Nyhedsbrev


Switch Executive 5-delt konferencebord

Varenummer: 9854

Ny

 Fumac

Switch Executive konferencebord med 5-delt bordplade i linoleum eller laminat. 

  • Bådformet bordplade i 5 dele
  • Shakerstel i sort, hvid, alu eller krom
  • 10 års garanti ❤
  • FSC certificeret ❤
  • ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤

Flere detaljer

Forventet produktionstid ca. 4 uger

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 22.366 ex. moms (27.958 inkl. moms)

Specifikationer

Højde: 73cm
Længde: 625 cm
Bredde: 120/100, 130/110
Pladetykkelse: 22mm
Pladeform: Tønde/båd
Stelfarve Sort, Hvid, Alu, Krom
Stel i metal
Produktkategori Borde (kantine-, konference-, café)

Mere information

Vores Switch Executive 5-delt bådformet konferencebord er måske det største i vores nyproducerede kollektion. Konferencebordet måler 625 cm i længden og med plads til 10 stole med armlæn langs hver af siderne samt mulighed for at placere en stol i hver ende af bordet er du garanteret komfortabel plads til hver mødedeltager.

Bordpladens smukke bådform gør at bordet er lidt bredere ved midten end i enderne og fås i 2 forskellige bredder – 120/100 cm eller 130/110 cm. Du kan vælge mellem laminat eller linoleum til selve bordpladen i et væld af forskellige farvenuancer. Linoleum kendetegnes ved at have en blødere og mat overflade som er antistatisk hvor laminat er meget modstandsdygtigt og kan klare varme og slag uden at få mærker eller blive ødelagt. Du kan læse mere om forskellene på laminat og linoleum her.

Det robuste shakerstel under bordpladen giver den bedste stabilitet og fås i fire farver, nemlig sort, hvid, alu eller den mere skinnende krom. Stellets højde inklusive bordpladetykkelse er 73 cm i alt og søjlerne er 5 cm i diameter med tværstående fødder.

Bemærk at hvis der ønskes at tilkøbe f.eks. kabelbakke eller en dobbelt kabelklap skal dette gøres sammen med bestilling af bordet da disse bliver integreret ned i bordpladen ved fremstilling.

Certifikater:

21 andre varer i denne kategori