Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Nyheder

Levering i hele landet

Vi leverer hurtigst muligt, og forsøger at imødekomme dine evt. deadlines. Lagervarer leveres normalt indenfor 1-10 hverdage. Ved ikke lagervarer kan der være en længere leveringstid.

Vi transporterer selv vores varer ud i stort set hele landet med vores egne CO2 neutrale varebiler. På den måde kan vi holde omkostningerne nede og derved levere varer til lave priser. Vi vil selvfølgelig forsøge at imødekomme ønsker i forhold til leveringsdag samt tidspunkt, men vi er også nødt til at få det til at passe med andre leveringer i samme områder for at det på den måde kan hænge sammen for os.

Levering foregår som udgangspunkt med vores egen bil med én chauffør/montør. Derfor forventer vi, at i har en person på jeres adresse, der kan give en hånd med ved levering af større møbler som ikke kan håndteres af en person. Hvis i ikke har mulighed for at give en hånd med, skal det aftales på forhånd at der skal to mand på bilen. En ekstra pers. på bilen koster ekstra 1.495 + moms.

Ved online bestilling på over 750kr er fragten gratis kantsten/pakkeshop. Da det sparer os tid i ordrehåndteringen. (kun til brofaste øer i Danmark)

Levering af webordre på under 750kr ex. moms koster 595,- ex. moms. (Kun brofaste øer i Danmark)

Vi tilbyder en række ekstra services som du kan tilkøbe i forbindelse med levering. Find dem her.

Pris på montering inkl. indbæring af nye møbler:

  • Montering af et bord 295 kr ex. moms pr. enhed.
  • Montering af stol 95 kr ex. moms pr. enhed.
  • Montering af opbevaringsmøbel 95 kr ex. moms pr. enhed.
  • Pris for ekstra pers. på bilen: 1.495 kr ex. moms.

Brugte møbler kan naturligvis også købes med opbæring.

Pris for indbæring / opbæring med én pers. 295 kr ex. moms pr. sæt (arbejdsstation/konferencesæt/kantinesæt mv.)

Pris for ekstra mand på bilen: 1.495 kr ex. moms.

Når du modtager en ordre, vil du blive bedt om at kvittere for modtagelsen. Inden du kvittere forventer vi at du har tjekket at alt er som det skal være, at der ingen transportskader eller lignende er. Altså er din underskrift en accept af leveringen er som den skal være. Skulle der være nogle ting som ikke er i orden så kontakt os med det samme og før du kvitterer!

Levering til ikke brofaste øer samt udlandet er naturligvis også muligt. I disse tilfælde vil prisen blive udregnet fra gang til gang.

Vi har en stor lastbil + 2 mindre kassevogne som vi leverer møbler med i hele landet.

Hubi og den hvide IvecoRafal + IvecoPaul + lastbil