Receptionsskranker.

Skranker kan bestå af mange forskellige overflader. Forlæng dine møblers levetid med vores rengøringsvejledning til skranker.

Det udvalg af skranker, du kan finde her på siden, er et godt eksempel på, hvad en skranke skal kunne gøre. Være solid og fleksibel. Være bemærkelsesværdig. Gøre indtryk. Og kunne bære at være det første, en person får øje på, når han eller hun træder ind af hovedindgangen hos din virksomhed.
Vores skranker er solide og slidstærke møbler, der er designet og udført til at kunne tåle slitage, år efter år. Skrankerne er fremstillet med en MDF-kerne, der er stort set umulig at ødelægge ved normal brug. Derudover kommer de med en overflade af enten laminat eller finer, der begge ligeledes er modstandsdygtige materialer, som er nemme at vedligeholde og rengøre. Skrankerne kan fås i klassiske sorte og hvide farver eller i et træ-look, hundrede procent afhængig af, hvad der falder mest i din personlige smag og din vision for din virksomhed.

Den er skranken – og meget, meget mere

Vores skranker er andet og mere end bare en disk. Skrankerne er udformet, så du nemt kan indrette dem med reoler indeni eller alternativt kan stille et skrivebord eller et hæve sænkebord bag, og dermed gøre den til en kombineret modtagelse af gæster og arbejdsstation.

Skrankerne behøver naturligvis ikke kun at blive brugt som reception. Anvendelsesmulighederne er talrige, og de kan eksempelvis ligeså nemt anvendes som en disk med kasseapparat i en butik, som et udstillingsmøbel til en konference eller i forbindelse med et reklamefremstød, eller for den sags skyld kan du bruge skranken som bardisk til firmafesten. Der er rigeligt med muligheder, hvilket blot understreger, hvor fleksibelt vores udvalg af skranker er. Det er møbler, der er fremstillet til at blive brugt. Og kan blive brugt i mange forskellige sammenhænge.


Vi vil også gerne gøre opmærksomme på, at:

 • Dette blot er et udvalg af vores varer – hvis du er på udkig efter noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os; vi har mere at byde på
 • Vi kan garantere hurtig og effektiv levering og montering – ofte inden for få dage
 • Vi sagtens kan sælge dig både reoler og skriveborde, der kan kombineres med skranken – kontakt os endelig, vi brænder for at rådgive dig efter alle kunstens regler
 • Alle vores nyindkøbte møbler kommer med ti års fuld garanti


Vi glæder os til at høre fra dig og til at sælge dig din nye skranke, som skal tjene dit firma i mange år fremover.