Nyhedsbrev

Nyheder

Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter /Mærker

Information

Levering af møbler i hele landet

Vi leverer i hele landet via samarbejdspartnere eller med egne biler og chauffører. Levering sker i tidsrummet kl. 8-16, du vil blive kontaktet ca. 30 minutter forinden levering.

Mulighed for levering i hele landet - også i sommerferien

jkOffice leveringsplan:

Fra bestilling til levering går der minimum 9 arbejdsdage. Eksempel: Bestilles der onsdag i uge 10 vil fysisk levering (alt efter geografisk placering) foregå i uge 12.

Sjælland: Mandag

Nordjylland: Tirsdag

Midt- og Vestjylland: Tirsdag

Aarhus: Onsdag

Sydjylland: Torsdag

Fyn: Fredag

Vi bestræber os på at følge denne plan men forbeholder os ret til at afvige fra ovenstående, hvis der ikke er tilstrækkelig ordrevolumen til et givent område. Samtidig kan levering på andre dage evt. forekomme - efter dine ønsker - mod et gebyr. Gebyret aftales med sælgeren, afhængigt af ordrestørrelse og leveringsadresse.


Priser

Levering til fastlandet og brofaste øer:

Ved webordrer større end 4.995 kr. ex. moms er fragt til kantsten GRATIS.

Fragt på andre ordre - kr. 595,- ex. moms.

For alle ordrer gælder, at levering som udgangspunkt foregår til kantsten - med én chauffør/montør. Derfor forventer vi, at I har en person på jeres adresse, der kan give en hånd med ved aflæsning af større møbler, som ikke kan håndteres af én person. Hvis I ikke har mulighed for at give en hånd med, skal det aftales på forhånd, at vi skal have 2 mænd på bilen, og hvis vi skal hjælpe med indbæring af møblerne, skal dette ligeledes aftales

Priser for en ekstra person på bilen + 595,- kr. ex. moms og for indbæring + 295 kr. ex. moms pr. møbelsæt.

Levering til ikke brofaste øer og udlandet. Prisen aftales fra ordre til ordre.

Møblerne leveres i emballage og du har mulighed for at tilkøbe udpakning og genanvendelse af emballage for 295,- ex moms

Montering af nye møbler

Montering af et bord (inden levering): 395,- ex. moms.

Montering af en stol (inden levering): 145,- ex. moms.

Montering af en reol, skab eller diverse (inden levering): 95,- ex. moms. 

Modtagelse af møbler.

Når du modtager dine møbler, vil du blive bedt om at kvittere for modtagelsen. Inden du kvitterer, forventer vi, at du har tjekket, at alt er, som det skal være, og at der ingen transportskader eller lignende er. Altså er din underskrift en accept af, at leveringen er, som den skal være. Skulle der være nogle ting, som ikke er i orden, så kontakt os med det samme, og før du kvitterer!

Hubi og den hvide IvecoRafal + IvecoPaul + lastbil