Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Om jkOffice

jkOffice tilbyder en unik kombination af nye og brugte kontormøbler. Vi er lagerførende med alle vores brugte møbler og på en stor del af vores nye kontormøbler, og kan levere med kort varsel.

Vores spidskompetencer er at levere nye og bedre brugte kontormøbler, samt opkøb af brugte møbler. De møbler vi køber tilbage af dig sælger vi enten videre, eller forærer væk til godgørende formål som Røde Kors og lignende organisationer.

Møblering af hjemmekontoret til alle medarbejdere i virksomheden er en stigende del af vores forretning og en del vi har stor erfaring med. Løsninger med leje af møblerne i helt ned til 6 mdr. er muligt. Kontakt os for at høre nærmere.

Vi upcycler kontormøbler, f.eks. ved at lave gamle bordplader om til nye (i vores eksklusive samarbejde med Convert i Thy) og ved ompolstring af stole og lignende. 

Vi har mange års erfaring med håndtering, levering og afhentning af møbler hos både små virksomheder og nogle af landets største (Microsoft, Telia, Miljøstyrelsen, Oracle, Banedanmark, GASA, Pandora).

I forbindelse med salg og køb af nye og brugte kontormøbler, tilbyder vi total bortskaffelses- og oprydningsservice. Dvs. de fraflyttede lokaler er tømt og opryddet præcis på det niveau, kunden ønsker. Denne service tilbyder vi ligeledes billigere, end almindelige flytteforretninger kan tilbyde det. Blandt andet fordi genbrugs-/salgsværdien er højere for os. 

Læs mere om vores GARANTI - LEVERING - DOMICILSALG - FLYTTESERVICE

Læs mere om cirkulærøkonomi / genbrugsøkonomi

Henrik Sinnbeck

Henrik Sinnbeck

Ejer

Hs@byibyen.dk

Tlf. 25 20 70 59

Mads Bjerregaard

Økonomichef - CFO

mbj@jkoffice.dk

Tlf. 22 59 44 57

Morten Broberg

Morten Broberg

Daglig leder

Morten@jkoffice.dk

Tlf. 71 45 60 06

Sara Lind

Sara Lind

Marketing- og webansvarlig

Sara@jkoffice.dk

Tlf. 71 45 60 03

Richard Ivas

Produktions- og lagerchef

riv@jkoffice.dk

Tlf. 40157487