Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Arper

Arper er en italiensk producent af møbler, der i samarbejde med et væld af prisvindende designere, producerer møbler til kontoret, kantinen, loungeområdet og hjemmet. Blandt andet vandt Catifa 46 stolen HIP æresprisen ved NeoCon 2016. 

Arper er en forholdsvis ung producent af møbler, der startede som et mindre familie foretagende i 1989, men nu er blevet et internationalt anderkendt firma, som beskæftiger flere hundrede medarbejdere.

De har et stort udvalg af bl.a.:

 • Stole til ethvert formål
 • Borde i alle former og størrelser
 • Ottomaner, knagerækker, dekorativt tilbehør mm. 

Find vores brugte udvalg fra Arper herunder. 

Lær mere om nogle af Arpers designere 


Blandt designere for Arper kan nævnes: 


Lievore Altherr Molina
Denne trios fokus er rettet på rene smukke former, der er udledt af teknologien de har til rådighed. Trioen vandt i 1999 National Design Award og er mest kendt for møbelserierne "Catifa", "Duna" og "Leaf". 


Jean-Marie Massaud
Jean-Marie Massaud er en fransk designer, der har vundet priser inden for utallige forskellige kategorier, bl.a. prisen for bedste parfumeflaske, bedste indretning af salon og flere møbelpriser. Jean-Marie har designet flere møbelserier for Arper bl.a. "Sean", "Fred" og "Steeve".


Simon Pengelly
Simon Pengelly har en pragmatisk tilgang til design af møbler, hvor funktion og materialevalg har højeste prioritet. Dette resulterer i møbler, der fungerer rigtig godt i kontormiljøer. Af sine designs fra Arper er han mest kendt for "Babar".

Mere
 • Vis
 • 3 stk.
  Arper kantinestol - Model Catifa 46 - grå
  918020

  Kantinestol/ konferencestol med skal af lys gråblå formstøbt plast, ben af forkromet stål.Formgivet af Lievore Altherr Molina. Model Catifa 46.Designet står skarpt og enkelt og stolen vil tage sig flot ud på mange kontorer, i kantinen m.m. 

  1.078 kr. (inkl. moms)
  11064
 • 1 stk.
  Arper Catifa 46 skalstol - rød
  919014

  Brugt skalstol fra Arper, model Catifa 46. Stolen er udført med to-farvet skal i polypropylen plast med hvid front og rød ryg samt 4 ben i forkromet stål. Mål: 80 x 56,5 x 53,5 cm (HxBxD) Siddehøjde: 45 cm Farve: Hvid/rød Krom stel - slæde stelFunktionel skalstol i enkelt design, som kan bruges til kantine, konference, mødelokale eller noget helt...

  1.224 kr. (inkl. moms)
  13015
 • 10 stk.
  Arper Catifa 46 barstol - rød
  919014

  Brugt barstol i model Cafita 46 bar stool fra Arper. Stolen er udført med skal i polypropylen plast og slædestel i forkromet stål.Mål: 110 x 45 x 43 cm Siddehøjde: 75 cm Stabelbar Rød ryg og hvid indersideSkallen er to-farvet hvor forsiden er hvid og ryggen er rød. Klassisk barstol i et flot design med blikfang. 

  675 kr. (inkl. moms)
  13007