Nyhedsbrev

Brugte stabelstole

Her finder du vores udvalg af brugte stabelstole, som giver dig fleksible løsninger. Stolene kan nemt stables og stilles til siden samt hurtigt findes frem og omdanne lokalet til det næste arrangement. Stabelstole er den ideelle møbelløsning til dig, som kræver fleksibilitet.

  • Vis

Blandt vores udvalg finder du stabelstole:

  • Med/uden polster
  • Med/uden armlæn
  • I materialer som plast, bøg, asketræ mm. 

Hos jkOffice tilbyder vi et stort udvalg af holdbare stabelstole i høj kvalitet, som er udviklet og designet til at give brugeren foranderlige muligheder og løsninger. Fordelen ved stabelstole er, at de kan stabels, opbevares og nemt transporteres samt fylder betydeligt mindre, når de står opmagasineret, end almindelige stole ville gøre. Der findes et utal af designvariationer, former og materialer, se vores udvalg herunder.

Hvad kan en stabelstol bruges til?

Stabelstole er designet og ment til brug ved events og arrangementer samt dagligdagsbrug på cafeer, hoteller og sågar i det private hjem. Nogle stole kan også anvendes både inde og ude, alt efter behov. Stabelstole er fremstillet i letvægtsmaterialer, da de nemt skal kunne flyttes rundt på. De er nemme at opbevare og optager ikke meget plads, når de er stablet. Men på trods af det, er de stadig kendetegnet ved at være overraskende solide og komfortable.

Fordelen ved stabelstole, især i plast, er, at de er rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde samt kan holde til mange års brug og tåle at blive brugt hver eneste dag. Stabelstole er det oplagte valg, når du leder efter nye stole til mødelokalet, kantinen, auditoriet eller lignende.

Hvilken stand kan jeg forvente at mine brugte stabelstole er i?

Hos jkOffice køber vi kun møbler i høj kvalitet og som vi kan stå inde for. Hvert indkøbt møbel bliver omhyggeligt gennemgået for fejl og mangler, når vi modtager dem på vores lager. Inden møblerne bliver sendt videre i systemet og solgt til en kunde, sørger vi for, at møblerne bliver rengjort og eventuelle defekte dele bliver repareret eller skiftet. Dette gøres for at sikre, at møblerne er fuldt funktionsdygtige inden de sendes til ud kunden. 

Vi ønsker, at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen og synes, at det er en skam, at smide velfungerende møbler ud. De fleste møbler har mange års brug tilbage i sig, når de kasseres, derfor upcycler vi møblerne, så de kan blive brugt mange år endnu. De møbler, som ikke kan sælges, donerer vi til velgørende formål som Røde Kors og Mødrehjælpen. 

Hvorfor skal jeg købe min stabelstol hos jkOffice? 

Uanset hvad du søger, garanterer vi altid: 

  • Genbrugte møbler i høj kvalitet, med stadig mange års brug og holdbarhed i sig.
  • Møbler med fokus på komfort og kvalitet.  
  • Slidstærke og modstandsdygtige møbler. 
  • 2 års garanti på ALLE brugte møbler– vi sælger ikke møbler, som vi ikke kan stå inde for.

Et kvalitetsmøbel SKAL kunne holde i en del år fremover. Derfor tilbyder vi hos jkOffice, foruden vores to års fuld garanti på brugte møbler, også 10 års garanti på nye møbler. Vi sælger kun møbler, som kan stå inde for. Vi er sikre på, at vi kan finde den perfekte stol til dig og dine ansatte. Vi har oftest et større udvalg på lager end hvad du ser online. Kontakt os endelig, så skal vi hjælpe dig med at finde den rette stol for dig.