Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Unilux

Lampeproducent med sloganet "Power to see"

Deres lamper sælges i mere end 60 forskellige lande, og er anerkendte for at være af meget høj kvalitet. Lamperne er bygget til at vare - der findes Unilux lys verden over som stadig er funktionsdygtige efter 20 år, hvilket vidner og deres høje kvalitet. 

Unilux har mere end 45 forskellige modeller af strobe lys for at imødekomme kundernes individuelle behov. Sammenlignet med lignende stribe lys fra andre producenter, har Unilux-lys højere intensitet og et bredere synsfelt. Strobe lysene er tilpasselige til at imødekomme nye udfordringer. 

Vi forhandler Unilux fra ny, men har også indimellem brugte lamper fra Unilux på lager - Vi får hele tiden nye varer hjem, så hold øje med kategorien Brugt belysning i dropdown menuen under Secondhand møbler (brugte møbler)

Nedenfor kan du se vores udvalg af nye og brugte lamper fra Unilux.

Godt lys på kontoret


Der er meget, der spiller ind på et godt arbejdsmiljø og belysning er ingen undtagelse. For at opnå optimal belysning og gode lysforhold, er der ofte tale om dagslys, lys fra loftet og lys fra en skrivebordslampe. Lysforhold og god belysning har en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet, og skal tilpasses medarbejderens behov samt arbejdets art. Dårlig belysning kan medføre dårlige arbejdsstillinger, hovedpine og træthed, hvilket kan nedsætte medarbejderens arbejdsmiljø samt effektiviteten og produktiviteten. 


Kontorbelysning har til formål at belyse det, der arbejdes med samt sikre sikker og forsvarlig arbejde og færdsel på kontoret. Derudover at det vigtigt, at undgå blænding, refleksioner, kontrastforhold, flimmer og variation i belysningen. Gode lysforhold kræver et samspil mellem dagslys og kunstig belysning i form af loftlys og arbejdspladsbelysning. Et nordvendt kontor kræver en anden belysning end et sydvendt kontor. Der skal tages hensyn og stilling til lampernes placering, lysets farvetemperatur (kold eller varm farvetone) og lysstyring. Generelt gælder det, at lyset skal være kraftigere ved kontorarbejde end forefaldende arbejde.


Ra-indeks


Når man snakker om lyskilder arbejdes der med et såkaldt Ra-indeks, som er et farvegengivelsesindeks mellem 0-100. Jo tættere på 100, jo bedre - Dagslys har en Ra på 100. Lyskilder anvendt på kontorer, skal have et Ra-indeks på 80 eller højere. 


Lux


Lux er et tal for, arealet af lys og hvor meget lys der rammer et bestemt område. De fleste typer arbejde kræver en lux på 200 eller 500 lux, men ved mere lyskrævende arbejdsopgaver såsom bedømmelse af farveprøver kræver 1.000 eller 1.500 lux.  • 1 lux = stearinlys

 • 100 = meget mørk og overskyet dag

 • 10.000-25.000 = fuldt dagslys

 • 32.000-100.000 Direkte sollys


Miljørigtig belysning


Et af Unilux's største fokusområder er miljøet, herunder hvordan de bedst skåner miljøet under produktudvikling. Hvilket har fået Unilux til at investere i softwaren EIME, som er et værktøj til at kvalificere miljøpåvirkningen af produkter gennem hele deres livscyklus samt identificere miljøvenlige stier og udvikle deres produkt miljøpolitik.
Mere
 • Vis
 • Unilux Vicky bordlampe
  999999

  Vicky bordlampen fra Unilux har et stilrent, skandinavisk design, som passer ind i mange typer indretning. Lyskilde: 10W LED  Hvid med trædetaljer  Justerbar intensitet og farvetemperatur  USB port i basen 

  1.244 kr. (inkl. moms)
  17349
 • Unilux Success 80 bordlampe
  999999

  Success bordlampe er en klassisk arkitekt lampe i en trendy krom-belagt finish. Lampen er udstyret med fjeder-afbalanceret arm, som gør at lampeskærm altid kan holdes parallelt i forhold til dit skrivebord. Lyskilde: 10W LED Fatning: E27  Flot krom farve Lampen leveres med både fod og bordklemme.  

  1.494 kr. (inkl. moms)
  17351
 • Unilux Strata bordlampe
  999999

  Strata bordlampe har et innovativt design og mange moderne funktioner. Lampen placeres over computerskærmen og givet et bredt lys henover skærm og tastatur.Længde: 80 cm  Højde: 70 cm  Lyskilde: 12W LED 1100 lux  Farve: sort  Asymmetrisk LED-lys med lavt strømforbrug Justering af lysstyrke og farvetemperatur Strata er udstyret med...

  1.994 kr. (inkl. moms)
  17350
 • Unilux Sensation - LED
  999999

  Sensation er en absolut topklasses LED skrivebordslampe fra Unilux. Sort lampe som har en lysdæmper og en detektor som gør at lampen slukkes automatisk hvis ikke der har siddet nogen ved bordet i 15min. Lampen kan vendes i alle retninger. LED lyset indholder ikke noget farligt lys som er skadeligt for øjne. Højde: Maks: 52 cm. Min: 38 cm. Farve: Sort...

  1.863 kr. (inkl. moms)
  3890
 • Unilux Linka LED lampe
  999999

  Linka bordlampen fra Unilux har en højeffektivt 5W LED-lyskilde og er udstyret med berøringsfølsomme kontakter på foden til at varierer lysstyrken og lysfarven i 4 niveauer. Lyskilde: 5W LED Farve: Sort  Farvejustering af lyset QI trådløs oplader i foden  USB port Linka har et stilrent og simpelt design, og er udstyret med mange moderne...

  1.244 kr. (inkl. moms)
  17352
 • Unilux Jazz bordlampe
  999999

  Unilux Jazz bordlampe har et enkelt design med mange moderne indstillinger. Farve: lys grå  11 W LED  Soft touch dimmer  QI-oplader i foden USB-port i foden Jazz er en smart lampe, hvor lysstyrken kan reguleres så den kan bruges til forskellige formål. 

  1.619 kr. (inkl. moms)
  17348