Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Nyheder

Referencer og testimonials

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde og levere kontormøbler til en lang række danske og udenlandske virksomheder

Læs med herunder og se billeder fra nogle af vores mange referencer igennem årene.

Schmidt|Hammer|Lassen er et stort , dansk og meget anerkendt arkitektfirma, oprindeligt fra Aarhus, som har været kunde hos jkOffice i flere omgange. Vores samarbejde startede for år tilbage i forbindelse med indretningen af deres kontor i København. I 2016 kontaktede de os igen, da de skulle indrette sig i nye lokaler i Aarhus og ønskede at holde sig til samme designlinie som den i København.

Derudover havde de nogle helt specifikke ønsker til bordplader og stel. et bestemt look, der skulle matche de flotte nye lokaler. Det endte i et speciallavet hæve-/sænkebord med krydsfinérkanter og speciallaminat.

Vi leverede, monterede og opsatte 80 nye arbejdspladser, og derudover opkøbte vi deres gamle møbler, som siden er kommet i brug / er blevet genanvendt hos andre virksomheder.

Jytas.png

Jytas er et entreprenørselskab i byggebranchen, og i 2016 kontaktede de os, vedrørende møblering af en midlertidig kontorbygning bestående af moduler i forbindelse med et af deres byggeprojekter. Der skulle bruges knap 200 kontorarbejdspladser, og de ønskede særligt nogle meget praktiske og ikke for sarte borde.

 Vi vejledte dem til at vælge borde med overflade af højtrykslaminat da dette materiale er mere modstandsdygtigt.

 Jytas modtog hele vores servicepakke og modtog f.eks. telefonisk vejledning hvis de skulle have skulle have nulstillet et hæve-/sænkeborde eller havde andre spørgsmål.

HFM Group.jpg

HMF Group har samarbejdet med os i mange år og vi har løbende leveret kontormøbler til dem efterhånden som de fik brug for at udvide. De kontaktede os i starten af 2017 i forbindelse med at de havde ny renoveret deres hovedkontor.

 De ønskede, at få et mere ensartet look og ville derfor gerne have udskiftet deres nuværende møbler. De ønskede at købe bruge arbejdsstationer som stadig var magen til hinanden. Vi leverede dermed over 100 identiske brugte arbejdsstationer til dem samt nye møbler til konferencer og møder. Vi tog imod deres gamle møder og sørgede for at disse blev genanvendt.


NKT Photonics.jpg

NKT Photonics kontaktede os efter en af deres partnere havde anbefalet os. De skulle flytte i nye lokaler og havde en plan og en idé om, hvad de ønskede sig helt fra begyndelsen, og herudfra lavede vi et indretningsforslag til dem med vores egne nye møbler.

De fik leveret og monteret 80 nye arbejdspladser, bl.a. med vores egen Magna Manager kontorstol, og derudover nye møbler til både konference- og mødelokaler.

Scalgo.jpg

Scalgo er en fast kunde, der har handlet hos os af flere omgange. I 2016 kontaktede de os igen, da de skulle bruge 10 arbejdsstationer til deres nye kontor. I samarbejde fandt vi frem til en blanding af brugte og nye møbler. Vi endte med nogle brugte arbejdsstationer og med nogle nye lækre konferencemøbler til deres mødelokale.