Nyhedsbrev


AiR Compete hæve-/sænkebord - Balder

Varenummer: 14597

Ny

 NordicDesignGarage

AiR Compete hæve-/sænkebord med Balder stel. AiR har et unikt design for der er sat fokus på funktion og kreativitet. Bordets form gør, at det ikke kan stå forkert i rummet. Der er ingen rette vinkler og det indbyder til en mere kreativ indretning. 

 • Størrelsen svarer til 160x80 cm
 • Ergonomisk design
 • Balder hæve-/sænke stel
 • 2-led og en motor
 • Højdeinterval 70-117 cm
 • Design: We Make Space
 • Model: NDG04 - AiR compete
 • 10 års garanti ❤
 • Lokalt produceret ❤
 • FSC certificeret kerne i bordpladen ❤
 • Bordplade m. naturmaterialet Linoleum ❤

Baler er et kvalitetsstel med 1 motor og 2-leddet løftesøjler. Stellet har en højdevandring på 47 cm, et løft på 100 kg og er stabilt også i højeste position. 

Flere detaljer

5-7 ugers produktionstid på nogle varianter

Gratis fragt på ordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 5.895 ex. moms (7.369 inkl. moms)

Specifikationer

Pladeoverflade: Linoleum
Bordplade kerne MDF
Stel model Loke
Løftesøjler 2-led
Motor: 1 motor
Løftekapacitet: 100 kg
Produktkategori Hæve-/sænkeborde

Mere information

Samarbejdet mellem We Make Space og jkOffice

jkOffice og arkitekterne "We Make Space" har indgået et samarbejde med store møbelvisioner. Et samarbejde, der skal revolutionere den måde, vi tænker kontormøbler.

Dette har mundet ud i møbelserien ved navn "Danish SpaceCraft". En møbelserie med et stærkt funderet design, der tillader at man eksperimenterer og opfordrer brugeren til kreativ tænkning. 

Danish SpaceCraft består af en række forskellige kontormøbler, som alle er skabt udfra samme vision. Visionen bag møbelserien er, at skabe møbler, der kan meget mere end de klassiske kontormøbler. Og med dette fremme både produktivitet og ergonomi på arbejdspladsen.

Møbelseriens navn "Danish SpaceCraft" fortæller meget om, hvad møblerne kan og vil. Space kan både betyde plads og rum. At skabe rum (We make space) er helt centralt for disse møbler, som ikke bare skal være enkeltstående møbler, men danne hele strukturer i rummet og stå frem som pladsskabende. Samtidig refererer Space til fremtidens innovative teknologier, og arkitekterne bag møblerne kalder dette for "Ny Nordisk SciFi", da møblerne både rummer det stramme og funktionelle nordiske design, men samtidig også bevæger sig væk fra det stramme, firkantede look, mange kontormøbler har. Herved eksperimenteres der med former og linjer, for ikke blot at skabe nye møbler, men for at skabe nye rum. 
Hvor "Space" ser fremad, refererer "Craft" bagud til arts and crafts bevægelsen, hvor det gode håndværk og fokus på de æstetiske kvaliteter vægtes højt. 

Bryd ud af kassetænkning med de innovative kontormøbler fra den danske arkitektduo We Make Space.

Læs mere om AiR bordet og samarbejdet mellem jkOffice og We Make Space i AiR brochuren her.

Det innovative hæve-/sænkebord

Formen gør en forskel på den måde, du organiserer dine bunker og dit arbejde ved bordet. En forskel på kontakten til dine kolleger, når flere borde sættes sammen. En forskel på indretningen og oplevelsen af et firkantet rum. Vælg mellem farver, der giver harmoni eller karakter. Med overflader i varmt og blødt linoleum – et biologisk nedbrydeligt naturmateriale, som tilpasser sig rummets temperatur. Hæve-/sænkefunktionen styres fra et intuitivt betjeningspanel, der husker på 4 højdeindstillinger, viser højden, som lyser rødt, når du har siddet ned for længe og via Bluetooth kommunikerer med en sundheds-app om din ergonomi. AiR kan udstyres med hjul og løsninger til optimal kabelføring.

Bordets mål

Bordpladen har en areal på 1,3 m2, hvilket svarer stort set til en rektangulær bordplade på 160x80 cm (1,28 m2). Bordets længste kant er bagkanten, som måler 105 cm, mens bordets længste diagonal måler 174 cm. Denne diagonal løber på tværs af bordet foran arbejdspladsen, imellem de to vinkler. Se billeder for yderligere forklaring af bordets mål. Bordet kan synes, at fylde meget i rummet, men designet hvor du sidder længere inde end ved bordets forreste kant, gør at dette ikke er tilfældet.

Borde med linoleumsoverflade

Linoleum er et naturmateriale, fremstillet af linolie, træmel og harpiks, hvilket gør materialet biologisk nedbrydeligt. Linoleum er et levende materiale, som tilpasser sig omgivelserne - for eksempel rummets temperatur. Det gør, at det er et behageligt materiale at sidde ved, da det føles varmt og blødt. Det er designet til hverdagsbrug, og fungerer lydabsorberende. Det er derfor meget oplagt til hæve-/sænkeborde, da det ikke blot er et smukt, naturligt materiale men også fremmer et sundt fysisk arbejdsmiljø. 

 

Se også disse varer

28 andre varer i denne kategori