Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Nyheder

Jobs & praktikforløb

Ønsker du at være en del af teamet hos jkOffice, som ansat eller praktikant, så modtager vi altid med glæde uopfordrede ansøgninger.

Job hos jkOffice

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra ambitiøse ildsjæle som ønsker at indgå i vores team. Om det er som sælger, i service og levering eller andre steder så ser vi gerne din motiverede ansøgning.

Ansøgninger kan sendes til job@jkoffice.dk - Husk at vedhæfte cv og anden relevant dokumentation.

Bliv praktikant hos jkOffice.

Hos jkOffice sætter vi pris på friske inputs og søger altid ambitiøse praktikanter som har mod på et spændende forløb med jobmulighed for de helt rigtige kandidater. Vi er pt. ca. 20 personer ansat hos jkOffice, fordelt i salg, marketing, administration, logistik og service. Alle er ildsjæle som brænder for hver sine opgaver.

Vi søger praktikanter i web- og marketingsafdelingen og i salgsafdelingen.

Lyder det interessant så se opslaget her, hvor du kan læse mere om opgaverne og om os, samt hvordan du kan ansøge om at blive praktikant.

Vi søger PT også en praktikant med flair for tysk, læs mere her.

Udtalelser fra tidligere praktikanter.

Sara Anine Coyne var praktikant i web og marketing i forbindelse med sit studie i Æstetik og Kultur i 2017.

"Jeg har hovedsageligt arbejdet med kommunikationsopgaver på de sociale medier, i nyhedsbreve og hjemmesidetekster. Der har også været spændende ad. Hoc. opgaver som f.eks. undersøgelse af mulighed for at montere folie på vores varebiler. Samtidig har jeg fået frie tøjler til at afprøve ”skøre” idéer - for eksempel i forbindelse med domicilsalg, hvor jeg lavede et palle-skilt, en konkurrence blandt de, der tilmeldte sig nyhedsbrevet og en reklame til montering på varebilerne."

"Mine erfaringer fra virksomheden skal munde ud i en organisationsanalyse af virksomheden. jkOffice har været en enormt god samarbejdspartner i denne proces. Der er blevet taget hensyn til behovet for skrivedage og har været rig mulighed for at afholde interviews, møder og generelt få information til min opgave."

Sara er nu ansat i jkOffice som projektmedarbejder i Danish SpaceCraft.

Læs hele Saras udtalelse her.Christian Jørgensen var praktikant i salg og marketing på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring.

Praktikant Christian Jørgensen Christian arbejder ved skærmen Christian optager video

"Under mit praktikforløb hos jkOffice ApS, som marketingpraktikant, fik jeg mulighed for at benytte min teoretiske metoder i praksis. Fra dag et fik jeg konkrete arbejdsopgaver, med direkte sammenhæng med jkOffice’ markedsføringsstrategier og aktiviteter. Jeg blev hurtigt introduceret til SEO, nyhedsmails, grafiskdesign og LinkedIn."

"jkOffice som virksomhed, bød på spændende emner til min afsluttende hovedopgave, i forbindelse med min bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring. Jeg fik afsat tid i arbejdstiden til at arbejde på min hovedopgave, hvilket var til stor fordel for både mig selv, men også for resultatet af opgaven."

"Min oplevelse som marketingpraktikant hos jkOffice, har været meget positiv og dejligt udfordrende. Hele virksomheden rummer mange kvaliteter, et stærkt kollegialt sammenhold og et højt professionelt drive, som smitter af på alle omkring dem. Jeg kan med glæde anbefale at være praktikant hos jkOffice ApS, som en professionel og spændende virksomhed med vokseværk."

Læs hele Christians udtalelse her.