Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Nyheder

Jobs & praktikforløb

Ønsker du at være en del af teamet hos jkOffice som ansat eller praktikant?

Vi imødeser altid ansøgninger fra egnede kandidater til alle dele af virksomheden. 

Aktuelt søger vi 

Ansøgninger kan sendes til job@jkoffice.dk - Husk at vedhæfte cv og anden relevant dokumentation.

Bliv praktikant hos jkOffice

- Og bliv en del af et stærk team, lokaliseret i Aarhus N. 

Hos jkOffice sætter vi pris på friske inputs og søger altid ambitiøse praktikanter som har mod på et spændende forløb med jobmulighed for de helt rigtige kandidater. Vi er pt. ca. 30 personer ansat hos jkOffice, fordelt i salg, marketing, administration, logistik og service. Alle er ildsjæle som brænder for hver sine opgaver.

Vi søger løbende praktikanter, som ønsker at prøve kræfter i den virkelige verden - om det er digital markedsføring, salg, økonomi eller noget helt fjerde. jkOffice er en virksomhed med et ungt team, hvor der er fart på og altid plads til nye, sjove idéer. Virksomheden er bygget op af kompetente medarbejdere, som er specialister på hver deres område og står den for kyndige vejledning af praktikanter. 

Virksomheden er placeret i Skejby, Aarhus N, og der er adgang med bus fra midtbyen, eller en frisk cykeltur.

jkOffice har kontor, lager og showroom samlet i én bygning, og man kommer derfor hinanden ved, uanset hvilken del af virksomheden man i er praktikant i. Man kan få indblik i virksomheden som helhed eller arbejde fordybbet med ét område, alt efter hvilken opgave der er stillet fra skolens side. Vi imødekommer praktikantens ønsker til opgaver så vidt muligt, og det er vigtigt for os, at tilpasse den enkeltes praktikforløb til både individuelle interesseområder og den opgave der er stillet fra skolens side.

Nedenfor kan du læse udtalelser fra tidligere praktikanter, og få en idé om, hvilke opgaver man kan blive stillet som praktikant hos jkOffice.  

Udtalelser fra tidligere praktikanter:

Sara Anine Sørensen Coyne var praktikant i web og marketing i forbindelse med sit studie i Æstetik og Kultur i 2017.

 Sara Coyne tæller reoler Sara Coyne

"Jeg har hovedsageligt arbejdet med kommunikationsopgaver på de sociale medier, i nyhedsbreve og hjemmesidetekster. Der har også været spændende ad. Hoc. opgaver som f.eks. undersøgelse af mulighed for at montere folie på vores varebiler. Samtidig har jeg fået frie tøjler til at afprøve ”skøre” idéer - for eksempel i forbindelse med domicilsalg, hvor jeg lavede et palle-skilt, en konkurrence blandt de, der tilmeldte sig nyhedsbrevet og en reklame til montering på varebilerne."

"Mine erfaringer fra virksomheden skal munde ud i en organisationsanalyse af virksomheden. jkOffice har været en enormt god samarbejdspartner i denne proces. Der er blevet taget hensyn til behovet for skrivedage og har været rig mulighed for at afholde interviews, møder og generelt få information til min opgave."

Sara er nu ansat i jkOffice som projektmedarbejder i Danish SpaceCraft.

Læs hele Saras udtalelse her.


Claus Pedersen var praktikant i salgsafdelingen på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International salg og Markedsføring i 2017.

Claus Pedersen Claus og Alexander er high 5 

"Jeg har gennem min 3 måneders praktik i salgsafdeling hos jkOffice fået muligheden for at arbejde professionelt med salg til erhverv og private. jkOffice har givet mig lov og mulighed for, at arbejde selvstændigt og selv truffet store beslutninger i tilbuds- og salgsfaserne."

"jkOffice skal have stor ros for deres åbenhed, gode sparring og de mange muligheder praktikken hos dem giver én. Derfor vil Jeg gerne anbefale jkOffice ApS, som praktikvirksomhed for folk der gerne vil arbejde med salg på alle niveauer."

Læs hele Claus' udtalelse her.

Claus blev tilbudt et traineeforløb hos jkOffice, men har valgt at læse videre.

Alexander Enøe Simonsen var praktikant i salgsafdelingen på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International salg og Markedsføring i 2017.

Alexander Enøe Simonsen Claus og Alexander er high 5 

"Som praktikant hos jkOffice har stillingen budt på personlige ansvarsområder og en høj grad selvstændighed. Mine arbejdsopgaver har primært været opsøgende kundeopfølgning, opsøgende salg, ordrebehandling og tilbudsgivning. Endvidere var der gennem forløbet stor samarbejdsvillighed blandt de ansatte hos jkOffice.

Ydermere er jeg blevet kastet ud i nye udfordringer, da mange af mine opgaver involverede høj selvstændighed."

"Min tid hos JkOffice som praktikant, har været meget positiv og udfordrende. Virksomheden bygger på et stærkt sammenhold og mange kvaliteter. Praktikforløbet har været meget spændende og jeg har vokset meget med mine arbejdsopgaver."


Christian Jørgensen var praktikant i salg og marketing på sit sidste semester af bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring i 2016.

Praktikant Christian Jørgensen Christian arbejder ved skærmen Christian optager video

"Under mit praktikforløb hos jkOffice ApS, som marketingpraktikant, fik jeg mulighed for at benytte min teoretiske metoder i praksis. Fra dag et fik jeg konkrete arbejdsopgaver, med direkte sammenhæng med jkOffice’ markedsføringsstrategier og aktiviteter. Jeg blev hurtigt introduceret til SEO, nyhedsmails, grafiskdesign og LinkedIn."

"jkOffice som virksomhed, bød på spændende emner til min afsluttende hovedopgave, i forbindelse med min bacheloruddannelse i International Handel og Markedsføring. Jeg fik afsat tid i arbejdstiden til at arbejde på min hovedopgave, hvilket var til stor fordel for både mig selv, men også for resultatet af opgaven."

"Min oplevelse som marketingpraktikant hos jkOffice, har været meget positiv og dejligt udfordrende. Hele virksomheden rummer mange kvaliteter, et stærkt kollegialt sammenhold og et højt professionelt drive, som smitter af på alle omkring dem. Jeg kan med glæde anbefale at være praktikant hos jkOffice ApS, som en professionel og spændende virksomhed med vokseværk."

Læs hele Christians udtalelse her.