Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Filtrer

Aktiverede filtre:
Tilstand

Information

Nyheder

Cafe- og højborde

Cafe- og højborde

Cafe- og højborde har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Vi har valgt at indsætte kategorien under vores receptionsmøblement, da vi mener, at bordene med tilhørende stole er en glimrende måde at give dit indgangsparti og område omkring din reception en ekstra facet. Det giver ventende besøgende og gæster i din virksomhed en mulighed for lige at puste ud og sidde behageligt, mens de afventer at møde dig eller dine ansatte. Eller det kan give dine medarbejdere chancen for at tage en velfortjent pause og en hyggesnak, inden de vender tilbage til deres kontorer og skriveborde.
Vi kan tilbyde:

  • Et bredt udvalg af højborde og cafemøblement – spørg os endelig, hvis du ikke finder det perfekte møbel her på siden
  • Slidstærke møbler, der er designet til regelmæssig brug i årevis
  • Ti års fuld garanti på alle nyindkøbte møbler


Nedenfor kan du få en ide om, hvilke cafe- og højborde vi kan tilbyde.

Se også vores udvalg af brugte Cafe- og højborde

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8

Vores udvalg af cafe- og højborde består af en serie af borde, som kan fungere i en masse forskellige sammenhænge og tjene en bred vifte af formål. Højbordene vil altid passe godt ind i din velkomstreception i firmaets hovedkvarter eller domicil hvor de, med eller uden tilhørende barstole, vil være gode til at komplimentere en velkomstskranke og skabe et åndehul i din foyer eller indgangsparti, hvor besøgende eller ansatte kan føle sig tilpas inden de bliver modtaget af virksomhedens ansatte eller inden de skal tilbage til arbejdet.

Højbordene vil også passe godt ind som møblement, hvis du eksempelvis skal afholde specielle arrangementer i firmaet. Om det er en firmafest, en reception, en udstilling eller et foredrag vil højbordene fungere glimrende som et uformelt møbel, hvor mennesker kan mødes og nyde en drink eller en kop kaffe og en hyggelig sludder.

Det hyggelige miljø omkring cafebordet

Et miljø med cafeborde og -stole vil altid udgive en aura af afslapning, af hygge og af muligheden for at uformel og komme hinanden ved. Vi vil altid være leveringsdygtige i en mængde forskellige cafemøblementer, som du vil kunne bruge i et væld af sammenhænge rundt omkring i din virksomheds lokaler. Cafeborde i firmaets indgangsparti, eventuelt i nærheden af jeres reception, vil give firmaets gæster mulighed for at puste ud og sidde afslappet, mens de afventer at blive budt indenfor virksomhedens inderste. Cafemøblerne kan samtidig fungere som et åndehul for dine medarbejdere, hvor de i en velfortjent pause kan tage en hyggelig sludder under fire-seks øjne med en kop kaffe i hånden. Desuden vil cafeborde på firmaets eventuelle udearealer også give din medarbejderstab en kærkommen lejlighed til at slikke en solstråle eller to i løbet af en frokostpause i sommerhalvåret.
Et cafebord er et fleksibelt møbel, som med et utal af anvendelsesmuligheder vil være en favorit at møblere med i mange af firmaets lokaler.


Som altid har jkOffice:

  • Et stort udvalg af både cafe- og højborde – selv om du ikke ser det her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har meget mere at byde på
  • Et udvalg af møbler, som er kendetegnet ved deres høje kvalitet og store slidstyrke – jkOffices møbler er møbler, der holder mange år frem i tiden
  • Mulighed for at levere hurtigt – ofte kun få dages leveringstid


Vi er sikre på du vil blive fristet af vores udvalg af cafe- og højborde; og husk endelig at tage et kig på vores stolesortiment, nu du er i gang.

Læs vores vejledninger til vedligehold af linoleum og laminat her, og forlæng dine møblers levetid.