Nyhedsbrev


Gubi skuffekassette i wenge

Varenummer: 8915

Brugt

 Gubi

Flot skuffekassette udformet i wengefinér af producenten Gubi.

Kassetten har tre skuffer i alu. Den øverste skuffe er indrettet med en pennebakke, og de to nederste skuffer er dybere og dermed med ekstra god plads.

  • Kabinet af wengefinér
  • Skuffer i alu
  • Mål: 54 x 42,5 x 50 cm (HxBxD)

Kassetten står på hjul, og det er dermed nemt at flytte med. Det er muligt at låse hjulene.

Flere detaljer

Antal: 1 stk.

Gratis fragt på ordre over 3.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 795 ex. moms (994 inkl. moms)

Specifikationer

Produktkategori Opbevaring

Mere information

Anvendelse:

Skuffekassetter er et uundværligt tilbehør til dit skrivebord. Den giver mulighed for at gemme og have de vigtigste papir og uafsluttede opgaver lige ved hånden. 

Kassetten er ideel til et kontor og ved et skrivebord eller hæve-/sænkebord som ikke har indbyggede skuffer. Ved at anskaffe sig en skuffekassette kan man opnå samme funktion.

En skuffeboks vil hjælpe med at have holde orden på kontoret således diverse papirer bliver gemt væk i stedet for at rode på dit skrivebord.

Rullekassetten står på hjul og kan nemt kan flyttes med, hvilket giver en god fleksibilitet og mobilitet.

Indretning:

Skuffekassetten kan med fordel placeres under skrivebordet, og vil dermed optage mindre gulvplads og samtidig være let tilgængelig. Kassetten kan også anvendes fritstående i åbne kontormiljøer.

Ekstra info:

Vi har skuffekassetter i mange forskellige typer og stilarter, således det er muligt at finde den skuffeboks som passer bedst til dine og/eller kontorets behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Skejby ved Aarhus for at se vores store udvalg og finde den skuffekassette som netop passer bedst til dig.

Producent: Gubi

23 andre varer i denne kategori