Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Nyheder

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Kartell

Kartell er et italiensk møbelhus. De blev grundlagt i 1949, og har siden været en innovativ producent af moderne møbler. De har samarbejdet med nogle af de største italienske designere, som for eksempel Philippe Starck og Richard Sapper.

Deres møbler er ofte æstetisk smukke og eksperimenterer med grænserne for, hvad materialer kan. Eksperimenterne kan for eksempel ses i Philippe Starcks stol "La Marie" som var verdens første stol produceret helt i transparent plast.

Et møbel fra Kartell er let genkendeligt verden over på grund af den følelse det skaber hos brugeren, dets holdbarhed samt utvivlsomme kvalitet. Kartell laver unikke møbler, som leger med farver, ironi, gennemsigtighed, unikke former og sansespil. De har et stort udvalg af møbler, bl.a.

 • Stole og borde
 • Bløde møbler og sofaer
 • Bord,- væg,- gulv- og loftslamper
 • Tilbehør: puder, spejle, sideborde, gulvtæpper mm. 

Vi forhandler dog kun brugte kartell møbler, som du kan finde herunder. 

 • Vis
 • 11 stk.
  Eros chair - Kartell stol - Gennemsigtig plast
  917104

  Stol fra Kartell. Formstøbt skal af gennemsigtigt plast, stel af forkromet stål.Designet af Philippe Starck  Model Eros Chair. Produceret af italienske Kartell. Trompetfod af forkromet stål. Fremstår med lettere brugsspor og enkelte ridser. Vejl. nypris 4.500 kr ex. moms - du sparer 67%Eros Chair er en sjov og flot stol der vil få en masse...

  2.040 kr. (inkl. moms)
  8867