Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Nyheder

Information

Brugte undervisningsmøbler

Hos jkOffice kan du også finde brugte undervisningsmøbler, som er slidstærke og kan holde til mange menneskers brug samt mange timers brug. Hvilket er nødvendigt til skoler, hvor møblerne bliver flittigt brugt i timevis. Derfor kan du også forvente møbler af høj kvalitet med lang holdbarhed. 

  • Vis

Undervisningsmøbler kræver et praktisk design, derfor vil du se, at de fleste undervisningsmøbler består af foldeborde og stabelstole. Derved kan rummet hurtigt ændres alt efter undervisningens behov. Blandt vores udvalg kan du finde stationære og mobile løsninger, der inspirerer og motiverer både lærere og elever, og sikre et god undervisningsmiljø. 

Du kan finde undervisningsmøbler fra blandt andet:

  • Merryfair
  • Randers + Radius
  • Four Design
  • Lammhults

Vores udvalg opdateres og udskiftes konstant, så hold øje på siden her eller følg os på de sociale medier, hvor vi løbende opdaterer når der er spændende møbler på vej hjem. Du kan også med fordel tjekke resten af vores hjemmeside igennem for møbler, vi har et stort udvalg, så der er med garanti noget du kan bruge. Vi kan være behjælpelige med køb af enkelte møbler eller totalindretning af undervisningslokaler. 

Når du handler med jkOffice får du altid 10 års garanti på nye møbler og 2 års garanti på brugte møbler. 

Brugte undervisningsmøbler – Spar miljøet og pengepungen

Skoler og klasselokaler skal indbyde til læring og leg. Vigtigst af alt skal møblerne passe til kroppen og være ergonomiske, så det er nemmere for børnene at fordybe sig i undervisningen. Derudover skal møblerne kunne holde i mange år. 

Hos jkOffice er vi altid opmærksomme på møblernes stand samt hvilke modeller og mærker vi opkøber fra andre virksomheder eller firmaer, for at sikre, at vi kan tilbyde dig det et godt udvalg af møbler, herunder undervisningsmøbler. Vores mål er altid at have et bredt sortiment, så du har nok muligheder at vælge imellem. Stil er nemlig individuelt, også når det gælder indretning af undervisningslokaler og skoler. 

Når vi indkøber møbler, er det altid af høj kvalitet og fra anerkendte danske og udenlandske møbleproducenter og designere. Når vi opkøber brugte undervisningsmøbler, sørger vi altid for at møblerne bliver grundigt gennemgået for fejl og mangler samt rengjort. Vi videresælger ikke møbler, som ikke er 100% funktionsdygtige og som vi kan stå 100% inde for. Derfor tilbyder vi også 2 års fuld garanti, når du køber brugte møbler hos os. 

Det er desværre ikke altid muligt for os, at få alle møbler online, inden de er solgt igen. Derfor er du velkommen til at kontakte os med ønsker eller tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor vi løbende opdaterer, når vi har møbler på vej hjem. Vi tilstræber os på at skabe glade og tilfredse kunder, og er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med at løse dit problem. Så tøv ikke med at tage kontakt til os, vi glæder os til at hilse på dig. 

Du kan også starte med at gennemse vores brugte undervisningsmøbler her på siden og resten af vores møbelsortiment. Måske du alligevel kan finde nogle fine brugte møbler, som også kan bruges.