Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent SAVO

Savo har eksisteret siden 1945 og har siden dengang og den dag i dag designet kontorstole ud fra begrebet "Beyond ergonomics". Og som de selv siger, behøver det ikke forklares, du skal bare prøve at sætte dig ned. Savo er en svensk producent af primært kontorstole. De arbejder ud fra filosofien om, at alle har ret til at sidde som de vil. Dette efterlever de ved, at designe deres kontorstole med øje for, at de skal kunne tilpasses til hver enkelte bruger og skal kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. 

Savo’s kontorstole er ofte kendetegnet ved:

  • Enkelt og elegant design
  • Ergonomi og tilpasningsmuligheder
  • Miljøvenlige og recirkulerbare 
  • Èn stol passer til alle

 Blandt deres mest kendte kontorstole finder du modellerne Savo Ikon, Savo Eos og Savo Soul. Se vores nuværende udvalg af kontormøbler fra Savo herunder.

Hvad får man, når man vælger en kontorstol fra Savo? 


Savo har erfaret at faste arbejdspladser forsvinder mere og mere ude i de danske virksomheder. I stedet fokuseres der i langt højere grad på, at skabe fleksible arbejdspladser og åbne kontorlandskaber til at imødekomme medarbejdernes fleksible og aktive arbejdsgange. Den nye tilgang stiller nye krav til både møblerne og indretningen af kontorpladsen. Derfor får du, når du vælger en kontorstol fra Savo, en enkel stol med indstillingsmuligheder, så stolen passer til mange forskellige brugere og forskellige arbejdsopgaver. 


Savo har igennem deres produktudvikling taget stor hensyn til miljøet og sigter mod at opfylde Svanemærkets kriterier på alle deres produkter. Derudover fokuseres meget af produktudviklingen også på at opnå en så lang som mulig teknisk levetid, hvilket gør, at en brugt kontorstol fra Savo ofte har mange år tilbage. Det kan du selvfølgelig også regne med, når du køber en brugt stol fra Savo hos os. 


Du kan bestille produkter fra Savo direkte i webshoppen, eller ved at kontakte en af vores sælgere. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål på chatten, mail og telefon. Du er også velkommen til at komme forbi vores hovedkontor, showroom og lager i Aarhus N, på Jens Olsens vej 9, og se møblerne live før du beslutter dig. 


Hvilke fordele er der ved at købe brugte kontormøbler?


Man kan have mange spørgsmål ift. kvaliteten af møblet, holdbarheden, standen, garanti osv. når man køber brugte møbler. Men hos jkOffice lægger vi stor vægt på at vi kan stå 100% inde for vores brugte møbler. Derfor bliver alle vores brugte møbler:  • Tjekket for fejl og mangler

  • Repareret og ompolstreret, hvis der er behov for det

  • Grundigt rengjort

  • Solgt med 2 års garanti og 100% funktionsdygtige


Den bedste fordel af dem alle, ved at købe brugte kontormøbler er, at du får et fuldt funktionsdygtigt møbel, som stadig har mange års brug tilbage i sig, til kun en brøkdelen af nyprisen. Og så hjælper du selvfølgelig med at genbruge og forlænge møblernes levetid, i stedet for at kassere gode møbler. Sammen hjælper vi til at skabe en grønnere hverdag. 

Mere

Ingen varer for denne producent.