Nyhedsbrev

Referencer

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde og levere kontormøbler til en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Herunder har vi beskrevet nogle af opgaverne med billeder og en video. Læs derudover de fine anbefalinger på TrustPilot,

Nederst kan du se logoer på flere referencer.

Her fortæller Christian og Claus fra SOHO/NOHO om samarbejdet med jkOffice.  

Et udpluk af virksomheder vi har hjulpet med kontorinventar

SOHO/NOHO

Vi har siden 2009 leveret + 600 arbejdspladser, samt genanvendt mange af deres tidligere møbler. SOHO/NOHO er nordens største kontorhotel. Stilen hos dem er kreativt og urbant. For at matche stillen valgte de bordplader med en synlig krydsfinér kant.

Delinde / Workspace / Workplanet

Til sine kontorhoteller i blandt andet Aarhus har Delinde købt kantinemøbler mv. På billederne er det vores Agger stole i en kantine- og en barmodel sammen med Fenja kantine- og højborde.

Brincherne

I 2018 købte Per Brinch som er CEO ved Brincherne af flere omgange møbler til indretning af lokalerne i Lyngby. Per Brinch er PR- og kommunikationsrådgiver og har indrettet sig med blandt andet nye hvide Loke hæve-/sænkeborde og Infra kontorstole.

Hylke forsamlingshus

Hylke forsamlingshus i Skanderborg har handlet os og flere gange. De har blandt andre ting købt en kantine til 130 personer. De valgte Agger kantinestole med sædepude og nogle foldbare borde. Alt sammen fra vores nye sortiment.

BSTLM

BSTLM har handlet hos os af flere omgange. De har købt en kombination af brugte og nye møbler til indretning af deres lokaler i Struer.

Bates

Bates har i 2018 købt kontormøbler fra vores nye sortiment til indretning af deres åbne kontor. De købte sorte linoleums hæve-/sænkeborde, med Powedots og rekvisitskuffer, samt en special lampeholder monteret i bordet.

 

Scalgo

Møblering af midlertidig kontorbygning bestående af moduler. Vi leverede ca. 200 arbejdspladser til en byggeplads i København hvor Jytas havde et byggejob i 2016. Jytas valgte hvide hæve-/sænkeborde med højtrykslaminat bordplader.

Jytas

Scalgo har været en fast kunde i gennem flere år. I 2016 hjalp vi dem med indretningen af deres nye kontor. Her valgte de 10 brugte arbejdsstationer, suppleret med nye konferencemøbler.

Schmidt/Hammer/ Lassen

Vi har gennem en årrække solgt hæve-/sænkeborde til deres kontorer i Aarhus og København. De tidligere møbler er blevet upcyclet og solgt videre. Schmidt/hammer/lassen er et stort og meget anerkendt arkitektbureau og de var de første som vi solgte hæve-/sænkeborde med krydsfinér kant til - efter deres eget design.