Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Nyheder

Referencer og testimonials

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde og levere kontormøbler til en lang række danske og udenlandske virksomheder

Læs med herunder og se billeder fra nogle af vores mange referencer igennem årene.

Schmidt/hammer/lassen er et stort og meget anerkendt artitektbureau som har benyttet sig af os af flere omgange. Vores samarbejde startede for år tilbage da de skulle have indrettet deres kontor i København. I 2016 kontaktede de os igen da de skulle have indrettet deres nye lokaler i Aarhus. De ønskede at opnå en synergieffekt med det kontor de havde i København, og ønskede derfor et lignende set-up.

 Derudover havde de nogle helt specifikke ønsker til deres borde og stel. da de ønskede et bestemt look der kunne matche deres flotte nye lokaler. Derfor fandt vi efter deres ønske frem til en specialbestilling med krydsfinérkanter og speciallaminat. Vi leverede 80 nye arbejdspladser til dem og derudover opkøbte vi også deres gamle møbler som vi genanvendte.

Jytas er i byggebranchen og i 2016 kontaktede de os vedrørende møblering af en midlertidig kontorbygning bestående af moduler i forbindelse med et af deres jobs på en større byggeplads i København. De havde brug for knap 200 arbejdspladser og ønskede nogle praktiske borde.

Vi vejledte dem til at vælge borde med en overfalde af højtrykslaminat da dette materiale er meget modstandsdygtigt.

Jytas modtog hele vores servicepakke og modtog f.eks. telefonisk vejledning hvis de skulle have nulstillet et hæve-/sænkebord eller havde andre spørgsmål.

SOHO/NOHO har været en fast kunde hos os siden 2009 og siden dengang, har vi leveret omkring 600 arbejdspladser. SOHO/NOHO er nordens største kontorhotel og har et meget kreativt og hipt kontormiljø.

De har en helt unik stil og derfor er det vigtigt for dem at have nogle møbler som kan matche deres stil. Hver gang vi leverer nye arbejdspladser til dem, så tager vi hånd om deres gamle møbler og genanvender dem.

SOHO/NOHO har været så søde og lave en video til os omkring vores samarbejde. Se med i videoen herunder, hvor man bl.a. kan se endnu flere billeder.

HMF Group har samarbejdet med os i mange år og vi har løbende leveret kontormøbler til dem efterhånden som de fik brug for at udvide. De kontaktede os i starten af 2017 i forbindelse med at de havde ny renoveret deres hovedkontor.

 De ønskede, at få et mere ensartet look og ville derfor gerne have udskiftet deres nuværende møbler. De ønskede at købe bruge arbejdsstationer som stadig var magen til hinanden. Vi leverede dermed over 100 identiske brugte arbejdsstationer til dem samt nye møbler til konferencer og møder. Vi tog imod deres gamle møder og sørgede for at disse blev genanvendt.

Workspace/Workplanet er et kontorhotel placeret i Aarhus. De kontaktede os i 2015 i forbindelse med at de var flyttet i nye lokaler.. De ønskede nogle møbler som havde et lidt råt og moderne look. Efter deres ønske fandt vi frem til, at de skulle have en blanding af brugte og nye møbler. Vi levererede over 100 brugte arbejdspladser til dem samt nye møbler til deres kantine og mødelokaler.

NKT Photonics kontaktede os efter en af deres partnere havde anbefalet os. De skulle flytte i nye lokaler og de havde en plan allerede fra start. De havde allerede en ide om hvad de ønskede sig og herudfra lavede vi et indretningsforslag til dem.

De fik leveret 80 nye arbejdsstationer hvor kontorstolene var vores egne Magna Manager, samt nye møbler til både konferencer og møder.  

Scalgo er en fast kunde, og har handlet hos os af flere omgange. I 2016 kontaktede de os igen, da de skulle bruge 10 arbejdsstationer til deres nye kontor. I samarbejde fandt vi frem til at de skulle have en blanding af brugte og nye møbler. Vi endte med nogle brugte arbejdsstationer og nogle nye lækre konferencemøbler til deres mødelokale.