Nyhedsbrev

Vi tilbyder skoler 10% rabat på kontormøbler

Vi ved at mange af jer skolelærere står og skal have en nye arbejdspladser til det nye skoleår. Her kan vi hjælpe jer!

Vores udvalg er bredt af både nyproducerede samt brugte kontormøbler til indretning af jeres kontor. Hvis I står og mangler nye møbler så kontakt os og vi vil sende jer et uforpligtende tilbud. 

Erfaring og kvalitet i top - prisen i bund

Vores møbler er i top kvalitet, bordplader i mdf med markedets bedste forbo linoleum eller formica laminat på toppen. Kanten er facet slebet. Som noget nyt tilbyder vi også bordplader i krydsfiner, hvor kanten er helt lige og krydsfineren synlig. Et moderne twist som vinder frem blandt mange store designfirmaer. Prisen er lidt højere end vores standard plader, men kvalitet og design har altså også fået en ekstra opgradering.

Vores stel fåes i 4 farver og de er produceret i Sverige. Designet er enkelt og kvaliteten helt i top.

10 års garanti og høj kundeservice

En af vores største forcer, udover den høje kvalitet, er vores kundeservice. Vi leverer selv møblerne til jer og stiller dem op som I vil have dem og vi går ikke før alt virker, som det skal. 

Især ved nye møbler er alt muligt. Vi kan få produceret på lige præcis de mål, du ønsker og vores udvalg er også meget større end du ser her på siden.

Vi yder 10 års garanti på alle vores nye møbler. Så sikre er vi på kvaliteten!

Ingen bekymringer - vi ordner det hele

Når du handler hos os så står vi for det hele! Vi leverer naturligvis møblerne og sætte dem op som du vil have det. Men derudover er vi også behjælpelige med at skaffe de gamle ting af vejen. Hvad enten det er ting, vi kan give lidt for, eller det er direkte til skrot, så tager vi det gerne med for jer. Altså slipper I for besværet ved omrokeringerne og får det hele overstået i én omgang.

Indretningshjælp

Hvis I har brug for hjælp til at indrette kontoret til de mange nye arbejdspladser, så har vi også mulighed for at hjælpe jer med at lave nogle opsætninger og tegninger med forslag til hvordan I kan indrette jer.

Vi har før lavet tegninger og hjulpet firmaer med at få plads til flere arbejdspladser på den samme, nogle gange trænge plads.

Byt til nye kontormøbler

Vi kan til-og-med tilbyde jer at lade jeres gamle møbler gå med i en handel, så I kan slippe endnu billigere. Så benyt dig af vores skoleaftale og få 10% rabat på kontormøbler fra jkOffice.

Ring tlf. 7145 6000 eller skriv til info@jkoffice.dk og fortæl, at du ønsker at benytte dig af vores skoleaftale.

 

10% rabat til skoler

Se eksempler på komplette arbejdsstationer her