Nyhedsbrev
FALK stol med drejestel
  • FALK stol med drejestel
  • FALK stol med drejestel
  • FALK stol med drejestel
  • FALK stol med drejestel
  • FALK stol med drejestel

FALK fra Houe - stol med drejestel

14461

Ny

HOUE

FALK - Turning trash into treasure!

FALK konference- og mødestol fra HOUE, er en stol lavet med fokus komfort, bæredygtighed og design. Plast-skallen er produceret af genanvendt plastik direkte fra husholdningsaffald. 

  • Mål: 83 x 53 x 58,5 cm (HxDxB)
  • Skal i 75% plast fra husholdningsaffald, 20% glasfiber og 5% farvepigmenter ❤ 
  • 4-grenet drejefod i sort pulverlakret metal - 30% genbrugsmetal ❤
  • Polstring: Vælg mellem 4 flotte farver

FALK fås både med og uden polstret sæde. Vælger du sædepolstring er denne med det bæredygtigt stof Cura, som er lavet af 98% genanvendt polyester og certificeret med EU blomsten og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Ønsker du andre farver eller materialer end dem, vi har i webshoppen kan du altid ringe til os. 

Flere detaljer

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

4.2004.200 inkl. moms 

FALK fra HOUE - Turning trash into treasure

FALK stolen er designet af den danske designer Thomas Pedersen, manden bag Stingray stolen. Karakteristisk for Pedersens designs er klassiske organiske linjer kombineret med innovative ideer og detaljer. Disse kvaliteter er der også lagt fokus på i FALK stolen, hvor det klassiske design er blevet opgraderet med innovative processer og nye ressourcer - nemlig vores skrald. 

FALK kan bruges til mange forskellige formål alt efter hvilket stel man vælger. Fx. kan FALK med metalben stables og er derfor et godt valg til kantiner, hoteller, cafeer og hjemme i privaten. Modellen med hjul kan bruges til mødelokaler eller til kontorstol til hjemmekontoret. 

Cura

Cura er et stof lavet i 98% post-consumer polyester lavet af plastikflasker og 2% ny polyester. Stoffet har en Martindale på 100.000 og er meget slidstærkt. Det er udstyret med både EU blomsten og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

EU-Miljømærket 

EU-miljømærket (EU-blomsten) arbejder for at reducere den samlede miljøpåvirkning fra produktion og forbrug. Derfor vurderer EU Ecolabel hele produktets livscyklus og de miljøproblemer, der opstår undervejs - til gavn for miljøet, klimaet, mennesker og jordens ressourcer.