Nyhedsbrev

Brugte mødeborde

Mødelokalet sætter rammerne for et godt møde, derfor er det vigtigt at vælge de rette møbler til at indrette lokalet. Da nogle møder kan tage flere timer, er det vigtigt at mødebordet og stolene er behagelig at sidde i, i længere tid. Det er derfor ikke helt lige meget hvilke møbler du vælger. Hver virksomhed har forskellige behov og der kan være forskellige krav til et mødelokale. Nogle skal kunne rumme mange personer og andre skal være multifunktionelle. Uanset størrelsen på dit mødelokale, så har vi altid et bredt og varieret udvalg af brugte mødeborde på lager. 

  • Vis

Blandt vores sortiment af brugte mødeborde finder du: 

  • Mærker som Paustian, RBM, Thonet, Four Design, Kinnarps mm. 
  • En bred vifte af designs, materialer, former og modeller

Nedenfor kan du se vores udvalg af brugte mødeborde. Vi får hele tiden nye møbler hjem, derfor når vi ikke altid at få dem lagt på hjemmesiden, før de allerede er solgt igen. Hvis du er på udkig efter et bestemt mærke eller model, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores showrooms.

Hvilken stand kan jeg forvente, at min brugte mødebord er i? 

Hvor slidt er bordet? Hvor længe går der, før det går i stykker? Ser det ordenligt og pænt ud? Der kan være mange spørgsmål og forbehold, når man køber møbler brugt. Det er vi godt klar over og for os er det naturligvis vigtigt, at de møbler vi sælger, ikke skal give anledning til bekymringer eller frustrationer hos kunden. Derfor bliver hvert eneste møbel vi får hjem, rengjort og tjekket grundigt for fejl og mangler. Eventuelle defekte dele bliver udskiftet, så det fremstår som nyt. Hos jkOffice går vi op i kvalitet hvad end det et nyt eller brugt. Derfor giver vi også 2 års garanti på alle vores brugte møbler og 10 års garanti på nye møbler.