Nyhedsbrev
FALK stol med hjul
  • FALK stol med hjul
  • FALK stol med hjul
  • FALK stol med hjul
  • FALK stol med hjul
  • FALK stol med hjul

FALK fra Houe - stol med hjul

14463

Ny

HOUE

FALK - Turning trash into treasure!

FALK konference- og mødestol fra HOUE, er en stol lavet med fokus komfort, bæredygtighed og design. Plast-skallen er produceret af genanvendt plastik fra husholdningsaffald. Stellet er et 5-grenet metal stel med sort pulverlakering og afsluttet på hjul. Helt perfekt til mødelokalet eller hjemmekontoret. 

  • Mål: 83 x 53 x 58,5 cm (HxDxB)
  • Skal i 75% plast fra husholdningsaffald, 20% glasfiber og 5% farvepigmenter  
  • 5-grenet metalfod på hjul - 30% genbrugt metal  
  • Polstring: Vælg mellem 4 flotte farver i EU Ecolabel certificeret Cura stof 

FALK fås både med og uden polstret sæde. Vælger du sædepolstring er denne med det bæredygtigt stof Cura, som er lavet af 98% genanvendt polyester og certificeret med EU blomsten og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Ønsker du andre farver eller materialer end dem, vi har i webshoppen kan du altid ringe til os. 

Flere detaljer

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

4.2964.296 inkl. moms 

FALK fra HOUE - Turning trash into treasure

FALK stolen er designet af Thomas Pedersen, manden bag Stingray stolen. Nu er han tilbage med FALK, som kun kan blive en klassiker inden for dansk design. FALK har allerede vundet German Design Award 2020 for excellent product design og er blandt finalisterne til Danish Design Awards 2020. 

Karakteristisk for Thomas Pedersens designs er klassiske organiske linjer kombineret med innovative ideer og detaljer. Disse kvaliteter er der også lagt fokus på i FALK stolen, hvor det klassiske design er blevet opgraderet med innovative processer og nye ressourcer - nemlig vores skrald. 

FALK kan bruges til mange forskellige formål alt efter hvilket stel man vælger. Fx. kan FALK med metalben stables og er derfor et godt valg til kantiner, hoteller, cafeer og hjemme i privaten. Modellen med hjul kan bruges til mødelokaler eller til kontorstol til hjemmekontoret. 

Polstring

Cura

Cura er et stof lavet i 98% post-consumer polyester lavet af plastikflasker og 2% ny polyester. Stoffet har en Martindale på 100.000 og er meget slidstærkt. Det er udstyret med både EU blomsten og STANDARD 100 by OEKO-TEX®.