Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Nyheder

Information

Brugte stabelstole

Her finder du vores udvalg af brugte stabelstole, som giver dig fleksible løsninger. Stolene kan nemt stables og stilles til siden samt hurtigt findes frem og omdanne lokalet til det næste arrangement. Stabelstole er den ideelle møbelløsning til dig, som kræver fleksibilitet.

 • Vis
 • 4 stk.
  Hansen & Sørensen - nypolstret konferencestol
  999999

  Konferencestol fra Hansen & Sørensen. Ryglæn i ahorn og sæde med nypolstret sort møbelstof.Nypolstret sæde (på bestilling) Hansen & Sørensen Konferencestol med armlænPæn og klassisk konferencestol. Brugt med begejstring - istandsat med omtanke.

  1.517 kr. (inkl. moms)
  13084
 • 2 stk.
  Chairman konferencestol- blå - ahorn
  919010

  Chairman konferencestol designet af Henrik Tengler i 1990. Stolen er udformet med stel af børstet stål, ryg af ahorn træ og flot blåt uldstof på ryglæn og sæde. 76 x 55 x 50 cm (HxBxD) Sædehøjde: 45 cm  Designet af Henrik Tengler Fremstillet hos OneCollectionChairman har et enkelt og moderne design som passer perfekt ind i en nutidig kontorindretning....

  2.444 kr. (inkl. moms)
  12706
 • 4 stk.
  Konferencestol med armlæn - kirsebær - blå
  999999

  Stabelbar konferencestol med armlæn. Stolen har et stel af kirsebær og er polstret med blåt stof.Klassisk konferencestol Stabelbar Kirsebær stel Polstret med blåt møbelstof.Brugt konferencestol i en klassisk stil. Kan erhverves direkte via vores webshop - har du spørgsmål står vi klar til at hjælpe.

  532 kr. (inkl. moms)
  12692
 • 3 stk.
  EFG - Konferencestol - Grå og sort polstring
  918042

  Stabelbar konferencestol i enkelt design betrukket med grå og sort alcantara møbelstof, stel af grålakeret metal, armlæn af bøgetræ.  Let at stable, når den ikke er i brug Tidløs PolstringDen stabelbare konferencestol kan nemt flyttes rundt og bruges i både møderum, venteværelser og kantiner.

  1.897 kr. (inkl. moms)
  12051
 • 5 stk.
  Håg konferencestol, model Conventio Wing - sort
  918041

  Håg Conventio kantine eller  konferencestol. model Wing. Skal af sort plast og stel af grålakeret metal.Karakteristisk vingeform på ryggen. Stabelbar. Fremstillet i Norge. Se også samme model men med polstring. 

  1.221 kr. (inkl. moms)
  11649
 • 2 stk.
  Pinko konferencestol - uden armlæn - blåt stof - krom stel
  999999

  Pinko konferencestol med blå polstring, ben af forkromet stål.Bredde: 54 cm Total højde 82 cm Dybde: 68 cm Sædedybde: 48 cm Siddehøjde: 47 cm  Uden armlæn Fremstår med lettere brugsspor og falmet rygKlassisk stol i et tidsløst design, som er stabelbar og let kan flyttes, når den ikke er i brug. Stolens flotte blå farve og krom stel spiller godt...

  532 kr. (inkl. moms)
  11458
 • 3 stk.
  Kantinestol - birk
  918011

  Kantinestol med formbøjet skal af birketræ, stel af forkromet stål.Stabelbar. Let at rengøre. Lettere brugsspor.

  675 kr. (inkl. moms)
  10736
 • 2 stk.
  Alias BigFrame - Konferencestol m/ armlæn
  917104

  BigFrame er en italiensk designstol fra firmaet ALIAS. Den er ideel som kantinestol eller konferencestol. Stellets 4 ben og armlæn er af poleret aluminium. Sæde og ryg i hvid mesh, et net materiale lavet af PVC.Stabelstol Med armlæn Producent: Alias Design: Alberto Meda Model: BigFrame Vejl. nypris ca. 6.000 + moms

  1.674 kr. (inkl. moms)
  8811
 • 6 stk.
  Konferencestol med blå polstret sæde
  915108

  Konferencestol med blå polstret sæde, smal rygstøtte i bøg og sort stel. Stabelbar Siddehøjde: 45 cm Sædebredde: 39 cm  Sædedybde: 39 cm Total højde: 75 cm Super fin konference/mødestol i en dyb blå farve med rundt sæde. Dens moderne og enkle design vil passe flot rundt om mødebordet og den kan nemt stables, så den ikke står i vejen.

  532 kr. (inkl. moms)
  6834
 • 3 stk.
  Wilkhahn konferencestol
  999999

  Funktionelle konference- eller mødestole fra Wilkhahn i grå.Stabelbar Producent: Wilkhahn Model: Aline Bredde: 59 cm  Dybde: 58 cm Siddehøjde: 44 cm  Total højde: 78 cmStolene kan bruges i mange forskellige miljøer, f.eks. i mødelokaler, kantiner, auditorier eller lign. Deres lette vægt og stabelbare funktion gør dem lette at opbevare og flytte...

  1.351 kr. (inkl. moms)
  2971
 • 3 stk.
  Phoenix konferencestol - sort alcantara sæde
  916115

  Phoenix konferencestol med sort alcantara sæde, stel i silver. Ryglæn samt armlæn i lys ahorn Højde: 87 cm  Bredde: 58 cm  Dybde: 41 cm Stabelbar 2 af stolene er falmet i sæderne og er næsten flaksegrønne i siderne. Praktiske stole som er stabelbare og nemme at stille væk, når de ikke er i brug 

  1.151 kr. (inkl. moms)
  6787
 • 20 stk.
  Edge kantinestol - bøg - sort stel - demo
  999999

  Edge kantinestol som er udført med skal af formbøjet finer i bøg og sort stel. Mål: 83 x 50 x 50 cm (HxBxD)  Siddehøjde: 46 cm Bøgefiner  Med polstret sæde StabelbarEdge er en meget robust og enkel skalstol med et stabilt stel. Denne model er med polstret sæde, som gør den ekstra behagelig at sidde i. 

  948 kr. (inkl. moms)
  12989

Blandt vores udvalg finder du stabelstole:

 • Med/uden polster
 • Med/uden armlæn
 • I materialer som plast, bøg, asketræ mm. 

Hos jkOffice tilbyder vi et stort udvalg af holdbare stabelstole i høj kvalitet, som er udviklet og designet til at give brugeren foranderlige muligheder og løsninger. Fordelen ved stabelstole er, at de kan stabels, opbevares og nemt transporteres samt fylder betydeligt mindre, når de står opmagasineret, end almindelige stole ville gøre. Der findes et utal af designvariationer, former og materialer, se vores udvalg herunder.

Hvad kan en stabelstol bruges til?

Stabelstole er designet og ment til brug ved events og arrangementer samt dagligdagsbrug på cafeer, hoteller og sågar i det private hjem. Nogle stole kan også anvendes både inde og ude, alt efter behov. Stabelstole er fremstillet i letvægtsmaterialer, da de nemt skal kunne flyttes rundt på. De er nemme at opbevare og optager ikke meget plads, når de er stablet. Men på trods af det, er de stadig kendetegnet ved at være overraskende solide og komfortable.

Fordelen ved stabelstole, især i plast, er, at de er rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde samt kan holde til mange års brug og tåle at blive brugt hver eneste dag. Stabelstole er det oplagte valg, når du leder efter nye stole til mødelokalet, kantinen, auditoriet eller lignende.

Hvilken stand kan jeg forvente at mine brugte stabelstole er i?

Hos jkOffice køber vi kun møbler i høj kvalitet og som vi kan stå inde for. Hvert indkøbt møbel bliver omhyggeligt gennemgået for fejl og mangler, når vi modtager dem på vores lager. Inden møblerne bliver sendt videre i systemet og solgt til en kunde, sørger vi for, at møblerne bliver rengjort og eventuelle defekte dele bliver repareret eller skiftet. Dette gøres for at sikre, at møblerne er fuldt funktionsdygtige inden de sendes til ud kunden. 

Vi ønsker, at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen og synes, at det er en skam, at smide velfungerende møbler ud. De fleste møbler har mange års brug tilbage i sig, når de kasseres, derfor upcycler vi møblerne, så de kan blive brugt mange år endnu. De møbler, som ikke kan sælges, donerer vi til velgørende formål som Røde Kors og Mødrehjælpen. 

Hvorfor skal jeg købe min stabelstol hos jkOffice? 

Uanset hvad du søger, garanterer vi altid: 

 • Genbrugte møbler i høj kvalitet, med stadig mange års brug og holdbarhed i sig.
 • Møbler med fokus på komfort og kvalitet.  
 • Slidstærke og modstandsdygtige møbler. 
 • 2 års garanti på ALLE brugte møbler– vi sælger ikke møbler, som vi ikke kan stå inde for.

Et kvalitetsmøbel SKAL kunne holde i en del år fremover. Derfor tilbyder vi hos jkOffice, foruden vores to års fuld garanti på brugte møbler, også 10 års garanti på nye møbler. Vi sælger kun møbler, som kan stå inde for. Vi er sikre på, at vi kan finde den perfekte stol til dig og dine ansatte. Vi har oftest et større udvalg på lager end hvad du ser online. Kontakt os endelig, så skal vi hjælpe dig med at finde den rette stol for dig.