Bordplader

9 produkter

Sæt prikken over i’et på dit nye bord. Uanset om du leder efter den rette bordplade til dit hæve-/sænkebord, mødebord, cafébord eller kantinebord, så har vi et stort udvalg af lækre bordplader. Vores kvalitetsbordplader produceres på snedkeri i Danmark af de bedste materialer. Pladerne har en kerne af 22mm MDF, toppet med højtrykslaminat (HPL), linoleum, nano laminat eller finér.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Produkttype

Mål L cm

Mål B cm

9 ud af 9 produkter

Udover høj kvalitet til skarpe priser, får du:

  • Slagfaste bordplader, som er nemme at vedligeholde
  • Altid 10 års garanti på vores nye sortiment
  • Hurtig levering og montering

Alle vores bordplader er fremstillet med fokus på holdbarhed og modstandsdygtighed, så dit bord kan se nyt og pænt ud, år efter år. Vi har haft stor fokus på at lancere en bred vifte af muligheder hvad angår størrelse, form og farve på bordpladerne. Vi har lavet en vejledning til rengøring af bordplader og hvordan du bedst passer på din bordplade, så den kan forblive pæn i mange år. Rengøringen og vedligeholdelsen afhænger af bordpladens overflade, derfor har vi selvfølgelig sørget for, at vejledningen når omkring rengøring af laminat, linoleum, finér og træoverflader.

Hvilke typer af bordplader forhandler vi hos jkOffice?

Kontormøbler bliver flittigt brugt, hver dag. Og flittig brug kan efterlade spor, også nogle mindre pæne af slagsen. Hvad enten du bruger dem i kantinen, hvor service og bestik sagtens kan efterlade spor, eller du bruger dem som skrive- eller konferenceborde, hvor computere, kuglepenne og kaffekopper kan efterlade mærker, er der altid en risiko for, at dit bord kan tage skade i sin visuelle finish gennem flittig brug. Vi fører flere forskellige typer bordplader, så du kan finde den rette bordplade til dit behov.

Vores serie af plader er:

  • Tilgængelig i flere forskellige farver og størrelser
  • Fremstillet med henblik på at skabe et brugsmøbel af ypperste kvalitet
  • Skabt til at blive brug, hver dag
  • Altid med 10 års garanti

Hos jkOffice forhandler vi bordplader både til dit hæve-/sænkebord, konferencebord, cafébord og kantinebord. Det stopper selvfølgelig ikke der, vi har også sørget for, at du har et bredt udvalg af former, faconer, overflader og finish. Farverne er mange, også flere end du finder her i shoppen. Kanterne er som standard facetslebne, og lakkeret i samme farve som pladen. En lige kant med samme materiale som på toppen er også muligt. Vi har også runde bordplader, sorte bordplader og lignende.

Se dine muligheder herunder:

  • Laminat, linoleum, bøg, og højtrykslaminat
  • Rektangulær, centerbue, tøndeformet og rund
  • Affaset eller lige kant med klar eller farvet lak.

Vores plader er fremstillet på standard mål, men hvis du har specifikke ønsker, så kontakt os for plader på specialmål.

Hvilken bordplade skal jeg vælge?

Når du skal vælge din næste bordplade, er der flere ting, der er vigtige at overveje. I hvilke sammenhænge skal bordet bruges? Kontor eller kantine? Hvilken farve skal bordpladen have? Hvilken overflade skal den være i? Farve og form er præference, men overflade og materialevalg kræver mere viden. Derfor gennemgår vi kort de forskellige overflader, så du har et bedre overblik over hvilken overflade, der passer bedst til dit behov.

  • Laminat: HPL laminat er meget modstandsdygtigt og kan tåle op til 180 grader varme samt slag uden at få mærker og blive ødelagt.
  • Linoleum: et naturmateriale som er mindre modtagelig overfor fingeraftryk og antistatisk. Lang levetid, hvis rengjort og behandlet korrekt.
  • Finér: millimeter tyndt træ, skåret af massivt træ. Til dig, hvis du ønsker trælokket til en lavere pris end massivt træ.

Hvis du vil læse mere omkring de forskellige overflader, har vi lavet en længere beskrivelse, som går mere i dybden med specifikationer og egenskaber på nogle.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing