Odin hæve-/sænkebord - linoleum | Nye hæve-/sænkeborde

Odin hæve-/sænkebord - linoleum

Varenummer: 9775

Ny

 jkOffice

Dette hæve-/sænkebord udemærker sig ved at have et 2-motor Linak hæve-/sænkesystem. Du kan selv vælge om farven på stellet skal være sort, hvid eller grå.

  • Linoleumsbordplade (100% naturmateriale)
  • Hævesænkestel i stål med pulverlakering
  • Løftekapacitet 160 kg
  • Stilleskruer under fødderne
  • 10 års garanti!

Bordpladen fås som rektangulær eller med centerbue og har en kerne af MDF og overflade af linoleum. Kanten på bordpladen er affaset og lakeret. 

Powered by LINAK  Made in Denmark   0,1 W strømforbrug   PVC fri

Flere detaljer

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

5.685,00 ex. moms

7.106,25 inkl. moms )

Specifikationer

Pladetykkelse:22mm
Pladeoverflade:Linoleum
Vandring:50 cm
Løftekapacitet:160 kg (Max kraft 800 N)
Motor:Linak med 2 motorer
Strømforbrug0,1 W
Hastighed:38mm/sek

Mere information

Hæve-/sænkebord med 2-motor fra Linak og linoleums bordplade. Dette stel er udført i stål og har en flot pulverlakering i enten sort (RAL 9005), hvid (RAL 9016) eller grå/silver (RAL 9006). Løftesøjlen har 2 led og har en kompakt motorhus som næsten er usynlig i toprammen. Stellets sarg er fleksibel sådan at bredden nemt kan justeres efter bordpladens størrelse. Ønskes der at stå op og arbejde køres bordet let og hurtigt op og kan nå en max. højde på 120,5 cm inklusiv bordplade – min. højde er 64,5 cm inkl. plade. Strømforbruget er desuden meget lavt og bordet bruger kun 0,1 watt i standby mode. Stellet har en løftekapacitet på 160 kg. Betjeningspanelet er en meget brugervenlig og fleksibel enhed som er nem at montere og justere. Derudover er det muligt at tilkøbe et mere intuitivt betjeningspanel hvor der medfølger an app funktion der via bluetooth til PC eller smartphone er med at til minde brugeren om at skifte mellem at arbejde stående og siddende.

Denne model kommer med en dejlig bordplade med linoleums overflade. Linoleum består af 100 % naturmaterialer så som linolie, træmel, harpiks samt et farvepigment. Det første lag er af filtpap og derefter kommer linoleums granulat og til sidst en mat lak. Desuden er linoleum en virkelig behagelig skrivebordsoverflade idet den er varm, blød og antistatisk. Med den rette vedligeholdelse kan linoleum se ud som nyt i mange år og eventuelle pletter eller mærke fjernes nemt – se denne guide. Eftersom materialet er naturligt er det ikke muligt at producerer i alle farver men se f.eks. vores fine Pewter og Nero farver.

Udvalgt til dig

13 andre varer i denne kategori