Nyhedsbrev

Køb brugte kontormøbler i København

jkOffice forhandler og opkøber kontormøbler i hele landet. København er en af vores største markeder, og vi har biler på Sjælland og i København flere gange om ugen.

Vi har 2 adresser hvor af den ene er i nærheden af københavn:
Vallensbækvej 6c, 2605 Brøndby Tlf: 35 82 58 00, info@jkoffice.dk
Vi har et stort udvalg af alt inden for kontormøbler til levering i København, og vi har særlig stor fokus på brugte kontormøbler i topkvalitet. Nedenfor kan du læse om vores udvalg, og hvilke fordele, du kan få med brugte kontormøbler.
Vi leverer kontormøbler til Sjælland og København flere gange om ugen, med fuld service og montering. Prisen er lav inkluderer indbæring med én mand. Altså ikke bare den velkendte levering til kantstenen. Vi vægter service meget højt og går ikke igen før du er glad og tilfreds!
Vi laver også mange opkøb på Sjælland og i København. Vi har stort erfaring og ekspertise med disse opgaver. Vi har vores egne dygtige flyttefolk, samt samarbejdspartnere til disse sager. Hvor vi hurtigt og effektivt flytter og afhenter kontormøbler fra din adresse i København eller andre steder.
Så hvis du søger brugte kontormøbler i København, er det jkOffice du skal have fat i. Vi har mange års erfaring med både små og meget store sager. Når vi afholder vores populære DomicilSalg, er det ofte på Sjælland og i København. DomicilSalg er et event hvor du kan købe billige kontormøbler i København og tage dem med dig hjem samme dag. Du kan altså gøre et rigtigt godt køb af brugte kontormøbler i København ved et af vores populære DomicilSalg.

Donation og bæredygtighed

Et stort plus ved brugte kontormøbler er den grønne linie og omtanken for miljøet som vi vægter højt. Kontormøbler er produceret i gode materialer og i god kvalitet, derfor holder de i mange mange år og ofte længere end til når et firma ønsker at skifte ud. Derfor har vi set en forretning i at opkøbe og videresælge disse møbler til andre virksomheder og privatpersoner. Det er sund fornuft for både os og for dig.
Når vi opkøber og afhenter store partier af kontormøbler, er der ofte en del af møblerne som ikke er så salgbare for os. Disse brugte kontormøbler, som evt. er defekte, i for dårlig stand, har for mange ridser eller simpelthen bare har en for lang omsætningshastighed for os bortskaffer vi af andre veje. De defekte møbler sendes til genbrug, hvor de omsmeltes eller flises til spånplader. Andre kontormøbler som er i fin stand, men har en langsom omsætningshastighed, donerer vi til gode formål af forskellige slags. Især i forbindelse med FlytteService og store opkøb. Her aftaler vi jævnligt med foreninger og lignende at de må komme og afhente brugte kontormøbler. Har dette interesse for dig er du velkommen til at kontakte os på info@jkoffice.dk. Vi vil gerne støtte hvor vi kan og vil helst kassere så lidt som muligt.

Stort udvalg af kontormøbler

Vores udvalg af kontormøbler strækker sig over absolut alle former for kontormøbler. Vi har kontorstole, kontorreoler, elektriske hæve-/sænkeborde, skabe, konferenceborde, konferencestole og meget mere. Du vil garanteret kunne finde noget i vores udvalg, du vil kunne bruge, og når du nu er i gang med at kigge, burde du tage et ekstra kig på vores udvalg af brugte kontormøbler. Der er to gode grunde til at købe brugte kontormøbler. Den første er, at du kan købe brugte kontormøbler til en langt lavere priser end nye kontormøblers pris, hvilket altid er velkomment, især hvis man skal købe mange møbler på én gang. Vi køber selv vores brugte kontormøbler fra virksomheder som, hvilket vil sige, at de møbler, vi køber ind ikke er blevet kasseret og solgt videre, fordi de har været for gamle og slidte. Vi sælger selvfølgelig kun de kontormøbler videre, der ikke fejler noget, men rigtig mange af møblerne er i flot stand. Du kan endda være heldig at gøre en rigtig god handel, hvis du finder et næsten nyt møbel i vores sortiment. Endnu en god grund til at købe brugte kontormøbler er, at man på den måde sparer på miljøet. Når et møbel skal produceres eller smides ud, skal det gennemgå en hel masse processer og behandlinger, der kræver meget energi, hvilket ikke er godt for miljøet. Ved at købe brugte møbler, fjerner du disse processer og behandlinger, og du skåner dermed miljøet.
 
Bare fordi vi har et stort udvalg af brugte møbler, betyder det dog ikke, at kvaliteten af møblerne er lav. Hos os går pris og kvalitet på kompromis, og du vil kunne finde veldesignede kontormøbler i god kvalitet, der også yder en stor komfort. Det rigtige design er vigtigt for et kontormøbel, da det skal udstråle, at det er en del af en professionel arbejdsplads, hvor der skal arbejdes. Ud over designet, skal kontormøblet være komfortabelt at bruge. Hvis det er besværligt at bruge, bliver man irriteret af møblet, og det fjerner fokus fra arbejdet. Derudover kan dårlig komfort give en række arbejdsskader, for eksempel hvis man sidder i lang tid på en dårlig stol eller arbejder ved et dårligt bord.
 
Det er vigtigt, at dine kontormøbler er af god kvalitet, godt design og høj komfort. Tag et kig på vores brugte kontormøbler og se, om du ikke kan finde noget, der frister.