Nyhedsbrev

Jysk Kontormontering

Jysk Kontormontering, sådan startede jkOffice for efterhånden mange år siden.

jkOffice sælger brugte kontormøbler til enhver pengepung, både billige og mere eksklusive møbler med kendte designere, såsom: Nanna Ditzel, Fritz Hansen, Piet Hein, Eames, Montana, Hans J Wegner, Arne Jacobsen og mange andre.

Udover brugte kontormøbler sælger vi også spritnye kontormøbler.

Tag et kig rundt i vores produkter eller kig ind til os i vores udstilling. Her kan du se vores store sortiment og samtidig få dig en kop kaffe, the, kakao eller vand. VI HAR MEGET MERE PÅ LAGER END VI VISER HER! Desuden får vi flere containere møbler hver uge. Hvis du ikke finder de varer du søger, så mail eller ring til os. Så hjælper vi dig med at finde den optimale løsning.

Alle priser er excl. moms.

Hvis det er nødvendigt kontakter vi dig på mail eller telefon. Først når vi er sikre på, at du får det produkt du ønsker, sender vi regningen til dig. Kun på den måde føler vi, at vi kan give dig den bedste service.

Du kan se et udvalg af vores møbler her

  • Infra Lowback kontorstol - sort event
     

    Infra Lowback er lillebror til vores populære Infra kontorstol.En kvalitets kontorstol med de vigtigste indstillingsmuligheder og med et pænt og enkelt design.Polstring: Sort møbelstof, event med slidstyrke 100.000 martindale.Fod: 5-grenet i sort plast. Med gummihjul der både egner sig til trægulv, flisegulv og gulvtæpper.Armlæn kan tilkøbes.Mange bruger...

    1.293 kr. (inkl. moms)
    6691