Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Nyheder

 • Kantinesæt
  Kantinesæt

  Stilrent kantinesæt bestående af et kantinebord med plade af lysgrå...

  6.685,25
 • Skab/ kommode
  Skab/ kommode

  Skab/ kommode af bøgetræ og antracit krydsfinér, front med tre skuffer...

  795,00
 • Skab/ kommode
  Skab/ kommode

  Skab/ kommode af bøgetræ og antracit krydsfinér, front med fire skuffer...

  795,00
 • Bogkasse/ reol - Bøg - 80x41x33
  Bogkasse/ reol - Bøg - 80x41x33

  Bogkasse/ reol af bøgetræ med antracit bagbeklædning, front med to rum....

  295,00
 • Skab - 89x80x44
  Skab - 89x80x44

  Skab af bøgetræ og antracit krydsfinér, grå sokkel, front med to låger,...

  895,00

Vi upcycler møbler og forlænger levetiden

- det gavner miljøet, og du får design- og kvalitetsmøbler til lave priser.

De brugte møbler, vi opkøber fra virksomheder, er kvalitetsmøbler, som kan bruges i mange år endnu. De bliver altid gennemtestet, efterset og rengjort inden videresalg. Derfor får du altid fuldt funktionsdygtige møbler fra os med hele 2 års garanti.

Dog kan der være enkelte møbler eller hele partier, som er lidt mere medtagede eller i ikke attraktive farver og størrelser, som gør at vi vælger at upcycle.

Upcycling kan være:

 • Et stort hæve-/sænkebord gøres mindre og mere moderne ved at; korte stellet ned og montere en mindre bordplade.
 • Bordplader kan upcycles med en helt ny linloeumsoverflade, en let slibning efterfulgt af en god olie, en lakering eller lignende.
 • Kontorstole kan upcycles med en ny polstring og reparation i form af udskiftning af evt. defekte reservedele, smøring af diverse dele mv.

Upcycling kan ikke oversættes direkte til dansk – måske ”OPBRUG”, men meningen er klar – ”Opkvalificerende genbrug”, man tilføjer ny værdi til ting, som ellers ville kasseres som affald. Upcycling adskiller sig fra ”almindeligt” genbrug, hvor en ting bliver anvendt igen i samme form, som den oprindeligt er skabt.

Et andet begreb er Downcycling, hvor den slidte genstand bliver nedbrudt for at blive en del af et nyt produkt. Det kalder vi ”Forsvarlig genanvendelse”, hvor møblerne bliver skilt ad, nedbrudt / smeltet om og brugt til ny produktion. Hver gang det sker, skal der produceres ét møbel mindre, hvilket også er godt for miljøet og bidrager til en bæredygtig cirkel i den større sammenhæng.

Helt basalt har vi i vores jkOffice-dna, at vi genbruger så meget som muligt, uden at det går ud over kvaliteten. På den måde sikrer vi, at du som kunde får god kvalitet til den bedste pris - mens vi tager højde for design og funktionalitet - samtidig med, at vi tænker på miljøet.

At handle med jkOffice er dermed også et aktivt valg af bæredygtighed og et bidrag til en cirkulær økonomi, hvor produkter / møbler bliver ressourcer, der ”går i ring”.