Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Producenter Der er 123 producenter

 • Abstracta

  Abstracta er en svensk producent af skillevægge, skranker, tavler og andet kontorrelateret tilbehør.

  Firmaet har eksisteret siden 1972, og er i dag en del af Lammhults Design Group.

  De har samarbejdet med store designnavne som for eksempel Friis & Moltke og anser sig selv som pionerer indenfor akustikregulerende møbler.

 • Alias

  Alias Design er en Italiensk producent af Designmøbler. 

  De åbnede dørende i 1979 og et af deres første designs, "Spaghetti chair" af Giandomenico Belotti, blev optaget i MoMA i New York.

  Deres møbler er minimalistiske, og de udspringer af den neo-rationalistiske bevægelse.  Deres designs er ofte producerede i materialer som stål, plast og stof hvilket bidrager til deres moderne stil.

  Alias er et internationalt anerkendt designbrand, hvor kvalitet og kendskab til godt design er i centrum.

  0 varer

 • Allermuir

  0 varer

 • Andersen Furniture

  Brdr. Andersne startede i 1916 som et møbelsnedkeri.

  De producerer møbler med fokus på tradition og håndværk til hovedsageligt det danske og norske marked.

  De definerer sig selv som tidløse, og forsøger dermed ikke at hoppe med på kortvarige moder.

  Brdr. Andersen producerer møbler af god kvalitet, som kan holde i mange år.

  0 varer

 • Arper

  Arper er en italiensk producent af møbler, der i samarbejde med et væld af prisvindende designere, producerer møbler til kontoret, kantinen, loungeområdet og hjemmet. Blandt andet vandt Catifa 46 stolen HIP æresprisen ved NeoCon 2016. 

  Arper er en forholdsvis ung producent af møbler, der startede som et mindre familie foretagende i 1989, men nu er blevet et internationalt anderkendt firma, som beskæftiger flere hundrede medarbejdere.

  De har et stort udvalg af bl.a.:

  • Stole til ethvert formål
  • Borde i alle former og størrelser
  • Ottomaner, knagerækker, dekorativt tilbehør mm. 

  Find vores brugte udvalg fra Arper herunder. 

 • Backapp

  Vi er officielle forhandlere af Backapps stole, og de indgår derfor i vores sortiment af nye møbler. 

  Backapp er en producent af stole og balancebræt, som ønsker at skabe en hverdag med mere bevægelse. 

  Målet med backapps møbler er, at skabe stole, som træner og styrker ryggen imens man sidder på dem. Man træner såledens sin core-muskulatur imens man sidder ned. 

  • Sid ned imens du træner
  • Styrk ryg, nakke og skuldre
  • Kom sygefraværet til livs

  Balancebrættet tilfører en ekstra grad af træning når du står op ved dit hæve-/sænkebord. Brættet kan indstilles i sværhedsgrad, så det ikke bliver for svært at holde balancen, men stadig er udfordrere nok til at kroppen bliver sat i bevægelse. Denne gyldne mellemvej finder man, når kroppen laver mikrobevægelser for at holde balancen, samtidig med at det ikke forstyrrer arbejdet. 

  Backapp stolen er udformet med et saddelformet sæde, som sikrer, at man sidder med ret ryg - også selvom der ikke er et ryglæn. Stolen hjælper dermed kroppen til ikke at falde sammen i løbet af arbejdsdagen. 

 • Bent Krogh

  Bent Krogh står blandt andet bag de populære Pelikan stole og Napoleon stole som man ser mange steder.

  0 varer

 • Bisley

  Bisley er en engelsk producent af møber og kontorartikler.

  De producerer blandt andet arkiv- og brændskabe i høj kvalitet, og er førende i Europa indenfor stål-opbevaring.

  0 varer

 • Borks

  Borks laver skillevægge, whiteboards og lignede. Går nu under navnet Abstracta.

  0 varer

 • Botium

  Botium har produceret en række borde og stole.

  De har skabt møbler i samarbejde med Rud Thygesen og Johnny Sørensen.

 • Brabantia

  Brabantia har siden 1919 produceret og leveret affaldsløsninger og meget andet til private og virksomheder. Brabantia har stort fokus på kvalitet, tidløst design og bæredygtighed. Det er afgørende, at deres produkter er gennemtestede og har en lang holdbarhed. 

  Brabantias affaldsspande har en bred farvepalette i mat stål, blank stå, sort, hvid, rød, lime grøn, blå, pink, orange, osv. Spandene passer perfekt til kantine, køkken, toilet eller kontoret. 

  I 2014 fik Brabantia deres første Cradle to Cradle certificering. Og i dag mere end 1.000 af deres produkter certificeret med Cradle to Cradle på bronze niveau, og produkter fra StepUp og Sort & Go serierne er certificeret med Silver niveau.   

  Brabantia har i årtier hjulpet folk med at sortere affald, holde mad frisk i længere tid og linjetørre vasketøj. De sætter barren højt og sigter efter 100 % cirkulært design i 2035.

 • Brunner

  Virksomheden blev grundlagt i 1977 af Rolf Brunner, og kan i 2017 fejre deres 40 års jubilæum.

  Denne tyske virksomhed producerer kvalitetsmøbler og er i dag førende indenfor erhvervsindretning. 

  Virksomheden er stadig ejet af Brunner familien.

 • Chairsupply

  Chairsupply hører under virksomheden 706 Seating Group, som består af 5 virksomheder. Hvert brand har sine egne unikke modeller, karakter og målgruppe. Chairsupply fokuserer på design, udvikling og produktion af kontorstole, konferencestole og arbejdsstole. Når du køber en stol fra Chairsupply, køber du en komfortabel stol til en god pris. Alle produkter lever op til europæiske standarder. 

  Hos jkOffice kan du vælge imellem 11 modeller, hvoraf 4 af modellerne kan tilpasses efter farve, nakkestøtte m.m. Som prikken over i'et består stolene af over 50% genbrugsmaterialer og mellem 80-90% af stolene kan genanvendes efter brug. 

  Læs mere om de forskellige modeller nederst på siden. 

 • Chat Board

  Historien bag det internationale designbrand CHAT BOARD

  Det nuværende CHAT BOARD er et dansk firma, som blev grundlagt i 1982 af glasspecialisten Hans Henning Jensen. Den gang hed det Focus Products A/S og hovedvægten af produktionen var skærmfiltre fremstillet af specialglas. Men i dag producerer CHAT BOARD både glastavler, mobile tavler, garderober, plannere, glasbord, projektionslærreder samt special design løsninger og print på glas. 

  CHAT BOARD har kunder verden over, som omfatter både privatpersoner, små og store virksomheder samt globale virksomheder, institutioner og organisationer. 

  Find blandt andet:

  CHAT BOARD Classic - 25 forskellige farver og 13 størrelser - fra 20x30 til 122x244 cm 

  CHAT BOARD Mobile - 25 Farver og 3 størrelser - lille, mellem og stor 

  Derudover kan du også finde CHAT BOARD Matt blandt vores udvalg. Fordelen ved denne glastavle er dens matterede, fløjlsglatte overflade der minimerer genskin og spejling. 

  Til disse tavler får du også brug lidt tilbehør. Her kan vi tilbyde tuscher, rensevæske, en magnetisk rensesvamp. Dette kan købes enkeltvis eller som et sæt hvor du også for 7 små magneter med. 

  Se hele vores udvalg af produkter fra CHAT BOARD herunder.

 • Choiseline

  Choiseline FURNITURE WITH FLAIR.

  Dansk forhandler af kontormøbler som lægger vægt på at teknologi skal være til for menneskets skyld og ikke omvendt. Choiseline vægter design og funktionalitet højt når du laver kontormøbler.

  Choiseline blev i 2011 opkøbt af Holmris (nu Holmris B8)

  jkOffice forhandler brugte Choiseline møbler

  Aktuelt har vi et bredt sortiment af både reoler, skabe og arkivskabe til hængemapper. De fleste udført i valnød og alu. Mange af disse moduler er oplagte til opbevaring af personfølsomme oplysninger i forbindelse med GDPR.

  Se vores udvalg herunder.

 • ConSet

  ConSet er producent af primært hæve-/sænkeborde, men også andre kontormøbler.

  0 varer

 • Convert

  Convert – every fiber matters

  Convert ønsker at bidrage til en bedre, renere, mere ansvarlig og innovativ brug af materialer. De udvikler nye materialer af fibre – hvoraf mange hverken bruges eller genbruges i dag.

  Bæredygtighed og Corporate Social Responsibility er kernen i forretningen og grunden til, at Convert blev grundlagt. Hele forretningen er dedikeret til at hjælpe kunderne mod en grønnere økonomi, affaldsfri produktion og et bedre CSR ved at bruge nye og resterende fibre til nye, innovative formål. I samarbejde udvikler de nye, innovative og bæredygtige produkter af alle slags fibre. 

 • Cube Design

  Kvalitet og holdbarhed

  Cube Design stiller store krav til kvaliteten på deres egenproduktion. Samme store krav stilles også til deres leverandører, hvor der ikke bare er fokus på kvalitet og holdbarhed, men der tages også stilling til miljøet. Netop kvalitet er Cube Designs kendetegn, og de stiler efter kun at producere produkter, der lever op til deres egne store krav. Denne høje kvalitet er med til at sikre, at Cube Designs møbler kan holde mange år. Samtidig er Cube Designs møbler ofte tidløse og enkle, så de heller ikke går helt af mode.

 • Dauphin

  Tysk producent indenfor kontormøbler. Vi har ofte et udvalg af kontorstole på lager fra Dauphin.

  0 varer

 • Dencon

  Dansk producent af kontormøbler med mere end 50 års erfaring.

  Kvalitetsbevidst og funktionelt design.

  0 varer

 • Designa Møbler

  Designa Møbler er i dag bedre kendt som "Designa Køkken". De har tidligere, som deres første navn beskriver, lavet møbler til hjemmet og kontoret. Virksomheden blev stiftet i 1992 i den danske by Kjellerup, og har siden 2000 produceret køkkener,som i dag er det, de hovedsageligt gør sig i. 

  0 varer

 • Duba B8

  Duba B8 er en af Danmarks største og førende producenter af kontormøbler. De er placeret i Bjerringbro hvor de producerer deres møbler. Navnet Duba B8 blev til, da virksomhederne System B8 og Duba fusionerede i 2005, efter et langtidssamarbejde mellem virksomhederne. Duba B8 producerer blandt andet arbejdsborde, kontorstole, konferenceborde, møde- og konferencestole, reoler, skabe og sofaer, og vi har ofte et bredt sortiment af alt fra:

  • Hæve-/sænkeborde
  • Opbevaringsmøbler
  • Konferencestole
  • Cafeborde mv. 

  Den 5. Februar 2018 underskrev de to virksomheder, Holmris og Duba B8, en aftale om fusion. Det nye selvskab kalder sig nu Holmris B8, som vi kender det i dag. De er en meget anerkendt producent, her kan du altid regne med at kvaliteten er helt i top. Se vores udvalg af kontormøbler fra Duba B8 til fordelagtige priser herunder.

 • Durable

  DURABLE tilbyder et bredt udvalg af moderne arbejdsplads produkter til mange forskellige brancher: fra tabletholdere til kabelstyringssystemer, fra mobil organisation til variable etiketterings- og præsentationskoncepter.

  DURABLE har en holistisk tilgang til bæredygtighed. For at kunne leve op til vores miljømæssige, økonomiske og sociale ansvar har vi brug for en fint afbalanceret, langsigtet strategi, der gennemføres konsekvent.

 • EFG - Bondo

  EFG: Kontormøbler med CSR

  European Furniture Group, bedre kendt som EFG, er en svensk producent af kontormøbler. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1885 og har i årenes løb opkøbt flere internationale virksomheder fra bl.a. Norge, Finland, Storbritannien og Danmark. I 2007 køber de bl.a. den danske kontormøbelproducent, Bondo Kontormøbler A/S og bliver førende indenfor branchen i Danmark. 

  EFG producerer kontormøbler i høj kvalitet med bæredygtigt design i centrum. De er indenfor deres branche førende inden for miljø CSR-løsninger og arbejder på at blive det samme indenfor sociale, kulturelle og økonomiske områder. 

  Brugte møbler generelt og fra EFG har ofte med mange flere år tilbage i sig end hvor lang tid de bliver brugt i første omgang. Hos jkOffice forlænger vi møblernes levetid og du får altid 2 års garanti på brugte møbler købt hos os. 

  Vores udvalg varierer, men du kan som regel finde et bredt udvalg af brugte møbler fra EFG som bl.a.:

  • Brugte hæve-/sænkeborde

  • Brugte kontorstole

  • Brugte opbevaringsmøbler

  Se vores nuværende udvalg af EFG nedenfor:

 • EH furniture

  EH møbler også kaldet EH furniture blev grundlagt i 1979 under navnet EH totalindretning.

  Æstetik, funktionalitet og kvalitet er nøgleord fra EH.

  EH Møbler har i årenes løb samarbejdet med, Tom Stepp, Troels Grum-Schwensen, Hans Sandgren Jakobsen og senest Martela A/S.

  0 varer

 • Engelbrechts

  Morten Engelbrechts grundlagde i 1989 den danske designvirksomhed af samme navn, Engelbrechts. Virksomheden designer og udvikler, i tæt samarbejde med anerkendte designere, high-end møbler med fokus på funktionalitet og æstetik. Engelbrechts samarbejder blandt andet med: 

  • Jørgen Rasmussen, designer af Kevi
  • Erik Magnussen
  • Anders Hermansen
  • Lundgaard & Tranberg 

  Morten Engelbrechts og hans designere arbejder ud fra en filosofi og et mål om, at skabe møbler i et langtidsholdbart design, hvor alt overflødigt er skåret fra. Engelbrechts har en filosofi om at ”Godt design er bæredygtigt”, hvilket tydeligt kan ses i virksomhedens mission og vision, om at designe og udvikle møbler i et bæredygtigt og langtidsholdbart design, som man ønsker at beholde hele livet.  

  Se vores udvalg af brugte møbler fra Engelbrechts herunder, og husk, at du altid få 2 års garanti hos jkOffice, når du køber brugte møbler af os. 

 • Erik Jørgensen

  Erik Jørgensen var en møbelpolstrer, som åbnede sin første møbelfabrik i Svendborg på Fyn i 1954. Han samarbejdede med nogle af danmarks største møbelarkitekter, som blandt andet Poul Volther og Hans Wegner, som møbelfabrikken stadig fremstiller den dag i dag. 

  Erik Jørgensen drev virksomheden frem til sin død i 1998, hvorefter sønnerne, Niels og Ole Jørgensen, overtog virksomheden. De driver den stadig i dag, fortsat med ambitionen og målet om at producere møbler der både holder og forskønner omgivelserne samt fremstille om omhu og omtanke for omgivelserne. 

  Kendetegnet ved møbler fra Erik Jørgensen er: 

  • Holdbare og bæredygtige møbler i et tidsløst design og formsprog
  • Stilrene og skønne at sidde i 
  • Ikonisk design og udtryk
  • Passion for design og godt håndværk

  Se vores udvalg af brugte møbler fra Erik Jørgensen nedenunder. 

 • Farstrup

  Farstrup er den dansk møbelproducent.

  De har fokus på håndværksmæssig kvalitet og individuel tilpasning og producerer de fleste af deres møbler i dansk bøg. 

  Farstrup producerer hovedsageligt stole.

  0 varer

 • Fasem

  Fasem er en Italiensk møbelproducent med fokus på det traditionelle håndværk.

  De arbejder hovedsageligt i læder og metal, men inddrager somme tider træ og aluminium.

  Italienske kvalitetsmøbler med øje for detaljerne.

  0 varer

 • Fatboy

  0 varer

 • Four Design

  Four Design er en moderne møbelproducent, etableret i Danmark i 1930. De sælger møbler i hele Europa og har samarbejdspartnere i både USA og Australien. Med deres mere end 80 års erfaring har de formået at skabe et varemærke, der ikke blot udstråler kvalitet men også holdbarhed og funktionalitet.

  Four Designs møbler er skabt for at opmuntre interaktion mellem mennesker. Derfor passer deres møbler altid godt ind i mødelokalet, kantinen eller loungeområdet. Samtidigt følges den samme designlinje ved alle produkterne, så flere forskellige modeller kan sagtens sættes sammen i eksempelvis mødelokalet. Four Design er let-genkendelige da de ofte har en "trekant" formet i ryggen.

 • Franch Silleria

  Spansk virksomhed som hovedsageligt producerer erhvervsmøbler til det europæiske marked.

  0 varer

 • Fredericia Furniture

  Fredericia Furniture er et dansk designhus med internationale ambitioner.

  De har mange af Danmarks største møbelarkitekter på deres liste over designere - Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Hans Wegner og mange flere.

  0 varer

 • Frigaard.com

  Norsk producent af kontormøbler.

  0 varer

 • Fritz Hansen

  Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand som blev grundlagt i Danmark i 1872 af møbelsnedkeren af samme navn. Kollektionen består af møbelklassikere samt moderne møbler, boligtilbehør og belysning. Fritz Hansen er kendt for at samarbejde med store danske designere såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm, og andre førende internationale designere såsom Jaime, Hayon, Piero Lissoni og Kasper Salto. Listen af designere er lang, men listen over berømte og ikoniske møbelklassiskere er endnu længere. 

   Fritz Hansen er producenten bag rigtig mange Danske designklassikkere. Her kan blandt andet nævnes, Arne Jacobsens 7'er og Myren, Nana Ditzelz' Trinidad, Børge Mogensens tremmesofa og mange flere. Fritz Hansen er dedikeret til at skabe tidsløst design samt levere den bedst mulige kvalitet. Produkterne testes både af maskiner, men også mennesker. Der skal mennesker, der skal bruges af mennesker. Udover at leve op til deres egne høje standarder, lever Fritz Hansen også op til både internationale og nationale standarder og arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af deres designs. 

  Vi har et bredt udvalg af primært brugte stole fra Fritz Hansen. Det gældere kantinestole, konferencestole og ventestole/gæstestole.

 • Fumac

  FUMAC er en danskbaseret møbelvirksomhed, der producerer møbler med henblik på høj brugsværdi og kvalitet i Vinderup. Virksomheden blev grundlagt i 1956 som Hanbjerg Møbelfabrik og skiftede i 1981 navnet ud med FUMAC, som er en sammentrækning af Furniture Makers Cooperation. Ved at bevare produktionen i Danmark, kan de sikre fleksibel produktionstid og reaktionstid fra ide til produktion. 

  Traditionen for det gode håndværk og sans for detaljen kendetegner FUMAC, som i de seneste år har vundet flere internationale designpriser, såsom Red Dot Award og Good Design. Og som i dag er en af Danmarks førende producenter af funktionelle og holdbare designmøbler til kontor, som også sælges i mere end 15 lande. 

  • Nye FSC mærkede møbler 

  • Brugte kvalitets møbler

  • 10 års garanti på de nyproducerede møbler.

  Vi forhandler nyproducerede møbler fra FUMAC, og har også af og til nogle brugte FUMAC møbler til salg. Du finder alle møbler fra FUMAC herunder, både nye og brugte. 

 • Giroflex

  Vriksomhed med passion for stole.

  Det er mere end 140 år siden, at Albert Stoll grundlagde åbnede sin stoleproducent virksomhed i Schweiz.

  I dag producerer Stoll Giroflex AG stadig stole i Schweiz og tilknytningen til landet er vigtig for dem, da det sikrer den kvalitet de ønsker.

  0 varer

 • Götessons

  Götessons blev grundlagt i 1984 af Ola Götesson. I 1992 opfandt Ola verdens første kabelbakke - dette var starten på, hvad virksomheden Götessons er i dag. De udvikler og fremstiller produkter til kontor, konferenceområder og hotel.

  "For os handler det om at skabe et ergonomisk, behageligt og stilrent miljø, med de rigtige produkter og gerne i samarbejde med indretningsarkitekter og arkitekter". 

 • Gribskov Inventarsnedkeri

  Alsidighed og kvalitet er nøgleord hos Gribskov Inventarsnedkeri.

  Vriksomheden har hovedsæde i Græsted.

  Engagerede snedkere og særligt udvalgte materialer giver holdbare og smukke møbler.

  0 varer