Nyhedsbrev

Brugte arkivskabe

Arkivskabe er kendetegnet ved at være udført i metal, og med et varierende antal skuffer. Ofte skuffer som er beregnet til hængemapper. Et arkivskab kan være brandsikkert, men det er ikke en selvfølge.

Vi har et skiftende sortiment af arkivskabe, afhængig af hvad vi bliver tilbudt til opkøb.

 • Vis
 • 1 stk.
  Choiseline arkivskab - 2 skuffer
  917104

  Choiseline arkivskab på sokkel. Korpus af valnød og alu skuffefronter samt silver greb. Møblet har 2 store skuffer beregnet til hængemapper. Fra danske Choiseline Til hængemapper Mål: 90 x 80 x 45 cm Uden sokkelFlot og enkelt skuffeskab med gode opbevaringsmuligheder til hængemapper. OBS! Det er ikke alle arkivskabene der er med lås. Nøgle...

  725 kr. (inkl. moms)
  8885

Hvilke typer af arkivskabe forhandler vi hos jkOffice?

Hos jkOffice forhandler vi både brugte arkivskabe lavet i metal og lavet i træ, så der er et look til ethvert kontor. Brugte arkivskabe kan både være et arkivskab med lås og et arkivskab uden lås, men fælles for alle de brugte arkivskabe er at de indeholder meget plads til opbevaring og arkivering. Med et arkivskab har du nemt ved at holde styr på journaler og vigtige dokumenter. Har du et arkivskab med lås har du også mulighed for sikkert at opbevare private filer. Fordelen ved et decideret arkivskab er muligheden for at samle alle dokumenter et fælles sted med et overskueligt overblik, og derfor mindske tiden man bruger på at lede efter bestemte dokumenter, fordi de ligger i forskellige skabe og skuffer.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig, inden man vælger arkivskabe?

Det er vigtigt at vide hvilke opgaver man skal bruge sit arkivskab til, for at blive klog på den optimale størrelse samt behovet for udelukkende udtræksskuffer eller om man også ønsker at have fri plads til opbevaring af andre genstande i sine brugte arkivskabe. Det er også relevant at gøre sig tanker om design og hvilken stemning man ønsker at have på kontoret, da et brugt arkivskab fra jkOffice kommer i flere forskellige designs. Udvalget kan dog variere fra tid til anden, afhængigt af hvad vi har på lager. Arkivskabe findes både med udtræksskuffer og som arkivskabe til hængemapper. Et arkivskab der er beregnet til hængemapper har ingen bund, men kun en udtræksfunktion, og ligner altså en bundløs skuffe. Til vores brugte arkivskabe til hængemapper, følger der ikke hængemapper med. Hvorvidt man foretrækker det ene frem for det andet er et spørgsmål om præferencer.

Hvilken stand kan jeg forvente at mine brugte arkivskabe er i?

Som beskrevet er de brugte arkivskabe netop brugte, hvorfor de oftest fremstår med brugsspor i større eller mindre grad. Graden af brugsspor afhænger også af hvilket materiale skabet er fremstillet i, da nogle materialer tager tydeligere imod slitage end andre. Brugsspor vil dog altid kun være kosmetiske, og derfor ikke påvirke det brugte arkivskabs funktion og brugbarhed. Kosmetiske fejl kan også ofte udbedres, og i nogle tilfælde udbedrer vi selv skønhedsfejlene her hos jkOffice, men det er ikke altid det kan svare sig, da vi samtidig gerne vil kunne tilbyde den bedste pris for det bedste produkt. Standen kan variere, men kvaliteten vil altid være i top.

Hvorfor købe arkivskabe hos jkOffice?

Man er altid velkommen i showroomet i Aarhus, hvis man ønsker at se et brugt arkivskab inden man muligvis beslutter sig for at købe det, og for eventuelt at blive klogere på hvilken slags arkivskab man ønsker at anskaffe sig. Hos jkOffice har vi et stort udvalg af brugte arkivskabe, både arkivskab med og arkivskab uden lås. Ved nogle af arkivskabene med låsefunktion følger nøglerne ikke med, men de kan formentlig nemt rekvireres hos en låsesmed. Besøg os i showroomet eller kontakt os via telefon eller mail, og sikr dig at få den bedst mulige vejledning.