Nyhedsbrev

Referencer

Vi har haft fornøjelsen af, at samarbejde og levere kontormøbler til en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Herunder har vi beskrevet nogle af opgaverne med billeder og video. Læs derudover de fine anbefalinger på TrustPilot,

eloomi

Hos eloomi lavede vi en A-Z løsning, hvor vi afhentede deres gamle borde og indrettede med nye AiR hæve-/sænkeborde. eloomi valgte den version af AiR med vores Thor stel. Se billeder og video herunder af den indretning vi lavede for eloomi, og tag gerne fat i os hvis vi skal hjælpe jer med en løsning der dækker jeres behov.

Colliers

Poul Bang, har til Efterskolen Helle

i flere omgange købt forskellige møbler hos jkOffice. Han har blandt andet købt, 1 SpaceCraft Heart mødebord, brugte designmøbler, samt nye kontormøbler.

SOHO & NOHO

Her fortæller Christian og Claus fra SOHO/NOHO om samarbejdet med jkOffice. 

Et udpluk af virksomheder vi har hjulpet med kontorinventar

SOHO/NOHO

Vi har siden 2009 leveret + 600 arbejdspladser, samt genanvendt mange af deres tidligere møbler. SOHO/NOHO er nordens største kontorhotel. Stilen hos dem er kreativt og urbant. For at matche stilen valgte de bordplader med en synlig krydsfinér kant.

Danfoss Power Solutions

jkOffice har leveret møbler, som danner ramme om et kreativt og innovativt arbejdsmiljø i Danfoss Power Solutions

Schmidt/Hammer/ Lassen

Vi har gennem en årrække solgt hæve-/sænkeborde til deres kontorer i Aarhus og København. De tidligere møbler er blevet upcyclet og solgt videre. Schmidt/hammer/lassen er et stort og meget anerkendt arkitektbureau og de var de første som vi solgte hæve-/sænkeborde med krydsfinér kant til - efter deres eget design.

Delinde / Workspace / Workplanet

Til sine kontorhoteller i blandt andet Aarhus har Delinde købt kantinemøbler mv. På billederne er det vores Agger stole i en kantine- og en barmodel sammen med Fenja kantine- og højborde.

Jytas

Jytas er en stor aktør i byggebranchen og har været en fast kunde og samarbejdspartner igennem en årrække. Samarbejdet startede med indretning midlertidige kontorbygninger som bestod af moduler fra Jytas. Det drejede sig om knap 200 arbejdspladser.

Scan-shipping

Scan-shipping valgte at indrette sig primært med nye møbler. Eks. valgte de nye Thor hæve-/sænkeborde med grå linoleum og Magna samt Cari kontorstole.

Brincherne

I 2018 købte Per Brinch som er CEO ved Brincherne af flere omgange møbler til indretning af lokalerne i Lyngby. Per Brinch er PR- og kommunikationsrådgiver og har indrettet sig med blandt andet nye hvide Loke hæve-/sænkeborde og Infra kontorstole.

Hylke forsamlingshus

Hylke forsamlingshus i Skanderborg har handlet os og flere gange. De har blandt andre ting købt en kantine til 130 personer. De valgte Agger kantinestole med sædepude og nogle foldbare borde. Alt sammen fra vores nye sortiment.

BSTLM

BSTLM har handlet hos os af flere omgange. De har købt en kombination af brugte og nye møbler til indretning af deres lokaler i Struer.

Bates

Bates har i 2018 købt kontormøbler fra vores nye sortiment til indretning af deres åbne kontor. De købte sorte linoleums hæve-/sænkeborde, med Powedots og rekvisitskuffer, samt en special lampeholder monteret i bordet.

 

Scalgo

Scalgo har været en fast kunde i gennem flere år. I 2016 hjalp vi dem med indretningen af deres nye kontor. Her valgte de 10 brugte arbejdsstationer, suppleret med nye konferencemøbler.

21/8 2017

Indretning med hvide Loke hæve-/sænkeborde

HMF

Komplet levering og indretning med brugte møbler til et kæmpe domicil i Aarhus.

...

...