Nyhedsbrev

Brugte kontormøbler

Både køb og salg af brugte kontormøbler!
Vi opkøber og sælger kontormøbler i hele landet, hvor vi leverer og afhenter med egne biler og montører, flyttefolk og chauffører.
Vil du købe?
jkOffice er kendt for meget billige kontormøbler og god service. Noget af det vi er gode til hos jkOffice er, at få fingrene i brugte kontormøbler, ofte hele arbejdspladser. De brugte møbler fejler ikke noget, men virksomhederne skal enten flytte eller lukke e.l.. Derfor kan vi sælge dem billigt til vores kunder. Vi har især gode tilbud på konferenceborde, konferencestole, bordplader og reoler, da vi har et særligt stort udvalg af disse møbler. Det er altsammen meget velholdte, brugte møbler. Vi yder altid 2 års garanti på alle vores brugte kontormøbler.
 
Vi sælger kun mærkevarer! (fx. Paustian, Kinnarps. Håg, Duba, RBM, RH, Savo, Ergo og Labofa) Vores udvalg af forskellige mærker og modeller er altid stort, og vi får hele tiden nye brugte kontormøbler ind på hjemmesiden og i vores showroom. Aftal en tid med en af vores medarbejdere, og kom selv ind og se det store udvalg af brugte kontormøbler i vores showroom.
 
Det er meget vigtigt for os hos jkOffice, at vores kunder får de helt rigtige møbler med hjem. Derfor har vi en fordel i at have et utroligt stort udvalg af forskellige mærker og modeller, samt at vi har nogle dygtige kundeorienterede medarbejdere. Sammen finder vi lige præcis det du ønsker og har behov for - og så endda til en meget lav pris!
Du kan bestille kontormøblerne direkte herfra hjemmesiden eller ringe/skrive til os på 7145 6000 og info@jkoffice.dk. Du kan også aftale en tid og komme ud og kigge ganske uforpligtende i vores showroom, hvor alle vores kontormøbler er udstillet. Vi har ind imellem et særligt stort udvalg af nogle produktgrupper, hvilket giver anledning til ekstra gode tilbud på nogle varer i disse produktgrupper.

Udover billige, brugte møbler sælger vi også vores egne spritnye hæve-/sænke borde.
Vil du sælge?
Har du med salg af konkursbo eller salg af brugte kontormøbler fra fx en flytning at gøre, så er du kommet til det rette firma. jkOffice er et møbelfirma som køber brugte kontormøbler fra konkursboer, firmaer som flytter eller lign. Vi sælger derefter møblerne videre fra vores showroom og direkte fra vores hjemmeside.
 
Vi køber brugte kontormøbler såsom hæve sænke borde, reoler, kontorstole, jalousiskabe, skuffekassetter, receptionsmøbler og konferencemøbler. Ja faktisk alt hvad der findes af møbler på en arbejdsplads.
 
Køb nye kontormøbler - Vi tager de brugte i bytte for en god pris.
Hvis du bare gerne vil have skiftet dine gamle kontormøbler ud, tager vi dem gerne med i handlen. På den måde kan du få dit kontor indrettet på en ny måde meget billigt.
 
Har du møbler du er interesseret i at sælge, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til en god handel. En god handel er selvfølgelig, når både du som sælger og os som købere er tilfredse med handelen.
 
Ring til os på 7145 6000 eller skriv til info@jkoffice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Brugte kontormøbler
Denne hjemmeside er fyldt med gode tilbud på brugte kontormøbler. Vi har et kæmpe stort udvalg af mange forskellige typer kontormøbler. Vi bringer ud i det meste af landet.
Se video nedenfor med eksempel på hvordan vi gengøre møbler inden levering.

Se et udvalg af vores møbler her:

 • 18 stk.
  Naga glastavle - hvid - 45x45 cm - (NAG 10702)
  999999

  Er du træt af de klassiske whiteboards og ønsker et mere moderne alternativ til dit kontor? Magnetiske glastavler har et let og moderne look og kan bruges i mange sammenhæng. I pakken med denne tavle medfølger 2 super-magneter samt en tusch.   Mål: 45x45 cm.

  299 kr. (inkl. moms)
  5714
 • Nogle udgaver..
  Rektangulær kabelgennemføring
  999999

  Rektangulær kabelgennemføring i alu/sølv farve. Praktisk til at holde dine ledninger og kabler væk fra bordpladen. Materiale: Alu, børstet.  Mål: 24 x 10 cm 

  524 kr. (inkl. moms)
  4714
 • 1 stk.
  3D Pedrali højstol
  916143

  Barstol fra Pedrali, hvidt plastiksæde med orange ryg og detaljer, stel af orangelakeret stål.H: 70 cm. Model 775. Smart design.

  532 kr. (inkl. moms)
  8351
 • Agger barstol - krom stel - hvid skal
  999999

  Hvid barstol med kromstel. Skallen er udført i formspændt krydsfinér med hvid laminat.Sædehøjde: 75 cm. 10 års garanti ❤ Træet er fra lokale certificeret leverandører ❤Stellet på højstolen er fuldsvejset og udført i forkromede stålrør.

  1.299 kr. (inkl. moms)
  6214
 • Hugo loungestol med nakkestøtte
  999999

  Hugo loungestol i PU og med aluminium fod. Denne loungestol egner sig rigtig fint i et venterum eller lignende. Da denne stol er polstret med PU, er den meget praktisk og kan nemt tørres over med en klud.10 års garanti ❤ EN 16139 certificeret ❤Hvis du ønsker loungestolen polstret med et andet materiale er det også muligt. Læder er blandt andet...

  5.636 kr. (inkl. moms)
  6317
 • Bestillingsva..
  Focus skranke - mix
  999999

  Universal skranke udført i kvalitetsmaterialer og til en god pris. Ideel til brug i butikken, som reception eller med en arbejdsplads i. Kan også indrettes med reoler og anden opbevaring.Udført i 32mm MDF med hvid og grøn lak. Andre farvekombinationer er muligt. Med fodspark i alu Mulighed for skrift på forsiden. 10 års garanti ❤ FSC certificeret ❤ ISO...

  10.099 kr. (inkl. moms)
  6745
 • 1 stk.
  Arper Catifa 60 - loungestol - grøn/lime
  919014

  Flot Catifa 60 loungestol fra Arper - luksusgenbrug i særklasse. Stolen er udført med polstring i grønt uldstof og aluminium fod. Mål: 65,5 x 74 x 74 cm (HxBxD) Siddehøjde: 37 cm Catifa 60 er en lækker loungestol i smukt design. Høj komfort og kvalitet materialer - du får det ikke bedre. 

  6.374 kr. (inkl. moms)
  13013
 • 2 stk.
  Klapbord 120x50cm
  999999

  Klapbord med grå bordplade og sort stel. Praktisk bord som nemt kan pakkes væk når det ikke skal bruges.Ideelt til konferencer, kongresser og lignende. 10 års garanti ❤ Nemt at genanvende ❤ Under produktionen er energiforbruget mindsket mest muligt ❤

  1.436 kr. (inkl. moms)
  9235
 • 1 stk.
  Skranke
  920009

  Skranke i antracit og eg.

  17.738 kr. (inkl. moms)
  13940
 • 2 stk.
  Loungestol - model Fellow - lysrød polstring - hvidt stel
  920029

  Loungestol, model Fellow, polstret med lysrødt stof.Stel af hvidlakeret metal. Fremstillet af Profim. En blød og komfortabel loungestol, som indbyder til afslapning.

  1.944 kr. (inkl. moms)
  14886