Nyhedsbrev


Loke hæve-/sænkebord - HPL laminat

Varenummer: 9768

Ny

 jkOffice

​Loke hæve-/sænkebord med 1 motor, bordpladen har en overflade af højtrykslaminat. Stellet er produceret af stål med pulverlakering i sort, hvid eller grå.

  • Slidstærk bordplade af MDF med laminat overflade.
  • Pladetykkelse: 22mm
  • 2-ledede løftesøjler 
  • Løftekapacitet på 80 kg
  • 10 års garanti! 
  • FSC certificeret kerne i bordpladen ❤
  • Produceret i Danmark og Sverige 

Laminat (HPL) er et holdbart materiale til bordplader og kræver intet særligt vedligehold. Det er  modstandsdygtigt og lavet til at holde i mange år. Bordpladen kommer i fire farver og kanten kan enten være samme farve som bordpladen, sort eller klar. Vælg mellem fem størrelser og om den skal være rektangulær eller med centerbue.

Flere detaljer

4-5 ugers produktionstid

Gratis fragt på ordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 4.365 ex. moms (5.456 inkl. moms)

Specifikationer

Pladetykkelse: 22mm
Pladeoverflade: Laminat (HPL)
Stel model Loke
Løftesøjler 2-led
Motor: 1 motor
Løftekapacitet: 100 kg
Højdeinterval: 70 - 117 cm (inkl. bordplade)
Strømforbrug 0,3 W
Hastighed: 30 mm/sek
Produceret i Danmark / Sverige

Mere information

Laminatbordplade med Loke hæve-/sænkestel som giver mulighed for at varierer sin arbejdsstilling. Bordet kommer i flere forskellige størrelser og farver. Bordpladen er af højtrykslaminat som består af rigtig mange lag papir og harpiks som bliver varmebehandlet og derefter udsat for et meget hårdt tryk. Papirmaterialet er cellulosefibre og udgør 60-70% af pladen mens de resterende 30-40% er harpiks. Laminat er en utrolig holdbar og modstandsdygtig finish som  tåler op til 180 graders varme uden at blive beskadiget eller misfarvet. Vælg mellem farverne; hvid, lys grå, grå eller antracit til bordplade.

Hæve-/sænkestellet fås i tre farver; sort, hvid eller grå (silver) og er pulverlakeret. Rørene er firkantede og højden på stellet går fra 68 – 118 cm (+ bordplade på ca 2 cm) så det er nemt at indstillet til præcis dén højde der passer bedst til dig. Fødderne måler 69 cm lang x 7,5 cm bred og har let afrundede hjørner samt stilleskruer nedenunder for at kunne tilpasses et eventuelt ujævnt underlag. Bordet har en bæreevne på 80 kg og lydniveauet når der hæves/sænkes er på mindre end 50 dB.

Hæve-/sænkestellet er produceret i Skandinavien og har en 10 års garanti mod produktions-, materiale- og konstruktionsfejl.  

  • Produceret i Danmark og Sverige ❤
  • Stellet er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤
  • Træet i bordpladen er FSC certificeret 

Se også disse varer

27 andre varer i denne kategori