Nyhedsbrev

jkOffice kontormøbler flyttet fra Oddervej til Jens Olsens Vej 9

Det er med stor glæde, at vi her hos jkOffice kan annoncere, at vi fra 1. februar 2015 er flyttet til nye lokaler på Jens Olsens Vej 9 i Aarhus N fra vores gamle hovedsæde på Oddervej. Det har vi valgt at gøre, idet den nye placering åbner op for nye muligheder for vores kontormøbel forretning og dermed også vore mange kunder.

Som Danmarks største forhandler af billige kontormøbler i den absolut bedste kvalitet, er det vigtigt for os, at vore kunder bliver mødt af en stor og flot forretning, der giver os mulighed for på professionel vis at fremvise de mange flotte møbler, vi har at byde på. Flytningen fra kontormøbler Oddervej til Jens Olsens Vej har intet ændret ved den gode service og de lave priser, vi kan tilbyde vore kunder. Du vil som kunde stadig have adgang til et stort og velassorteret udvalg af kontormøbler i både ny og brugt stand, og vi tilbyder stadig at levere dine nye kontormøbler direkte til dig eller din arbejdsplads med vores biler og professionelle chauffører og fragtfolk. Der er blot tale om en logistisk set bedre placering inden for Aarhus’ byrum samt helt nye udstillings- og lagermuligheder i vores nye, store forretning.

Ønsker du således at købe brugte kontormøbler i flot stand her hos jkOffice, har du - ligesom da vi var kontormøbler Oddervej - stadig mulighed for at kigge forbi vores nye forretning på Jens Olsens Vej, hvor du desuden selv kan afhente de møbler, du har bestilt hos os. Vi står altid klar med gode råd og vejledning omkring indretning af et godt, fleksibelt og ergonomisk arbejdsmiljø på alle typer arbejdspladser og kontorer.

Vores nye forretning på Jens Olsens Vej er åben mandag til torsdag fra 8:00 til 16:00 samt fredag fra 8:00 til 15:00. Er du interesseret i at kigge forbi og høre nærmere omkring vores store udvalg af brugte såvel som fabriksnye kontormøbler med 10 års garanti, er du altid velkommen til at kigge forbi på alle hverdage inden for vores annoncerede åbningstider. Da vi ønsker at kunne tilbyde alle kunder en høj grad af fleksibilitet og service, er det desuden muligt at kontakte os og lave en individuel aftale. Vi holder gerne åbent uden for de normale åbningstider i den nye forretning på Jens Olsens Vej, så det passer bedst muligt ind i dit skema.

Skulle du mangle yderligere informationer eller ikke finde det, du søger her på vores hjemmeside, er du som altid velkommen til at komme forbi kontormøbler Jens Olsens Vej eller kontakte os på telefon: 71 45 60 00 eller E-mail: Info@jkoffice.dk.

Vi glæder os til at se dig i de nye lokaler i Skejby på Jens Olsens Vej!

Du kan se et udvalg af møbler fra vores nye sortiment her

 • Magna Manager kontorstol - sort event
   

  Ergonomisk kontorstol med mange indstillingsmuligheder. Magna er en af vores bedst sælgende kontorstole og vinder på den gode komfort, den høje kvalitet og en meget fair pris.Ergonomisk og med mange indstillingsmuligheder. Brugervenlig og nem at justere. Polstret med sort Event. Siddehøjde: 44-57 cm. Sort base med 5 gummihjul m/ belastningsbremse....

  3.295 kr. (inkl. moms)
  3844
 • Thor hæve-/sænkebord - linoleum
   

  Thor hæve-/sænkebord med 2 motorer med løftekapacitet på 120 kg, antikollation og linoleumsplade. Stellet er udført i stål med pulverlakering - vælg mellem tre farver.Rektangulær form eller med centerbue Dansk produceret stel 10 års garanti ❤ Lokal produceret ❤ FSC certificeret kerne i bordpladen ❤ Linoleumsbordplade ❤Linoleum er et naturmateriale,...

  6.674 kr. (inkl. moms)
  9771
 • Odin hæve-/sænkebord - finer
   

  Hæve-/sænkebord med Linak hæve-/sænkesystem og 2-motorer. Stellet kan du få i sort, hvid eller grå. Bordet findes i 5 forskellige størrelser.Finer bordplade - vælg mellem 4 typer Pladetykkelse: 22mm Dansk produceret stel Løftekapacitet: 160kg Stilleskruer under stellets fødder 10 års garanti ❤ Lokalt produceret ❤ FSC certificeret kerne i bordpladen ❤...

  6.799 kr. (inkl. moms)
  9777