Nyhedsbrev
Gate Reflect 5500 konferencestol - fuldpolstret
  • Gate Reflect 5500 konferencestol - fuldpolstret
  • Gate Reflect 5500 konferencestol - fuldpolstret
  • Gate Reflect 5500 konferencestol - fuldpolstret

Gate Reflect 5500 konferencestol - fuldpolstret

14488

Ny

Savir Design

Gate Reflect 5500 fuldpolstret konferencestol fra Savir Design er en kvalitetsstol med garanteret lang holdbarhed. Stolen er ideel til konfererence- og mødelokaler samt auditorier og undervisningsmiljøer.

  • Inderskal i plast
  • Polstring med Cura eller Synergy stof - 8 farver i alt 
  • Siddehøjde: 41-54 cm
  • Stellet af 95% genbrugt stål eller 97% certificeret bæredygtigt genanvendt aluminium

Gate Reflect har en fleksible ryg for optimal støtte og god siddekomfort også i længere tid. Stolen fås i et hav af materiale typer og farver. Vi har hos jkOffice udvalgt nogle stoftyper og farver til salg i webshoppen, men mulighederne er mange. Så ring endelig, hvis du har brug for andre farver eller stoftyper.

Flere detaljer

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

4.6384.638 inkl. moms 

Gate Reflect 

Gate Reflect er en serie af stole fra Savir Design. Stolene har alle den samme skal, men kan fås med forskellige slags stel og ben, samt med eller uden armlæn. 

Skallens form gør, at den giver den optimale støtte til ryggen og har høj siddekomfort. Og det lette og enkle design, gør at den kan passe ind i alt fra kantine til mødelokale til venteværelse - alt efter hvilken model du vælger. 

Cura

Cura er et stof lavet i 98% post-consumer polyester lavet af plastikflasker og 2% ny polyester. Stoffet har en Martindale på 100.000 og er meget slidstærkt. Det er udstyret med både EU blomsten og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Synergy

Synergy er et mødelstof lavet af 95% ny uld og 5% polyester. Det er et slidstærk materiale på 100.000 Martindale. Synergy er certificeret med EU blomsten og Indoor Advantage™ Gold.