Nyhedsbrev

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Levering

Hvor hurtigt leverer I?

Lagervarer leveres ofte inden for 2 uger og de fleste bestillingsvarer inden for 4-5 uger.
Hasteleveringer er muligt efter specielaftale. Kontakt os angående det.

Bliver vi kontaktet inden levering?

Ja, vi kontakter dig dagen inden levering og aftaler tidspunkt. Levering sker normalt på hverdage mellem kl. 8-16. 

Hvordan leverer I?

Vi har egne biler og chauffører eller eksterne samarbejdspartnere (eksterne fragtmænd, Post Danmark m.m.), som leverer dine varer. 

Levering er til kantsten, medmindre andet er aftalt. På webordre kan du nemt tilvælge indbæring af dine møbler mod et mindre beløb.

Er prisen for levering det samme for en lille genstand som på et hæve-/sænkebord?

Ja, som udgangspunkt tager vi samme pris for levering uanset mængde med vores egen lastbiler. Men ved levering med ekstern fragtmand eller Post Danmark kan der leveres småting til en lavere omkostning. Kontakt os hvis du ønsker dette.

Skal jeg selv bære mine varer op?

Nej, vi bærer gerne varerne ind for dig mod et mindre beløb. Der én mand på bilen medmindre andet er aftalt. Så har du bestilt et stort hæve-/sænkebord, et konferencebord eller andet der er lidt uhandy, så skal du selv give en hånd med til at få båret tingene ind. Tilkøb af en ekstra montør på bilen er muligt.

Kvalitet og stand

Hvordan er standen på jeres brugte møbler?

Vores brugte møbler er altid i god stand. Men du skal forvente, at der vil være overfladeridser og lette brugsspor. Spørg sælger ind til stand. 

Er alle møblerne I sælger i god kvalitet?

Vores brugte kontormøbler er primært fra anerkendte mærkevareproducenter. Derfor er kvaliteten også helt i top og møblerne har en lang levetid. Derfor tilbyder vi også 2 års garanti på alt i vores brugte sortiment.

På vores nye sortiment vægter vi god kvalitet og udvælger kun møbler af høj kvalitet til vores sortiment. Men da vi handler direkte hos producenterne kan vi stadig holde priserne nede i et attraktiv niveau. Vi tilbyder 10 års garanti på alt i vores Nye sortiment.

Pris

Jeg skal bruge et større parti møbler. Yder I ekstra rabat hvis jeg handler meget på én gang?

Ja, vi laver gerne et specialtilbud til dig. Det kan i større sager også indeholde andre varer end dem vi har på vores webshop.

Vedligeholdelse og vejledning

Mit hæve-/sænkebord virker ikke, hvad skal jeg gøre?

Oftest drejer det sig bare om en nulstilling. Det er ikke unormalt at et hæve sænkebord af og til skal nulstilles. Se vejledningen herunder.

Hvordan nulstiller man et hæve-/sænkebord?

Se vores vejledning her.

Hvordan vedligeholder man en linoleumsbordplade?

Se vores vejledning her.

Kan I skaffe reservedele?

Vi kan desværre ikke altid skaffe reservedele til produkter, som vi ikke forhandler i vores sortiment. I disse tilfælde anbefaler vi at kontakte producenten direkte.

Dog har vi universelle hjul til kontorstole som passer til de fleste modeller.

Opkøb

Jeg har 2 hæve-/sænkeborde, en bogreol og 3 kontorstole. Er det noget I vil købe, eller afhente hos os?

Vi opkøber desværre ikke små partier af møbler, da det ikke kan svare sig for os. Kørsel og håndtering løber desværre op så små partier bliver for dyre for os at håndtere. Vi skal op i partier på + 20 arbejdsstationer, flere konferencesæt, partier af designmøbler og den slags før det har vores interesse. I stedet for anbefaler vi at sælge på dba.dk og Facebook.

Se et udvalg af kontormøbler fra vores nye sortiment her

 • Magna Manager kontorstol - sort event - standard gaspatron
   

  Ergonomisk kontorstol med mange indstillingsmuligheder. Magna er en af vores bedst sælgende kontorstole og vinder på den gode komfort, den høje kvalitet og en meget fair pris.Ergonomisk og med mange indstillingsmuligheder. Brugervenlig og nem at justere. Polstret med sort Event. Siddehøjde: 44-57 cm. Sort base med 5 gummihjul m/ belastningsbremse....

  3.707 kr. (inkl. moms)
  3844
 • Thor hæve sænkebord - linoleum
   

  Thor hæve sænkebord med 2 motorer med løftekapacitet på 120 kg, antikollation og linoleumsplade. Stellet er udført i stål med pulverlakering - vælg mellem tre farver.Rektangulær form eller med centerbue Dansk produceret stel 10 års garanti ❤ Lokal produceret ❤ FSC certificeret kerne i bordpladen ❤ Linoleumsbordplade ❤Linoleum er et...

  7.174 kr. (inkl. moms)
  9771
 • Odin hæve sænkebord - finer
   

  Hæve sænkebord med Linak hæve-sænkesystem og 2-motorer. Stellet kan du få i sort, hvid eller grå. Bordet findes i 5 forskellige størrelser.Finer bordplade - vælg mellem 4 typer Pladetykkelse: 22mm Dansk produceret stel Løftekapacitet: 160kg Stilleskruer under stellets fødder 10 års garanti ❤ Lokalt produceret ❤ FSC certificeret...

  6.799 kr. (inkl. moms)
  9777