Nyhedsbrev

Hos jkOffice har vi et bredt udvalg af kvalitets kontormøbler. Vores sortiment er primært inddelt i nye og brugte kontormøbler. Dog har vi ydermere nogle møbler som vi betegner som upcyclede og som demo produkter. Læs definitionen af de forskellige typer stand herunder.

Fabriksnye møbler, helt ubrugte, med 10 års garanti. Når du køber møbler med standen "Ny" så er de ofte ikke samlede. Du kan vælge at tilkøbe montering af produkterne. Vælger du det, vil de for størstedelens vedkommende, blive monteret her hos jkOffice, og derefter pakkes forsvarligt ind inden levering.
Brugte kvalitetsmøbler i pæn stand med 2 års garanti. Vores brugte møbler er ALTID fuld funktionsdygtige. Ofte er standen rigtig god, men overfladeridser er uundgåelige. Er brugssporene størrer end beskrevet her, så vil det stå i produktbeskrivelserne. Du er også altid velkommen til at besigtige møblerne hos os i Skejby, eller få standen beskrevet ved at kontakte os.
Upcyclede møbler ligger op ad de brugte møbler, men når et møbel er upcyclet er det istandsat mere end bare ved rengøring. Det kan være en kontorstol, som har fået en ny skum og polstring, et hæve-/sænkebord som er kortet ned og har fået en ny bordplade, eller en reol som er omlakeret. På de upcyclede møbler får du 2 års garanti.
"Demo" er praktisk talt nye møbler. Her er tale om udstillingsmodeller fra vores eget showroom, eller restpartier vi har fået hjem fra en leverandør eller en samarbejdspartner. På vores Demo møbler får du 2 års garanti.