Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Lintex

Lintex er en af skandinaviens store producenter af afskærmninger. Den familieejede virksomhed blev grundlagt i 1983 og har hovedkontor samt produktion i Nybro, Sydsverige. Et område, der er kendt for opfindsomhed, innovation og svensk håndlavet glas. Siden virksomhedens start har Lintex nu salgskontorer og agenter i flere dele af verden bl.a. Skandinavien og Europa. 

Lintex producerer både:

 • gulv- og bordskærme

 • whiteboards

 • opslagstavler og 

 • skrivetavler til skoler og kontorer. 

De sætter fokus på tidløs funktionalitet og æstetik, med skarphed og finesse. Lintex har udfordret opfattelsen af, hvad en skrivetavle kan være. Førhen var de kendt for at være kontorets anonyme arbejdshest. Lintex har fokus på design og materiale, hvilket gør tavlerne en fornøjelse at anvende og se på. De arbejder sammen med Skandinaviske designere om at skabe stilfulde og funktionelle produkter, som leder til kreativitet og åbner for tanker og muligheder. Du kan kende produkter fra Lintex på deres simple funktion og elegance. 

Lintex er markedsledende på sit felt, fordi de tør tænke stort og ikke er bange for at skille sig ud. Derfor er produkterne så populære. Vores udvalg varierer efter hvad vi har mulighed for at opkøbe, men du kan finde vores nuværende udvalg af Lintex produkter herunder.

Lintex arbejder målrettet med bæredygtighed


For Lintex er det afgørende at arbejde med bæredygtighed og de forsøger konstant at forbedre sin miljøprofil. På deres fabrik i Nybro, Sverige har de installeret 3.200 solpaneler på taget, som sammen med geotermisk opvarmning producerer lige så meget varme og energi, som fabrikken har behov for og derved sørger for at produktionen er energineutral. Målet er, at kunne levere grøn energi i mange årtier fremadrettet, hvilket systemer er bygget op for at kunne. 


Fordi Lintex har egenproduktion betyder det også, at de kan beslutte hvilke råvarer og processer, der skal bruges ud fra et bæredygigt perspektiv. Derudover arbejder de også med at tankegangen om at design skal være langsigtet. Hvis et produkt overlever fra et kontor til et andet, mindskes dets miljømæssige aftryk markant og produkter med høj designværdi genbruges i større grad. Godt design og holdbar kvalitet bliver aldrig forældet. 


ISO 14001-certificeret


Udover at have egen energineutral produktion er Lintex og ISO 14001-certificeret. Standarden anvendes verden over og er den mest anerkendte internationale standard inden for miljøledelsessystemer. Det er et ledelsesværktøj, der understøtter virksomhedens fokus på bæredygtighed og sætter rammen for indsatsen på at forbedre sin miljøpræstation.Mere
 • Vis
 • Wood Whiteboard
  999999

  Whiteboardtavle med en varm træramme af massiv eg, en fin kontrast til den hvide stål skriveoverflade. Rammen er samlet i gering hvilket - en elegant detalje som står flot sammen med de enkle og rene linjer. Velegnet i mødelokalet, på kontoret eller i undervisningsmiljøet.Design: HALLEROED. Skjulte beslag Dybde fra væg 20 mm Stålkeramisk magnetisk...

  4.383 kr. (inkl. moms)
  16551
 • UNIT - flytbar væg - Lintex
  999999

  Skrivebare og lydabsorberende vægelementer som kan flyttes meget nemt via de indbyggede hjul. Flytbare vægge, der skaber private rum og ro i de åbne kontorlandskaber. Begge sider kan individuelt tilpasses med glas eller stof overflade. Du vælger selv kombinationen blandt de mange farver. Glasoverfladen fungere som en glastavle hvor du kan skrive på med...

  21.505 kr. (inkl. moms)
  16558
 • Mono - Mobil glastavle - Soft 150 - 196 - 150,7 - Lintex

  Elegant glastavle fra Lintex i lys beige, både tavle og stativ. Er magnetisk. Mål: 1507x1960mm (BxH) Farve: lys beige Hjul på stativ Hærdet optisk glas Justerbare blokholderkroge medfølgerDesign Christian Halleröd, © Lintex (www.lintex.org)

  9.543 kr. (inkl. moms)
  30000453
 • Mono - Mobil glastavle - SHY 120 - 196 - 150,7 - Lintex

  Mobil magnetisk glastavle fra Lintex. Stativet og tavlen er i samme farve.Mål: 1507x1960mm (BxH) Har hjul Hærdet optisk glas Justerbare blokholderkroge medfølgerDesign Christian Halleröd, © Lintex (www.lintex.org)

  9.543 kr. (inkl. moms)
  30000452
 • Mono - Mobil glastavle - Pure - 130 - 196 - 150,7 - Lintex

  Mobil glastavle fra Lintex. Er magnetisk. Stativet og tavlen er begge lysegrå.Mål: 1507x1960mm (BxH) Farve: Lysegrå Har hjul Hærdet optisk glas Justerbare blokholderkroge medfølgerDesign Christian Halleröd, © Lintex (www.lintex.org)

  9.543 kr. (inkl. moms)
  30000451
 • Mono - Mobil glastavle - Mellow 730 - 196 - 150,7 - Lintex

  Magnetisk glastavle fra Lintex i flot og enkelt design. Stativet har hjul og matcher tavlens farve.Mål: 1507x1960mm (BxH) Farve: Mellow (støvet gul) Hærdet optisk glas Justerbare blokholderkroge medfølgerDesign Christian Halleröd, © Lintex (www.lintex.org)

  9.543 kr. (inkl. moms)
  30000454
 • Boarder whiteboard
  999999

  En traditionel klassisk whiteboardtavle i solid kvalitet. Med alu-ramme og hvid stålkeramisk magnetisk overflade. Rammen har plasthjørner. Kan vægmonteres eller monteres på et gulvstativ. De fleste størrelser med alu farvet ramme kan leveres indenfor få dage.Dybde fra væg 19 mm Stålkeramisk magnetisk skriveoverflade FSC Mix (FSC-C170086), 27820 -...

  344 kr. (inkl. moms)
  16553
 • Akustik whiteboard
  999999

  Whiteboard og akustik tavlen i én. Det får du med denne lydabsorbente skrivetavle. Tavlen har hele 30 mm lydabsorberende materiale og en stålkeramisk overflade. En unik kombination som du ikke kan finde bedre.Skjulte beslag Dybde fra væg 47 mm Stålkeramisk magnetisk skriveoverflade e3 certificeret 99 % genanvendelig 30 års garanti på skriveoverfladen...

  5.334 kr. (inkl. moms)
  16552
 • Air whiteboard
  999999

  Whiteboards er uundværlige på kontoret, men hvorfor ikke vælge en mere moderne version? Eksempelvis denne magnetiske whiteboardtavle med en stålkeramisk overflade og fasede skrå kanter som giver et svævende udtryk. Findes som standard i hvid eller lysegrå. Den Hvide variant kan leveres ASAP.Hvid og grå Dybde fra væg 16 mm Skjulte beslag Hvid variant kan...

  3.856 kr. (inkl. moms)
  16550