Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Filtrer

Information

Nyheder

Receptions- og loungemøbler

Receptions- og loungemøbler

Din måde at indrette med receptions- og loungemøbler kan betyde alt for hvordan besøgende, medarbejdere og samarbejdspartnere ser din virksomhed. Din reception, hvad enten det er en mindre modtagelse, der fungerer som gennemgang til dit kontorlandskab, eller det er en stor og rummelig lounge i et firmadomicil, vil altid være det første, en person ser, når vedkommende sætter foden inden for døren. Derfor vil alle uvægerligt bedømme virksomheden på det allerførste indtryk. Selv om sådan et indtryk kan justeres henad vejen, vil det altid sidde i personen, der kommer for at møde dig og dine medarbejdere. Derfor er valget af de helt rigtige møbler til din reception eller lounge essentielt.

Hos jkOffice forhandler vi blandt andet:

Her kan du se et udsnit af det udvalg af receptions- og loungemøbler, som vi forhandler.

Underkategorier

 • Skranker

  Den skranke, du stiller op i din reception, typisk lige indenfor dit firmas hovedindgang, vil uvægerligt blive et fokuspunkt for alle, der kommer til virksomheden; besøger såvel som ansatte. Skranken, der oftest vil stå centralt i receptionen med et vilkårligt udvalg af receptions- og lounge-møblement omkring sig, er det mål som enhver, der træder ind af døren hos din virksomhed vil stile efter. Om det er en ansat, der siger godmorgen til receptionisten, en mellemleder der skal forhøre sig om indkomne beskeder eller en besøgende, måske en potentiel samarbejdspartner, der melder sin ankomst; skranken er centrum. Og derfor er valget af din skranke så essentielt.


  Hos jkOffice har vi et udvalg af solide, gedigne skranker, der godt kan bære at blive taget i nærmere øjesyn af hvem som helst.

  Vores skranker er:

  • Gennemførte, veludformede kvalitetsmøbler i de bedste materialer
  • Fleksible møbler med masser af anvendelses- og udbygningsmuligheder
  • Møbler leveret med ti års fuld garanti


  Tag et kig på en del af vores udvalg af skranker nedenfor.

  Se også vores brugte Receptionsskranker.

  Skranker kan bestå af mange forskellige overflader. Forlæng dine møblers levetid med vores rengøringsvejledning til skranker.

 • Cafe- og højborde

  Cafe- og højborde har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Vi har valgt at indsætte kategorien under vores receptionsmøblement, da vi mener, at bordene med tilhørende stole er en glimrende måde at give dit indgangsparti og område omkring din reception en ekstra facet. Det giver ventende besøgende og gæster i din virksomhed en mulighed for lige at puste ud og sidde behageligt, mens de afventer at møde dig eller dine ansatte. Eller det kan give dine medarbejdere chancen for at tage en velfortjent pause og en hyggesnak, inden de vender tilbage til deres kontorer og skriveborde.
  Vi kan tilbyde:

  • Et bredt udvalg af højborde og cafemøblement – spørg os endelig, hvis du ikke finder det perfekte møbel her på siden
  • Slidstærke møbler, der er designet til regelmæssig brug i årevis
  • Ti års fuld garanti på alle nyindkøbte møbler


  Nedenfor kan du få en ide om, hvilke cafe- og højborde vi kan tilbyde.

  Se også vores udvalg af brugte Cafe- og højborde

 • Barstole

  En barstol er et møbel med et utal af anvendelsesmuligheder, også selv om man ikke lige måtte være i besiddelse af en bar. Eksempelvis kan en opsætning med barstole og højborde tilføje et stilfuldt strejf af finesse i din foyer eller indgangsparti i dit domicil eller hovedkvarter, hvor en siddegruppe af borde og stole fungerer glimrende som supplement til en receptionsskranke. Men den samme type opsætning er også en klassisk og gennemført møblering til eksempelvis konferencer, udstillinger og firmaarrangementer. En enkelt barstol kan også være en perfekt måde at udstyre en scene til eksempelvis et foredrag.
  jkOffice har et bredt udvalg af barstole og højstole her på siden, som du er meget velkommen til at gå på opdagelse i. Som altid består vores udvalg af:

  • Et solidt sortiment af stole, som ikke findes her på siden – kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere om andre modeller
  • Møbler med masser af slidstyrke, som er skabt til at blive brugt
  • Et udvalg, der er fremstillet med fokus på kvalitet og prisbevidsthed – vi køber direkte fra fabrikken og skærer fordyrende mellemled fra


  Tag et kig på vores store udvalg af barstole nedenfor.

  Vi har lavet en rengøringsvejledning til barstole af forskellige materialer. Du kan læse vejledningen her, og forlænge dine stoles levetid.

 • Loungestole

  En god loungestol kan hurtigt gå hen og blive firmaets bedste og mest eftertragtede siddeplads, uanset hvor i bygningen du sætter den op. Kombinationen af en eller to loungestole, eventuelt kombineret med et lavt cafebord, bakkebord eller hjørnebord, brugt som indretning i indgangspartiet eller foyeren på dit domicil eller firmahovedkvarter, er et møbelsæt, der er dømt til at blive en succes. En solid, veldesignet loungestol, eventuelt med et betræk af læder eller PU, udstråler luksus, god smag og et solidt overskud hos både virksomheden og dens medarbejdere.
  Hos jkOffice har vi en række forskellige loungestole at kunne udbyde; både dem her på siden og derudover en bred vifte hos vores øvrige leverandører. Hvis du ikke ser en stol, der lige rammer din smag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde en model, du vil være vild med.


  Vores loungestole er kendetegnet ved:

  • Klassisk, tidløst design
  • God komfort, med en tanke på den solide og gennemførte ergonomi
  • Holdt i solide materialer


  Herunder kan du få en ide om de loungestole, vi bryster os med at forhandle.

  Her kan du læse vores vejledning til rengøring af loungestole.

Viser 1 - 23 af 23
 • 13396
  995,00
  1.243,75   inkl. moms

  Forventet leveringstid er ca. 4 uger

  Volt barstol fra italienske Pedrali, model 678. Stolen er udført i en blanding af polypropylane plast og fiberglas som giver stolen en rigtig høj holdbarhed.  Mål: 100 x 47 x 48 cm (HxBxD)  Siddehøjde: 76,5 cm 8 flotte farver  Volt er desuden certificeret med Greenguard Gold mærke hvilket betyder at den har en meget lav kemisk emission.  NB....

  995 kr. (ex. moms)
 • 13175
  2.195,00
  2.743,75   inkl. moms

  Forventet produktionstid ca. 4-6 uger

  Frigg barstol i et stilrent og moderne look. Stolen er udformet med polstret sæde og ryg i slidstærkt stof.  Fuldpolstret sæde/ryglæn Ekstra slidstærkt stof Siddehøjde: 75 cm 3 forskellige stelfarver: krom, sort eller hvid Stabelbar Denne klassiske barstol har en lav ryg og en god siddekomfort. Frigg barstol fås med ben i krom, hvid eller sort samt...

  2.195 kr. (ex. moms)
 • 12888
  1.675,00
  2.093,75   inkl. moms

  Forventet leveringstid er ca. 4 uger

  Flot barstol, model Babila 2706, fra Pedrali. Barstolen er produceret med ben i ask og sæde i krydsfiner. Stolen har desuden fodstøtte så kan sidder ekstra behageligt.  Model Babila 2706 Mål: 75 x 36 cm  Sæde: 32 Ø Babila barstolen har et enkelt og lækkert design og fås i 13 forskellige farver og finishes.  NB. Minimumsbestilling er 2 stk 

  1.675 kr. (ex. moms)
 • 12562
  3.695,00
  4.618,75   inkl. moms

  Bestillingsvare - forvent 4-6 ugers leveringstid

  Højbord i nordisk stil. Bordplade i sort eller hvid og stel af massiv ask. 160x70 eller 180x70 cm Højde: 105 cm 5 valgmuligheder ift. bordpladens farver. Skandinavisk design Produceret på bæredygtig fabrik i EU. Et minimalistisk og moderne højbord som egner sig i jeres receptionsområde eller lignende.

  3.695 kr. (ex. moms)
 • 12459
  9.995,00
  12.493,75   inkl. moms

  Bestillingsvare - forvent 4-6 ugers leveringstid

  Receptionsmøbel med skrivebord og opbevaring. Indbygget skrivebord Mål: 74x196x78 cm (HxBxD) Overflade af hvid melamin. Alu fodspark. Receptionsskranke med indbygget arbejdsplads.

  9.995 kr. (ex. moms)
 • 6212
  995,00
  1.243,75   inkl. moms

  På lager / bestillingsvare

  Hvid barstol med sort stel. Skallen er af formspændt krydsfinér med hvid laminat. Stellet er sort, fuldsvejset og meget solidt.

  995 kr. (ex. moms)
 • 6318
  2.695,00
  3.368,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Hugo loungestol med en tilbagelænet komfort og lækkert design. Denne model er polstret med sort PU, og står på to slides i krom. PU er et meget rengøringsvenligt materiale, som er slidstærkt og praktisk. Der er mulighed for andre farver og materialer, samt andre steltyper. Kontakt os hvis du ønsker at høre mulighederne.

  2.695 kr. (ex. moms)
 • 6319
  3.695,00
  4.618,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Vega loungestol med nakkestøtte. Stolen er enkel i sit design og meget komfortabel. Brug loungestolen i dit venteværelse eller måske som afslapningsstol på kontoret. Polstret med sort event stof (polyester med 100.000 martindale). Altså et meget slidstærkt materiale som heller ikke solbleges. Andre farver og stoftyper er muligt. Kontakt os for at hører...

  3.695 kr. (ex. moms)
 • 6743
  6.695,00
  8.368,75   inkl. moms

  Bestillingsvare - forvent 4-6 ugers leveringstid

  Focus skranke til butik, udstilling, receptioner og lignende. Udført i 32mm MDF Overflade af hvid laminat Muligt i disse laminat farver: Bøg, birk, antracit + yderliger farver mod merpris. Mulighed for tekst på forsiden mod merpris. Kan indrettes med reoler, eller du kan placere et skrivebord i skranken. Kontakt os for de forskellige muligheder.

  6.695 kr. (ex. moms)
 • 8741
  1.395,00
  1.743,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Barstol i nordisk inspireret design. Egetræ med synlige åre, organisk og moderne design. SixtyOne stool er udført i kvalitetsmaterialer. Et stel med metalramme og ben i massiv eg. Skallen er formspændt krydsfinér med hvidbejdset egetræs overflade. Altså en utrolig solid og god barstol i en lækkert design. Stolen har en højde så den kan bruges ved højborde...

  1.395 kr. (ex. moms)
 • 8740
  1.395,00
  1.743,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Sort barstol i egetræ med synlige åre. Vores allerede populære SixtyOne Stool er udført i kvalitetsmaterialer og med høj vægt på ergonomi og design. Udført i sort bejdset egetræ. Formspændt skal af krydsfinér med overflade af sortbejdset egefinér. Stel med en metalramme og massive egetræsben. Nordisk design, med organiske former og moderne look.

  1.395 kr. (ex. moms)
 • 6213
  995,00
  1.243,75   inkl. moms

  På lager / bestillingsvare

  Barstol med sort skal og sort stel. Stellet er fuldsvejset og pulverlakeret sort. Skaller er lavet i formspændt krydsfiner med sort laminat. Sædehøjde: 75 cm. Højstole kan bruges i kantiner, spisehjørner eller andre lignende.

  995 kr. (ex. moms)
 • 6617
  1.795,00
  2.243,75   inkl. moms

  På lager / bestillingsvare

  Dynamisk kontorstol som er meget velegnet i receptioner og andre steder, hvor du har brug for at variere mellem at stå og sidde.Når du sidder på en sadelstol så får du en dynamisk siddekomfort. Siddehøjde: 60,5-79,5 cm. En sadelstol kan også sagtens bruges ved et almindeligt skrivebord i stedet for en traditionel kontorstol.

  1.795 kr. (ex. moms)
 • 6684
  2.095,00
  2.618,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Magna Task stol er egnet i receptioner, til ekspedienter i supermarkeder og lignende funktioner, hvor du har brug for en højere stol.Task stolen har en højere patron end almindelige kontorstole. Siddehøjde: 58-77,5 cm. Fod af sort plast med fodstøtte i krom. Stolen kan indstilles i højden og fodstøtten kan ligeledes indstilles i højden.Sæde og ryg er...

  2.095 kr. (ex. moms)
 • 3830
  995,00
  1.243,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Barstol i mange farver. Skallen er i formspændt finer, med laminat i forskellige farver. Stellet består af forkromede stålrør 18x1.8mm. En let og elegant barstol som kan stables og som er meget vedligeholdelsesvenlig.   Der ydes 5 års garanti på denne lækre barstol som med alle vores andre nyproducerede produkter.

  995 kr. (ex. moms)
 • 8076
  3.395,00
  4.243,75   inkl. moms

  Bestillingsvare

  Rund puf med sidebord. Selve puffen måler 45 cm i diameter og er polstret med blåt xtreme stof. Ønskes andre farver så kontakt os pr. mail eller tlf. Puffen er lavet af koldskum som er brandhæmmende. Det lille bord har en diameter på 40cm og er i hvid HPL laminat.

  3.395 kr. (ex. moms)
 • 6138
  2.795,00
  3.493,75   inkl. moms

  Der kan forekomme ekstra leveringstid.

  Højbord med sort linoleum bordplade og sort søjle. Bordet egner sig i en reception, venteområde eller lignende.

  2.795 kr. (ex. moms)
 • 6181
  2.495,00
  3.118,75   inkl. moms

  Der kan forekomme ekstra leveringstid.

  Rundt konferencebord med bordplade af sort linoleum. Bordpladen på 100 cm i diameter. Udført med en kerne af MDF med en overflade af sort linoleum. Søjlen er 70 cm høj, udført i stål og du vælger selv om du ønsker en sort, grå eller krom. Samlet er bordet ca. 72 cm højt.

  2.495 kr. (ex. moms)
 • 6182
  2.895,00
  3.618,75   inkl. moms

  Der kan forekomme ekstra leveringstid.

  Konferencebord med rund bordplade af sort linoleum. Bordet måler ø: 120cm og har en højde på 74 cm.

  2.895 kr. (ex. moms)
 • Antal: 25 stk.
  4889
  349,00
  436,25   inkl. moms

  På lager / bestillingsvare

  Stumtjener i sort. Designet er let og enkelt.

  349 kr. (ex. moms)
 • 6320
  2.095,00
  2.618,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  Vega loungestol med sort stof. Stolen har en tilbagelænet komfort og et enkelt design. Polstret med sort event (polyester med 100.000 martindale) Det er muligt at få denne loungestol i andre farver. For flere informationer om det så kontakt os på mail eller telefon.

  2.095 kr. (ex. moms)
 • 6317
  4.295,00
  5.368,75   inkl. moms

  På lager / bestillingsvare

  Hugo loungestol i PU og med aluminium fod. Denne loungestol egner sig rigtig fint i et venterum eller lignende. Da denne stol er polstret med PU, er den meget praktisk og kan nemt tørres over med en klud. Hvis du ønsker loungestolen polstret med et andet materiale er det også muligt. Læder er blandt andet en mulighed. Kontakt os for de forskellige...

  4.295 kr. (ex. moms)
 • 8083
  6.295,00
  7.868,75   inkl. moms

  2-4 ugers leveringstid

  jk højbord af sort laminat med krom fodstøtte. Mål: 200x60 cm

  6.295 kr. (ex. moms)
Viser 1 - 23 af 23

De receptions- eller loungemøbler, du vælger til dit indgangsparti eller din modtagelse, kan være alfa og omega for, hvordan eksempelvis firmaets nuværende eller potentielle samarbejdspartnere opfatter din virksomhed. Din reception vil altid være firmaets fysiske ansigt udadtil og være bærende for det førstehåndsindtryk, som besøgende hos din virksomhed danner sig af firmaet.
Netop derfor er det vigtigt at udvælge en vifte af receptionsmøbler, der udstråler præcis det udtryk, som du mener, definerer din virksomhed og dens værdier. Om det skal være sjove, farverige eller utraditionelle møbler, som kan udstråle en vilje til at være anderledes, tænke ud af boksen og være nogle lidt ”skæve” typer eller, modsat, om du vil vælge at satse på mere traditionelle, stilfulde og knivskarpt designede møbler i klassiske sorte, hvide og grå nuancer. Disse overvejelser kan hjælpe med til at tegne en skarp profil af firmaet overfor gæster i dit domicil eller hovedkvarter. En profil, der på sigt kan have stor indflydelse på, om fremtidige samarbejdspartnere finder interesse i din virksomhed og jeres projekt, om eventuelle nye medarbejdere finder virksomheden attraktiv og om nuværende samarbejdspartnere og ansatte vedbliver at finde dit firma interessant og værd at knokle for.

Farve på møblerne i receptionen – og elegance i loungen

I vores udvalg har vi gjort os umage for at have møbler af begge de ovennævnte typer. Eksempelvis har vi vores egen serie af Agger-barstole, der kan leveres i et væld af farverige nuancer og passer glimrende ind i både receptions- og konferencemøblementer. Vi har også et udvalg af puffer, der elegant kan give en stilistisk farveneutral reception et lille pift af smilende friskhed.
Selvfølgelig kan vi også byde på en bred vifte af receptions- og loungemøbler i stål, sort, hvid og træ, der kan være altafgørende for at bibeholde et tidløst, harmonisk og stilsikkert look i din reception eller hovedindgang.

Desuden garanterer vi, at vi altid:


Tilbage er der kun, at du kaster dig ud i at udforske vores udvalg af møbler til din reception eller din lounge og kontakter os, hvis du ikke finder det, du lige havde drømt om