Nyhedsbrev


Loke hæve-/sænkebord - finér

Varenummer: 9769

Ny

 jkOffice

Vores Loke hæve-/sænkebord har en bordplade af træfinér. Bordpladen findes i rektangulær eller med centerbue. Pladen har en kerne af MDF og en overflade af en af 4 forskellige finér.

  • Flot finer bordplade
  • Pladetykkelse: 22mm
  • Hævesænkestel med pulverlakering
  • Løftekapacitet: 80kg
  • 10 års garanti 
  • Lokal produceret 
  • FSC certificeret kerne i bordpladen ❤

Stellet er vores populære Loke stel, med 2-ledede ben og produceret i stål med pulverlakering. Det har en løftekapacitet på 80 kg og en vandring på 50 cm. Er godt stel som dækker de flestes behov. Hæve-/sænkebordet findes til bestilling via hjemmesiden i 5 størrelser. Kontakt os hvis du ønsker en anden størrelse.

Flere detaljer

4-5 ugers produktionstid

Gratis fragt på ordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 4.185 ex. moms (5.231 inkl. moms)

Specifikationer

Pladetykkelse: 22mm
Pladeoverflade: Finér
Stel model Loke
Løftesøjler 2-led
Motor: 1 motor
Løftekapacitet: 100 kg
Højdeinterval: 70 - 117 cm (inkl. bordplade)
Vandring: 50 cm
Strømforbrug 0,3 W
Hastighed: 30 mm/sek

Mere information

Bordpladen består af en 21 mm tyk MDF kerne plade hvorpå der er limet en millimeter tynd træoverflade skåret ud af massivt træ og finishen er afsluttet med et klart lag lak. Finér giver altså et smukt træ look på dit skrivebord til en fornuftig pris modsat at skulle betale en dyrt for en massiv træplade. Kanterne er affaset, hvilket betyder de har en skrå kant med en kantprofil på 45 grader. Bordpladen har afrundede hjørner med en 10 mm radius. Du kan vælge mellem bøg, birk, eg eller valnød finér. Bordet er produceret i Danmark.

Vores Loke stel har 1 motor og kommer pulverlakeret i tre farver: RAL 9016 (hvid), RAL 9006 (grå/silver) eller RAL 9005 (sort).

Stellets sarg er fleksibel så det nemt tilpasses de forskellige bordplade størrelser og spænder fra 117 cm – 173 cm. Der er 2-ledede rektangulære ben med tværgående fødder med let afrundede hjørner så man undgår skarpe kanter. Fødderne er 69 cm lange og 7,5 cm brede og har stilleskruer monteret således man kan afstemme balance hvis underlaget skulle være en smule ujævnt.

Stellet kan vandre mellem 68 cm i højden og til 118 cm – ca. fra 70 – 120 cm inklusiv bordpladen. Med et hæve-/sænkestel er det let at sikre man har en ergonomisk god arbejdsstilling samtidig med at man får lidt afveksling mellem at sidde ned og stå op i løbet af arbejdsdagen. Stellet er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. 

Vi får vores stel produceret i Sverige og giver altid 10 års garanti på materiale-, konstruktions- eller produktionsfejl.

Se også disse varer

26 andre varer i denne kategori