Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Information

Brugte rumdelere

Brugte rumdelere har mange funktioner, indretningsmuligheder og opbevaringsplads, alt efter dit behov. Hos jkOffice har vi et bredt og varieret udvalg af billige, brugte rumdelere som stadig har mange års brug tilbage i sig. 

  • Vis

Blandt vores sortiment finder du bl.a.:

  • Skillevægge, på fødder og bordhængt
  • Skabe, på hjul eller sokkel
  • Reol med åbne rum, skuffer og skabslåger, afsluttet på sokkel, ben eller hjul

Vores sortiment varierer meget, da vi hele tiden får nye møbler hjem. Men du kan som regel finde brugte rumdelere fra mærkerne Cube Design, EFG, Choiseline, Borks og Kinnarps. Scroll ned og se vores nuværende udvalg af brugte rumdelere herunder. 

Fordele ved en rumdeler?

Rumdelere kommer i mange forskellige former, farver og materialer. Derfor har du mange valgmuligheder at vælge i mellem, når du skal finde din nye, billige rumdeler fra jkOffice. En rumdeler kan være alt fra et skab til en skillevæg med akustikregulerende og lyddæmpende effekt, som er en vigtig del i indretningen af et kontor for at skabe et behageligt og lydergonomisk arbejdsrum.  

Brugte rumdelere skaber orden på kontoret, og er et ideelt møbel til opbevaring samt opdeling af rum eller områder på kontoret. Det er et multifunktionelt møbel, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder, ikke kun på kontoret. En rumdeler reol kan også bruges som ekstra opbevaringsplads i garderoben til tøj og sko, eller ekstra skabsplads i tekøkkenet. 

 

Hvorfor skal jeg købe min rumdeler hos jkOffice?

Er du på udkig efter en brugt rumdeler? Vores sortiment af brugte rumdelere består af et bredt udvalg af møbler i alle regnbuens farver og tænkelige materialer. Du finder bl.a. brugte møbler i materialer som ahorn, valnød, bøg, birk, mdf og laminat, for at nævne nogle få.  

Hos jkOffice synes vi det er en skam at smide velfungerende møbler ud, som stadig har mange års brug tilbage i sig. For at sikre, at vores brugte møbelsortiment lever op til vores krav for videresalg gennemgår vi møblerne, rengør dem og skifter enkelte dele, der måtte være defekte, så møblerne er fuldt funktionsdygtige og i en stand som vi kan stå 100% inde for, inden vi sælger dem videre til dig. Derfor yder vi også hele to års garanti på alle møbler fra vores brugte sortiment, uden undtagelser. 

Vi forhandler brugte rumdelere fra populære mærker som Kinnarps, Lintex, Choiseline, Cube Design, EFG og Randers Møbler. Det går stærkt, derfor når vi desværre ikke altid at lægge alle vores brugte rumdelere og møbler online på hjemmesiden, før de er allerede er solgt igen. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os enten via mail info@jkoffice.dk eller på telefon 71 45 60 00, for at forhøre dig om specifikke mærker eller møbler, som du er på udkig efter. Da vores udvalg varierer og vi har en stor udskiftning af møbler, er chancen for at vi kan hjælpe dig med at finde lige netop de møbler som du søger, stor. Men inden du tager kontakt til os, kan du jo starte med at browse igennem vores udvalg her på siden. Vi er sikker på, at du nok skal kunne finde noget, der falder i din smag.