Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Nyheder

Bliv praktikant hos jkOffice.

Hos jkOffice sætter vi pris på friske inputs og søger altid ambitiøse praktikanter som har mod på et spændende forløb med jobmulighed for de helt rigtige kandidater. Vi er pt. ca. 20 personer ansat hos jkOffice, fordelt i salg, marketing, administration, logistik og service. Alle er ildsjæle som brænder for hver sine opgaver. Lyder det interessant så se opslaget her, hvor du kan læse mere om opgaverne og om os, samt hvordan du kan ansøge om at blive praktikant her.

Udtalelse fra tidligere praktikant.

Praktikant Christian Jørgensen

Christian Jørgensen var praktikant i salg og marketing på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring.

"Under mit praktikforløb hos jkOffice ApS, som marketingpraktikant, fik jeg mulighed for at benytte min teoretiske metoder i praksis. Fra dag et fik konkrete arbejdsopgaver, med direkte sammenhæng med jkOffice’ markedsføringsstrategier og aktiviteter. Jeg blev hurtigt introduceret til SEO, nyhedsmails, grafiskdesign og LinkedIn."

"jkOffice som virksomhed, bød på spændende emner til min afsluttende hovedopgave, i forbindelse med min bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring. Jeg fik afsat tid i arbejdstiden til at arbejde på min hovedopgave, hvilket var til stor fordel for både mig selv, men også for resultatet af opgaven."

"Min oplevelse som marketingpraktikant hos jkOffice, har været meget positiv og dejligt udfordrende. Hele virksomheden rummer mange kvaliteter, et stærkt kollegialt sammenhold og et højt professionelt drive, som smitter af på alle omkring dem. Jeg kan med glæde anbefale at være praktikant hos jkOffice ApS, som en professionel og spændende virksomhed med vokseværk."