El hæve sænke borde (Brugte)

El hæve sænke borde (Brugte)
Stort udvalg af brugte el hæve sænke borde i høj kvalitet og til gode priser. Jkoffice.dk yder altid 6 mdrs. returret og garanti på alle vores brugte varer.
 
Vores billige el hæve sænke borde er mærkevarer ligesom alle vores andre kontormøbler. Dvs. det er alle el hæve sænke borde, der er i super kvalitet. Uanset om du har et stort eller lille kontor, så har vi det helt rigtige hæve sænke bord til dig. Du kan få et lille diskret bord, der ikke fylder meget eller et dejligt stort hæve sænke bord til det store kontor med masser af plads. Lige meget hvad, så har vi det. Du har også mulighed for at indrette et større kontor med hæve sænke borde fra Jkoffice.dk, da vi både har et større sortiment af forskellige brugte hæve sænke borde samt vores helt eget mærke.

Billigt hæve sænke bord


Alle de brugte hævesænke borde er i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde ét, som passer til dig. Du kan også vælge at skræddersy det efter dine helt egne ønsker.
Størrelserne er fx. 180x90, 180x100, 200x100, 240x130 og mange mange flere!
Vi har mange flere end vi viser her, i vores showroom og på vores lager i Højbjerg!

Vores hæve sænke borde er sund fornuft på enhver arbejdsplads og hjemmekontor. Vores kvalitets el hæve sænke borde er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og dermed mere tilfredse medarbejdere med større effektivitet og mindre sygefravær.
Vi sælger også helt nye el hæve sænke borde, hvis du ikke ønsker et brugt. Vores helt egne JK hævesænke borde er i høj kvalitet og moderne design, der passer ind i ethvert kontormiljø med sit tidsløse design.

Find også en kontorstol til dit nye hæve sænke bord her på hjemmesiden.