Nyhedsbrev

Konferencemøbler - Ugens Tilbud

Hos jkOffice har vi altid et stort udvalg af brugte konferencemøbler i meget høj kvalitet. Vi har både konferencestole og konferenceborde, og vi har helt sikkert noget der passer til netop dit behov. Skal konferencemøblerne være egnet til møder med mange mennesker, skal bordet/stolene være aflangt, rundt eller kvadratisk, moderne og stilrent, eller må det godt have lidt patina? Lige meget hvad, så finder vi den rigtige løsning til dig.
 
Vi har udelukkende mærkevarer, såsom. HÅG, Wilkhahn, Four Design, Arnold Merckx, Fritz Hansen, Zeta Furniture, SIS, B-8, DUBA, HÅG, RH, Savo, Ergo, Rbm, Labofa og Kinnarps..og mange flere. Alle konferencemøblerne er i højeste kvalitet, da vi ved at kvalitet er noget vores kunder sætter stor pris på. Konferencemøblerne kan holde i mange år uden at man bliver træt af dem og uden at de går i stykker og bliver grimme. Vores konferencemøbler er tidsløse og designmæssigt og kvalitetsmæssigt helt i top - og prisen er i bund! Eftersom det er brugte konferencemøbler, kan vi sælge dem til under halvpris af nyprisen. Sommetider billigere.
 
Billige konferencemøbler
Vi har i øjeblikket især et stort udvalg af konferenceborde. Derfor er der lige nu ekstra gode tilbud at finde på denne side.

Hvis du er interesseret i nogle af vores meget lækre og velholdte konferencemøbler, så kig dig omkring på vores hjemmeside, mon ikke også der er noget for dig.

Se et udvalg af konferencemøbler her

  • Square konferencebord med rektangulær bordplade
     

    Rektangulært konferencebord - vælg mellem finer, HP laminat eller linoleum til bordpladen. Stabilt mødebord 4 forskellige stelfarver Stort udvalg af bordplader Kontakt os for andre farver og størrelse. 10 års garanti ❤ FSC certificeret ❤ ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤Køb online, eller kontakt os for flere informationer om dette...

    4.994 kr. (inkl. moms)
    9847