Nyhedsbrev

Køb billige kontormøbler til levering i Aalborg

Hos jkOffice har vi et stort udvalg af alt inden for kontormøbler til levering i Aalborg. Vi har flotte kontormøbler i alle former og farver, og vi har særligt fokus på brugte kontormøbler. Her på siden kan du læse om vores udvalg af både gamle og nye kontormøbler.
 
Vores udvalg af kontormøbler er kæmpe stort, og det inkluderer møbler såsom kontorstole, kontorreoler, elektriske hæve-/sænkeborde, konferencesæt og meget, meget mere. Vi går op i, at vores kontormøbler er flotte og smarte at se på, da udseendet betyder mere, end man lige skulle tro. Udseendet af et kontormøbel skal udstråle professionalitet og effektivitet. Dette betyder meget, da man skal have følelsen af at være på arbejde, når man befinder sig på kontoret. Hvis man benytter kontormøbler, der udstråler professionalitet, bevirker det, at man yder sit bedste for kontoret. Hvis man for eksempel brugte kontormøbler, der så gamle og slidte ud, ville man ikke føle, at man var til stede på en professionel arbejdsplads. Samtidig er det også vigtigt for os, at vores kontormøbler er behagelige og komfortable at bruge, da dette også betyder meget for anvendelsen af dem på kontoret. Hvis kontormøblet ikke er komfortabelt og rart at bruge, bliver man på kort sigt stresset og irriteret over møblet, hvis man hele tiden skal justere på sin kontorstol eller noget lignende. I det lange løb kan man påtage sig nogle arbejdsskader, som man ikke kan slippe af med igen, så den rigtige komfort er yderst vigtig, når man kigger på kontormøbler.
 
Vores kontormøbler tilbyder høj komfort og et flot design, men noget, de også tilbyder, som man ikke kan få mange andre steder, er at de er brugte. At de er ”brugte” lyder måske som en træls ting, men hvis man overvejer plusserne ved det, bliver man hurtigt overbevist om, at brugte kontormøbler er en mulighed. Vores brugte kontormøbler er blevet gennemgået en række kvalitetssyn, der sikrer, at de er i god stand, før vi sælger dem videre, og vi kan sælge dem videre til en rigtig god pris. Dette kan lade sig gøre, fordi vi selv køber møblerne i store mængder fra konkursbo. Som resultat bliver vores salgspris af møblerne meget lav, og som en ekstra bonus, er møblerne i rigtig god stand. Møblerne er nemlig ikke blevet solgt videre til os, fordi de er blevet for gamle og slidte, men fordi det har været en nødvendighed, omstændighederne taget i betragtning.
 
Du kan være sikker på at gøre en rigtig god handel, hvis du tager et kig i vores katalog over kontormøbler, især hvis du kigger på vores udvalg af brugte kontormøbler. Vores kontormøbler er af super god kvalitet ikke mindst vores mange brugte kontormøbler.

 • Loke hæve-/sænkebord - 160x80 cm - sort linoleum
  999999

  Vores mest populære hæve sænkebord på 160x80 cm. Bordpladen er i sort linoleum og på en kerne af MDF. Bordpladen er 22 mm tyk og har affasede og sortlakerede kanter hvilket giver den ekstra finish. Stellet har en støjsvag motor og er produceret i Sverige af pulverlakeret stål. Stellet har en vandring på 68 - 118 cm og en løftekapacitet på ca. 100 kg. Du...

  6.469 kr. (inkl. moms)
  5900
 • Min 50 stk på..
  Infra Lowback kontorstol - sort event
  999999

  Infra Lowback er lillebror til vores populære Infra kontorstol.En kvalitets kontorstol med de vigtigste indstillingsmuligheder og med et pænt og enkelt design.Polstring: Sort møbelstof, event med slidstyrke 100.000 martindale.Fod: 5-grenet i sort plast. Med gummihjul der både egner sig til trægulv, flisegulv og gulvtæpper.Armlæn kan tilkøbes.Mange bruger...

  1.293 kr. (inkl. moms)
  6691
 • Hæve-/sænkebord - Hvid - Centerbue - 180x90
  917135

  Brugt hæve-/sænkebord med hvid bordplade. Der forekommer små variationer i stellet. Bordpladen er hvid, har en centerbue og sorte lakerede kanter.OBS. Bordene har forskellige stel

  3.494 kr. (inkl. moms)
  10141
 • 10 x Duba hæve-/sænkeborde
  999999

  Sæt med 10 stk hæve-/sænkeborde fra DUBA. Alle med bordplade i bøg og silver stel. Bordene måler 195x120 cm Du kan frit vælge mellem højre- og venstrevendte borde.Der er et begrænset antal og tilbuddet gælder så længe lager haves.

  12.494 kr. (inkl. moms)
  9030
 • Efg "Teamspirit" kontorstol - Sort polstring
  918007

  Efg kontorstol med sort polstring på både sæde og ryglæn, model "Teamspirit"Højdejustering Synkronmekanisme som tilpasser sig efter din vægt. Sædedybden kan justeres 6 cm. Sædehøjde: 44-56 cm. Gaspatron på 140 mm 5-grenet fod i sort plast med 5 gummihjul.

  1.869 kr. (inkl. moms)
  10274
 • Håg Capisco - Sort - Nypolstret
  917121

  Nypolstret Håg Capisco kontorstol. Kontorstolene er enormt populære, og vi forventer at de vil gå som varmt brød. Ergonomisk kontorstol, som ved hjælp af det særlige ryglæn hjælper dig til at sidde med rank ryg. Herved gør stolens design, at du ikke falder sammen i løbet af arbejdsdagen. Stolen giver dig også mulighed for at varierer din arbejdsstilling i...

  4.744 kr. (inkl. moms)
  7311
 • Duba reol/skab
  915108

  Reol/skab med 3 skuffer, 2 skabslåger og 3 åbne rum. Udført i ahornfinér og står på en lille sokkel. Reolen er produceret af Duba som nu kaldes B8.Ahorn finér 2 skabslåger 3 skuffer 3 åbne rumNøgle kan desværre ikke længere skaffes til dette skab.

  1.869 kr. (inkl. moms)
  7141
 • Duba B8 reol med 6 rum, ahorn
  915108

  B8 reol med 6 åbne rum i et enkelt design.

  994 kr. (inkl. moms)
  6466