Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Nyheder

Information

Brugte rumdelere

Brugte rumdelere har mange funktioner, indretningsmuligheder og opbevaringsplads, alt efter dit behov. Hos jkOffice har vi et bredt og varieret udvalg af billige, brugte rumdelere som stadig har mange års brug tilbage i sig. 

 • Vis
 • 10 stk.
  Kinnarps skillevæg - 80x110cm
  917134

  Kinnarps skillevæg med grå ramme og polstring.Akustikregulerende H: 110 cm B: 80 cmPolstringen på denne reol er lavet til at være lydabsorberende, hvilket betyder, at den er med til at skabe et godt lydmiljø på kontoret. Skillevæggen kan også bruges som en opslagstavle. Sælges uden fødder, kan tilkøbes til 295,- pr. stk. Antal af fødder du har brug...

  1.221 kr. (inkl. moms)
  8956
 • 14 stk.
  Specialdesignet reol - eksklusiv kvalitet og design
  920003

  Specialdesignet reol med sider af aluminium, hylder af krydsfiner og sort gummitop. Reolen er afsluttet på hjul, så den er nem at flytte rundt på. Mål: 109 x 200 x 33 cm (HxBxD) Hyldemål: 22/34/34 cm (øverst til nederst) Metal sider, skillevæg og bagbeklædning  På hjul Høj kvalitet ❤ Lang holdbarhed ❤ Dansk design ❤Reolerne er speciallavet til Schmidt...

  4.086 kr. (inkl. moms)
  13775
 • 32 stk.
  Ragnars dobbelt- skydedørsskab - 114x180x90 - hvid -...
  920012

  Kvalitets skab fra Ragners. Hvidt med sort greb på skydelåger. Meget velegnet til opdeling af arbejdsstationer i det åbne kontormiljø.114x180x90 cm Ragnars - Cab.Slide Hvid med sorte detaljer Dobbelt-skab m. adgang fra 2 sider. Mulighed for tilkøb af glasplade til toppen af skabet. Glaspladen kan bruges som whiteboard.OBS. Leveres kun til kantsten -...

  2.494 kr. (inkl. moms)
  13963
 • 20 stk.
  Ragnars dobbelt-skydedørsskab - 114x90x90 - hvid - Cab.Slide
  920012

  Skab med skydelåger fra Svenske Ragnars. Et skab af høj kvalitet og i et pænt og rent design. Skabet har adgang fra 2 sider og egner sig derfor i åbne kontormiljøer som opdeling mv.114x90x90 Ragnars - Cab.slide Dobbelt reol m. adgang fra 2 siderOBS. Leveres kun til kantsten - eller kan afhentes i Skejby. Vær opmærksom på målene ift. om du kan få dem...

  2.040 kr. (inkl. moms)
  13962

Blandt vores sortiment finder du bl.a.:

 • Skillevægge, på fødder og bordhængt
 • Skabe, på hjul eller sokkel
 • Reol med åbne rum, skuffer og skabslåger, afsluttet på sokkel, ben eller hjul

Vores sortiment varierer meget, da vi hele tiden får nye møbler hjem. Men du kan som regel finde brugte rumdelere fra mærkerne Cube Design, EFG, Choiseline, Borks og Kinnarps. Scroll ned og se vores nuværende udvalg af brugte rumdelere herunder. 

Fordele ved en rumdeler?

Rumdelere kommer i mange forskellige former, farver og materialer. Derfor har du mange valgmuligheder at vælge i mellem, når du skal finde din nye, billige rumdeler fra jkOffice. En rumdeler kan være alt fra et skab til en skillevæg med akustikregulerende og lyddæmpende effekt, som er en vigtig del i indretningen af et kontor for at skabe et behageligt og lydergonomisk arbejdsrum.  

Brugte rumdelere skaber orden på kontoret, og er et ideelt møbel til opbevaring samt opdeling af rum eller områder på kontoret. Det er et multifunktionelt møbel, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder, ikke kun på kontoret. En rumdeler reol kan også bruges som ekstra opbevaringsplads i garderoben til tøj og sko, eller ekstra skabsplads i tekøkkenet. 

 

Hvorfor skal jeg købe min rumdeler hos jkOffice?

Er du på udkig efter en brugt rumdeler? Vores sortiment af brugte rumdelere består af et bredt udvalg af møbler i alle regnbuens farver og tænkelige materialer. Du finder bl.a. brugte møbler i materialer som ahorn, valnød, bøg, birk, mdf og laminat, for at nævne nogle få.  

Hos jkOffice synes vi det er en skam at smide velfungerende møbler ud, som stadig har mange års brug tilbage i sig. For at sikre, at vores brugte møbelsortiment lever op til vores krav for videresalg gennemgår vi møblerne, rengør dem og skifter enkelte dele, der måtte være defekte, så møblerne er fuldt funktionsdygtige og i en stand som vi kan stå 100% inde for, inden vi sælger dem videre til dig. Derfor yder vi også hele to års garanti på alle møbler fra vores brugte sortiment, uden undtagelser. 

Vi forhandler brugte rumdelere fra populære mærker som Kinnarps, Lintex, Choiseline, Cube Design, EFG og Randers Møbler. Det går stærkt, derfor når vi desværre ikke altid at lægge alle vores brugte rumdelere og møbler online på hjemmesiden, før de er allerede er solgt igen. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os enten via mail info@jkoffice.dk eller på telefon 71 45 60 00, for at forhøre dig om specifikke mærker eller møbler, som du er på udkig efter. Da vores udvalg varierer og vi har en stor udskiftning af møbler, er chancen for at vi kan hjælpe dig med at finde lige netop de møbler som du søger, stor. Men inden du tager kontakt til os, kan du jo starte med at browse igennem vores udvalg her på siden. Vi er sikker på, at du nok skal kunne finde noget, der falder i din smag.