Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Spinella by Ergo Flex Projekt

Spinella er en helt ny spiller på markedet. De er en dansk producent som også får deres møbler produceret i Danmark. Designeren bag stolen er Sanne Buhl.

Designeren har skabt en helt unik kontorstol, hvor det nytænkende design er med til at revolutionere stillesiddende arbejde. Stolen kan tilpasses den enkeltes personlige behov, og er både en smuk og sund stol.

Vejen fra design og konstruktion til produktion har været lang, for alt er gennemtænkt til mindste detalje af en ergonomisk konsulent, der ikke går på kompromis med funktionaliteten. Det er din garanti for bedre tider for din ryg.

Visionen med Spinella er at skabe en stol, hvor man kan sidde behageligt uden at overbelaste sin krop. Det er samtidigt vigtigt, at ergonomien ikke gå på kompromis med funktionaliteten. 

Spinella er en kontorstol med flere fordele

 • Stolens udformning sikrer ergonomisk sidning
 • Smukt og let udseende, så den passer ind på ethvert kontor
 • Designet i Danmark

Det er den ultimative kontorstol. Den har et smalt og ovalt sæde, sædevip, bagudvip og rygpuder som kan indstilles således at de aktiverer kroppen, mens du sidder ned.

Ergonomien er i centrum


Spinella er en stol, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Designeren Sanne Buhl har udviklet designet ud fra ergonomiske krav, der bygger på mange års erfaring med at indrette arbejdspladser til stillende pc-arbejde. Spinella er en stol der holder den stillesiddende krop aktiv.


Spinella i sort og rødMange oplever, at stillesiddende arbejde giver problemer med ryggen og lænden. Denne stol er udviklet så den støtter ryggen optimalt, og samtidig sikrer en korrekt siddepositur. Stolen kan indstilles, således at den passer præcis til din krop og giver dig den mest optimale støtte.


Stolens sæde er smallere end de fleste stolesæder, hvilket sikrer at nerver og blodkar i baglårene ikke bliver overbelastede. Ydermere er sædet lavet med en særlig gel, der trykfordeler så man kan sidde på stolen i mange timer af gangen. Den specielle gel er anvendt på hele sædet og gelen har en fremragende evne til at fordele
trykket jævnt, hvilket giver en fantastisk siddekomfort. 


Stolens sæde har en vippefunktion, så den kan indstilles til den enkeltes siddebehov. Den har både et stort
bagudvip og et mindre sædevip som giver en unik bevægelsesfrihed, når man sidder på stolen. De to separate rygpuder kan indstilles individuelt, så den giver ryggen den mest optimale støtte.


Spinella kan både fås i en voksen og junior udgave. Spinella Tweeny er en tro kopi af Spinella og er beregnet til børn fra 10 år og op.  

Mere
 • Vis
 • Leveringstid:..
  Spinella RAW kontorstol
  999999

  Spinella RAW kontorstol med én rygpude. Denne model af Spinella er ideel til brug i fx skoler, på en klinik eller laboratorie hvor man skifter mellem at sidde ned og stå op.Gel i sædet der giver optimal trykfordeling 30 cm dybt sæde der aflaster trykket på baglårets nerver og blodkar Gelen sikrer en konstant behagelig temperatur Vælg mellem forskellige...

  7.058 kr. (inkl. moms)
  10940
  • 9+
 • Leveringstid:..
  Spinella kontorstol
  999999

  Spinella kontorstol med ergonomi i centrum. Denne nytænkte kontorstol er designet til at revolutionere stillesiddende arbejde. Designet er ikke bare flot men også yderst funktionelt, da stolen hele vejen igennem kan indstilles og tilpasses den enkelte.5 grenet fod Mulighed for justering af ryg, sæde etc. Gel i sædet for optimal komfort Højde 42-58 cm...

  8.024 kr. (inkl. moms)
  10944
  • 9+