Konferenceborde

37 produkter

Vi fører et stort udvalg af konferenceborde, som kan passe perfekt ind i dit konferencerum eller mødelokale, uanset hvor mange du skal have med til bords, og i hvilke omgivelser, du vil byde velkommen til møde.
jkOffices serie af borde udgør i sig selv et utal af muligheder, både hvad angår form, farve, størrelse og design. Derudover har vi samarbejdsaftaler med en mængde eksterne leverandører, som udvider vores sortiment endnu mere, og giver dig en helt ny og ekstra vifte af designs og stilarter at vælge imellem.

Sortering

Stand

Pris (Inkl. moms)

Farve

Materiale overflade

Mærke

Produkttype

Mål L cm

Mål B cm

Mål H cm

Mål Ø

12 ud af 37 produkter
Hent flere produkter

Tag endelig et kig på vores udvalg og husk:

  • Dette er blot nogle af de borde, vi fører – vi har meget mere at byde på
  • Vi tilbyder hurtig og effektiv levering og montering
  • Vi har desuden ti års fuld garanti på nyindkøbte møbler

Vi ved, at du helt sikkert vil falde for en af de mange konferenceborde, vi har at byde på. Læs vores vejledninger til rengøring af bordplader her.

Vores serie af konferenceborde vil helt sikkert falde i din smag. Det er vi overbevist om. Og for at være helt sikre, har vi sørget for, at de kan leveres i en række forskellige farver og materialer, så det under alle tænkelige omstændigheder vil passe ind i lige præcis den stil, du synes allermest om. Desuden har vi sørget for, at du kan få vores bordserie i flere forskellige størrelser, så der er altid findes en udgave, der passer ind i dit konferencelokale. Vores konferencesæt består af et bord med en længde på hele 240 centimeter med otte tilhørende stole fra vores Pinko-serie, der består af stole i matsort, pulverlakeret stål og med sæder med en solid polstring fra firmaet Gabriel.

Skulle den størrelse ikke passe dig, kan vi levere det samme stilrene, tøndeformede bord i endnu større størrelser, så du kan få plads til helt op til 16 personer. Har du blot for en lidt mindre og mere intim mødeplads, kan vi eksempelvis også levere runde borde med 4-6 siddepladser, som du nemt kan finde plads til i et hjørne af dit kontorlandskab, uden at behøve at have et ekstra lokale til rådighed. Lokalet kan du i øvrigt også nemt ”skabe”, hvis du investerer i vores skillevægge, som kan skabe privatliv og en ekstra intimsfære midt i et større lokale.

Konferencebordet i dansk design og af ypperste kvalitet

Skulle vores egen serie ikke falde i din smag, er der heldigvis også råd for det. Vi har et længerevarende samarbejde med det danske møbelfirma Brdr. Andersen Furniture, der giver os mulighed for også at forhandle deres produkter, hvilket er en garanti for dansk kvalitetsdesign i højeste klasse. Tag eksempelvis et kig på Forum-bordet foroven. Det er et kvalitetsmøbel fra øverste hylde, med en bordplade i linoleum og massivt træ og et design, der leder tankerne hen på danske møbelklassikere som Piet Heins Ellipse-serie. Bordet kan naturligvis købes med Brdr. Andersen-stole, der matcher perfekt og er sættet til dig, der bare skal have det bedste af det bedste.

Men dansk design behøver ikke at være traditionelt. Det beviser vi også med vores øvrige udvalg. Tag for eksempel et kig på:

  • SpaceCraft HEART – et unikt og nytænkt bord, der vil løfte anerkendende øjenbryn hos alle, der ser det
  • Chat Board MIES – et bord, der føjer en ny dimension til begrebet ”mødebord”
  • Eller giv os et ring eller en mail – vi har masser af andre bud på utraditionelle og spændende møbelløsninger

Som du kan se i kategorien ved siden af, har vi naturligvis masser af stole, som passer perfekt til vores udvalg af borde. Nogen er fremstillet til at passe til bordene. Nogen passer simpelthen bare så godt til fra naturens hånd, at vi ikke kan lade være med at forhandle. Og én ting er helt sikkert: vi har tonsvis af løsninger til dit konferencerum. Det eneste, du skal gøre, er at tage fat i os og sætte os i arbejde. Så finder vi en løsning til din møblering med konferencemøbler, som du vil blive lykkelig for i mange år fremover.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing