Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Nyheder

Donation og genbrug

jkOffice er en grøn virksomhed, men vi fokuserer ikke kun på, at vi er grønne, vi ønsker også, at kunderne skal være det. Derfor tilbyder vi totalløsninger, hvor vi løser alle opgaver i forbindelse med indkøb af nyt, flytning/returnering af de brugte møbler, evt. flytning for vores kunder til andre kontorfaciliteter, så kunden står tilbage med en nøglefærdig løsning.

Når vi opkøber større partier brugte kontormøbler, bliver ALT genbrugt. Kontormøbler i bedste stand videresælges efter professionel opgradering og rengøring. Vi upcycler kontormøbler, hvor det lader sig gøre. Vi renoverer til et højt og funktionelt niveau. Brugt kvalitetsstel med feks ny eller renoveret bordplade. Brugte kontormøbler til videresalg får fuldstændigt nyt liv og nyt look, inden vi leverer dem videre. Møbler der er for brugte til videresalg –og ikke egner sig til upcycling doneres væk til organisationer, der har stort behov. Disse møbler får ”nyt liv” og bliver brugt til de ikke kan mere. Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Ukrainske børn er blot et lille udvalg af hjælpe-organisationer, jkOffice har doneret møbler til. Møbler, der ikke har styrke til videresalg eller donations formål, sorteres i hhv. træ, metal, plast etc – og genanvendes til andre formål. Træ bliver genanvendt til f.eks. spånplader.

En opkøbssag afsluttes med at vi udformer et grønt regnskab/genanvendelses rapport som beskriver fordelingen inden for de 4 områder, samt hvilken co2 besparelse og gevinst det har for miljøet. En sådan rapport vil naturligvis kunne bruges i et miljø-/CSR-regnskab. Denne form for cirkulær økonomi er med til at begrænse unødig merproduktion og vil sikre en så miljø- mæssig korrekt genanvendelse af jeres brugte inventar som overhovedet muligt.

Eksempler på Upcycling.

Brugt el hæve-/sænkebord sammensættes f.eks. af brugt stel med ny frisk bordplade med linoleum eller laminat.
Brugte stel justeres til andre størrelser – oftest til mindre borde end de oprindelige. Brugte kvalitetskontorstole fra f.eks. Kinnarps eller HÅG ompolstres – og fremstår som nye. Brugte stel til møde- og konferenceborde genbruges f.eks. med ny/anden plade og/eller nye andre former. Reoler/jalousiskabe lakeres i nye mere tidssvarende farver og fremstår med helt nyt, moderniseret look.

Ønsker du at modtage en donation i form af brugte kontormøbler?

Så send en mail til donation@jkoffice.dk. Skriv her hvem I er, hvorfor i har brugt for en donation, samt hvilket behov i står med i forhold til donation. Skriv også gerne hvor i landet i befinder jer. Donationer foregår ofte i forbindelse med opkøb. Derfor er det ideelt hvis modtageren bor i nærhenden af det domicil hvor møblerne skal afhentes fra.

De møbler vi kan donere væk er ofte mindre salgbare emner. Det kan være møbler med en længere omsætningshastighed pga. de er mindre atraktive for virksomheder. Det kan være pga. standen, designet eller størrelsen. Men rigtig mange flotte møbler doners væk som ville være synd og skam at sende til uphug.