Nyhedsbrev

Køb billige kontormøbler i Odense

Her hos jkOffice har vi et stort udvalg af kontormøbler som leveres til Odense. Vores udvalg af kontormøbler til levering i Odense strækker sig over alt fra kontorreoler til kontorstole og alt ind imellem. Vi har et særligt stort fokus på brugte kontormøbler, da brugte kontormøbler både er billigere og ikke nødvendigvis dårligere end nye kontormøbler. Her på siden kan du læse fordelen ved vores brugte kontormøbler.

 
Brugte kontormøbler giver dig to ting, som nye kontormøbler ikke gør. For det første er brugte kontormøbler selvfølgelig billigere end nye kontormøbler, hvilket man kunne forvente sig, men hos jkOffice betyder det ikke, at kvaliteten er lavere, bare fordi der er tale om brugte kontormøbler. Vi køber nemlig mange af vores kontormøbler fra konkursbo, hvilket betyder, at de møbler vi køber, ikke er blevet smidt ud, fordi de er for gamle og slidte, men nærmere fordi det har været en nødvendighed grundet omstændighederne. Det betyder, at vi indkøber meget billige kontormøbler, som overhovedet ikke fejler noget. Derfor kan vi sælge dem rigtig billigt videre til dig. Endnu et godt aspekt af det at købe brugte kontormøbler er, at man skåner miljøet. Når du køber et brugt kontormøbel, sparer du de arbejdsprocesser og behandlinger væk, som går til både at producere møblet, men også at kassere det igen – alt i alt to gode grunde til at købe brugte kontormøbler.
 
Vores udvalg af både brugte og nye kontormøbler strækker sig over alt, hvad man kan forestille sig af kontormøbler. Vi har kontorstole, konferencestole, skriveborde, elektriske hæve-/sænkeborde, kontorreoler, receptionsskranker, skabe og meget mere. Vi sørger altid for at have et stort udvalg af flotte produkter i høj kvalitet. Vi lægger vægt på, at vores produkter er behagelige og komfortable at bruge, så man undgår arbejdsskader eller at blive distraheret af dårlig komfort, men vi lægger også vægt på, at vores kontormøbler har et professionelt look. Vores kontormøbler udstråler, at de hører til på en effektiv og professionel arbejdsplads, hvilket inspirerer medarbejderne til at yde det bedste, de har i sig, i modsætning til, hvis de havde brugt møbler, der så gamle og trætte ud.
 
Hvis du er blevet interesseret, skal du sørge for at kaste et blik på vores udvalg af kontormøbler til levering i Odense, og ikke mindst vores udvalg af brugte kontormøbler.
 • Loke hæve-/sænkebord - 160x80 cm - sort linoleum
  999999

  Vores mest populære hæve sænkebord på 160x80 cm. Bordpladen er i sort linoleum og på en kerne af MDF. Bordpladen er 22 mm tyk og har affasede og sortlakerede kanter hvilket giver den ekstra finish. Stellet har en støjsvag motor og er produceret i Sverige af pulverlakeret stål. Stellet har en vandring på 68 - 118 cm og en løftekapacitet på ca. 100 kg. Du...

  6.469 kr. (inkl. moms)
  5900
 • Infra Lowback kontorstol - sort event
  999999

  Infra Lowback er lillebror til vores populære Infra kontorstol.En kvalitets kontorstol med de vigtigste indstillingsmuligheder og med et pænt og enkelt design. Infra Lowback passer godt til hjemmekontoret eller undervisningslokalet da den ikke fylder meget, og er nem at indstille efter behov. Polstret i sort Event møbelstof  Højdejustering  Armlæn...

  1.630 kr. (inkl. moms)
  6691
 • MÅ IKKE SÆLGES (Reserveret Morten) Kinnarps hæve-/sænke -...
  917121

  Brugt Kinnarps skrivebord med elektrisk hæve-/sænkestel.Bordpladen er udført i birkefinér og har en centerbue.Stellet er gråt og har runde ben.Et kvalitets el skrivebord med rigtig mange år i sig endnu.

  3.494 kr. (inkl. moms)
  7404
 • Kinnarps 6110 - Lilla
  916140

  Lilla Kinnarps 6110 kontorstol. Free float model som er meget ergonomisk og nem at indstille så den passe dig. En brugt kontorstol med mange års brug  i sig endnu.

  2.994 kr. (inkl. moms)
  8013