Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter /Mærker

Information

Nyheder

Hvem er viVil du kickstarte din karriere i en virksomhed, hvor ambitioner, gå-på-mod og teamspirit er nøgleord i jagten på succes?

- Så er det måske dig, vi leder efter til vores praktikantprogram.

Bliv praktikant hos jkOffice og bliv en del af et stærkt team, lokaliseret i Aarhus N

Vi søger løbende praktikanter, som ønsker at prøve kræfter i den virkelige verden. Om det er digital markedsføring, salg, økonomi eller noget helt fjerde. jkOffice er en virksomhed med et ungt team, hvor der er fart på og altid plads til nye, sjove idéer.

Virksomheden er bygget op af kompetente medarbejdere, som er specialister på hver deres område og står for den kyndige vejledning af praktikanter. Så hvis du ønsker at blive praktikant i en spændende virksomhed, hvor der er masser af fart på og plads til sjove inputs, så er du landet det rigtige sted. 

Vi imødeser altid ansøgninger fra egnede kandidater til alle dele af virksomheden.

Aktuelt søger vi praktikanter til følgende områder:

Ansøgninger kan sendes til job@jkoffice.dk
- Husk at vedhæfte cv og anden relevant dokumentation.

Hvem er du, og hvad kan du forvente af et praktikforløb hos jkOffce? 

Som praktikant hos jkOffice vil du blive mødt med åbenhed i forhold til, hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Det skal selvfølgelig relatere sig til både din uddannelse og til virksomheden, men hvad det centrale fokus er, kan du være med til at sætte dit præg på. 

Det kunne for eksempel være: 

  • Virksomhedens grønne profil
  • Det tyske marked
  • Digital markedsføring og salg
  • Designmøbler og kommunikation herom
  • Noget helt femte, som du har særlig interesse for og viden om :-) 

Nedenfor kan du læse udtalelser fra tidligere praktikanter og få en idé om, hvilke opgaver man kan blive stillet som praktikant hos jkOffice. 

Udtalelser fra tidligere praktikanter

Trine Sørensen

Praktikant i web og marketing i forbindelse med sin professionsbachelor i Branding- og marketingmanagement, 2018. 

trine-web.jpg 

"I forbindelse med min professionsbachelor-uddannelse i branding og marketing management har jeg været i praktik i jkOffices marketingafdelingen i 2 måneder og har fået et indblik i jkOffices markedsføring på B2B-markedet.

Som praktikant har jeg siddet som projektmedarbejder på jkOffices nye kontormøbelserie; Danish SpaceCraft, hvor jeg har brugt teoretiske metoder fra mit studie til at komme med mit bud på, hvordan Danish SpaceCraft skal brandes. Det har budt på markedsundersøgelse, trendspotting, intern viden og meget mere."

"Derudover har jeg siddet med kommunikationsopgaver såsom SoMe, nyhedsbreve, SEO og andre spændende hoc. opgaver.

Jeg kan anbefale jkOffice som praktikvirksomhed, da jeg har følt mig som en del af teamet og fået lov til at få mit eget ansvarsområde. Hele vejen igennem har der været rigtig god stemning hos jkOffice, der også byder på at lave noget socialt sammen. Derudover har jeg fået god sparring fra jkOffices forskellige afdelinger, hvilket har været meget lærerigt - også i forhold til min praktikopgave. Det har kun været en positiv oplevelse at være i praktik hos jkOffice."

Sara Anine Sørensen Coyne

Praktikant i web og marketing i forbindelse med sin kandidat i
Æstetik og Kultur, 2017.

 Sara Coyne

"Jeg har hovedsageligt arbejdet med kommunikationsopgaver på de sociale medier, i nyhedsbreve og hjemmesidetekster. Der har også været spændende ad. Hoc. opgaver som f.eks. undersøgelse af mulighed for at montere folie på vores varebiler. Samtidig har jeg fået frie tøjler til at afprøve ”skøre” idéer - for eksempel i forbindelse med domicilsalg, hvor jeg lavede et palle-skilt, en konkurrence blandt dem, der tilmeldte sig nyhedsbrevet og en reklame til montering på varebilerne."

"Mine erfaringer fra virksomheden skal munde ud i en organisationsanalyse af virksomheden. jkOffice har været en enormt god samarbejdspartner i denne proces. Der er blevet taget hensyn til behovet for skrivedage og har været rig mulighed for at afholde interviews, møder og generelt få information til min opgave."


Læs hele Saras udtalelse her.


Sara er nu ansat i jkOffice som projektmedarbejder i Danish SpaceCraft.

Claus Pedersen

Praktikant i salgsafdelingen på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International salg og Markedsføring i 2017.

Claus Pedersen Claus og Alexander er high 5 

"Jeg har gennem min 3 måneders praktik i salgsafdeling hos jkOffice fået muligheden for at arbejde professionelt med salg til erhverv og private. jkOffice har givet mig lov til og mulighed for, at arbejde selvstændigt og selv at træffe store beslutninger i tilbuds- og salgsfaserne."

"jkOffice skal have stor ros for deres åbenhed, gode sparring og de mange muligheder, praktikken hos dem giver én. Derfor vil Jeg gerne anbefale jkOffice ApS som praktikvirksomhed for folk, der vil arbejde med salg på alle niveauer."

Claus blev tilbudt et traineeforløb hos jkOffice, men har valgt at læse videre.

Læs hele Claus' udtalelse her.

Alexander Enøe Simonsen

Praktikant i salgsafdelingen på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International salg og Markedsføring i 2017.

Alexander Enøe Simonsen Claus og Alexander er high 5 

"Som praktikant hos jkOffice har stillingen budt på personlige ansvarsområder og en høj grad af selvstændighed. Mine arbejdsopgaver har primært været opsøgende kundeopfølgning, opsøgende salg, ordrebehandling og tilbudsgivning. Endvidere var der gennem forløbet stor samarbejdsvillighed blandt de ansatte hos jkOffice.

Ydermere er jeg blevet kastet ud i nye udfordringer, da mange af mine opgaver involverede høj selvstændighed."

"Min tid hos JkOffice som praktikant har været meget positiv og udfordrende. Virksomheden bygger på et stærkt sammenhold og mange kvaliteter. Praktikforløbet har været meget spændende, og jeg er vokset meget med mine arbejdsopgaver."

Christian Jørgensen

Praktikant i salg og marketing på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring i 2016.

Praktikant Christian Jørgensen Christian arbejder ved skærmen Christian optager video

"Under mit praktikforløb hos jkOffice ApS, som marketingpraktikant fik jeg mulighed for at benytte min teoretiske metoder i praksis. Fra dag ét fik jeg konkrete arbejdsopgaver, med direkte sammenhæng med jkOffice’ markedsføringsstrategier og aktiviteter. Jeg blev hurtigt introduceret til SEO, nyhedsmails, grafiskdesign og LinkedIn."

"jkOffice som virksomhed bød på spændende emner til min afsluttende hovedopgave i forbindelse med min bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring. Jeg fik afsat tid i arbejdstiden til at arbejde på min hovedopgave, hvilket var til stor fordel for både mig selv men også for resultatet af opgaven."

"Min oplevelse som marketingpraktikant hos jkOffice, har været meget positiv og dejligt udfordrende. Hele virksomheden rummer mange kvaliteter, et stærkt kollegialt sammenhold og et højt professionelt drive, som smitter af på alle. Jeg kan med glæde anbefale at være praktikant hos jkOffice ApS, som en professionel og spændende virksomhed med vokseværk."

Læs hele Christians udtalelse her.

Hvem er jkOffice, og hvad er vigtigt for os? 

Det er selvfølgelig vigtigt både for virksomheden og for dig som praktikant at finde det helt rigtige match. Hos jkOffice sætter vi pris på friske inputs og søger altid ambitiøse praktikanter, som har mod på et spændende forløb med jobmulighed for de helt rigtige kandidater efter endt uddannelse.

Vi er pt. ca. 30 personer fordelt i salg, marketing, administration, logistik og service. Alle er ildsjæle, som brænder for deres opgaver.

jkOffice har kontor, lager og showroom samlet i én bygning, og man kommer derfor hinanden ved, uanset hvilken del af virksomheden, man i er praktikant i. Man kan få indblik i virksomheden som helhed eller arbejde fordybbet med ét område, alt efter hvilken opgave der er stillet fra skolens side. Vi imødekommer praktikantens ønsker til opgaver så vidt muligt, og det er vigtigt for os at tilpasse den enkeltes praktikforløb til både individuelle interesseområder og den opgave, der er stillet fra skolens side.

Det sociale vægter stort i alle dele af virksomheden. Internt har vi arrangementer, hvor vi kommer hinanden ved, både ved at gå ud og spise sammen, løbe DHL og så videre. Eksternt er det også vigtigt for os, at yde så personlig service som muligt. Vi har derfor direkte kontakt til vores kunder flere gange i løbet af købsprocessen.

Virksomheden er placeret i Skejby, Aarhus N, og der er adgang med bus fra midtbyen, eller en frisk cykeltur.