Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Nyheder

Referencer og testimonials

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde og levere kontormøbler til en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Herunder har vi beskrevet nogle af opgaverne med billeder og en video. Læs derudover de fine anbefalinger på TrustPilot,

SOHO/NOHO

SOHO har siden 2009 været en god fast kunde. Igennem tiden har vi leveret + 600 arbejdspladser, samt genanvendt mange af deres tidligere møbler.

SOHO/NOHO er nordens største kontorhotel og har et meget kreativt og urbant kontormiljø. De har en helt unik stil og derfor er det vigtigt for dem at have nogle møbler som kan matche den. Derfor valgte de hvide hæve-/sænkeborde med en synlig krydsfinér kant.

SOHO:NOHO.jpg             

Herunder fortæller Christian og Claus fra SOHO/NOHO om samarbejdet med jkOffice.  

Schmidt/hammer/lassen

Vi leverede 80 nye arbejdspladser og opkøbte de tidligere møbler som blev upcyclet og solgt videre. Schmidt/hammer/lassen er et stort og meget anerkendt artitektbureau som har benyttet sig af os af flere omgange. Vores samarbejde startede for år tilbage da de skulle have indrettet deres kontor i København. I 2016 kontaktede de os igen da de skulle have indrettet deres nye lokaler ved havnen i Aarhus. 

schmidt:hammer:lassen.jpg

Jytas

Møblering af midlertidig kontorbygning bestående af moduler. Vi leverede ca. 200 arbejdspladser til en byggeplads i København hvor Jytas havde et byggejob i 2016. Jytas valgte hvide hæve-/sænkeborde med højtrykslaminat bordplader.

JYTAS.jpg

HMF Group

HMF Group har samarbejdet med os i mange år og vi har løbende leveret kontormøbler til dem efterhånden som de fik brug for at udvide. I 2017, i forbindelse med renoveringen af deres hovedkontor, ønskede de at opgradere til et mere ensartet look.

Vi leverede ca. 100 arbejdsstationer fra vores brugte sortiment og afhentede deres tidligere møbler, som blev genanvendt på forskellig vis.

HFM Group.jpg

NKT Photonics

NKT Photonics havde igennem deres netværk fået anbefalet os som samarbejdspartner i forbindelse med flytning til nye lokaler.

Vi kom med indretningsforslag til dem ud fra deres ønsker og behov. Løsningen blev 80 arbejdsstationer bestående af hæve-/sænkeborde med sort linoleum og Magna Manager kontorstole. Samt møbler til deres mødelokaler og kantine.

NKT Photonics.jpg

Scalgo

Scalgo har været en fast kunde i gennem flere år. I 2016 hjalp vi dem med indretningen af deres nye kontor. Her valgte de 10 brugte arbejdsstationer, suppleret med nye konferencemøbler.

Scalgo.jpg