Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Katalog

Aktiverede filtre:
  Lagerstatus
  Tilstand

  Information

  Brugt whiteboards og tavler

  Whiteboards og tavler, brugte som nye, er en glimrende måde at tilføje en ekstra facet til din virksomheds kommunikation med sine ansatte. Du kan finde tavler i en mængde forskellige designs, udformninger og farver, og derfor vil du altid kunne finde en type, der passer til dit formål. Om det skal være en stor opslagstavle i kantinen, whiteboards til at lave brainstorms i dit firmas mødelokale eller en helt tredje løsning til dit kontorlandskab, din foyer eller i et helt andet lokale.
  • Vis

  Tavler kan have en mængde forskellige funktioner:
  • Kan bruges til at viderebringe meddelelser til ansatte, gæster med videre
  • Kan bruges som visuelt hjælpemiddel til præsentationer
  • Eller til udstillinger
  • Eller til at lave reklame
  • Eller som notatpapir eller tusind andre ting. Kun fantasien sætter grænser
  Du kan få en ide om vores udvalg af tavler her på siden, men vi har med garanti mange flere på lager, så kontakt os endelig for at høre mere om vores nye og brugte whiteboards og tavler.  Whiteboards og tavler findes efterhånden i et væld af forskellige udformninger. En opslagstavle er ikke nødvendigvis bare den gamle af kork, som alle virksomheder havde for år tilbage. Nu er mulighederne næsten uendelige.

  En tavle til ethvert formål


  Et whiteboard har to primære formål: dels fungerer den som magnet-tavle, det vil sige en opslagstavle, hvor du sætter dokumenter og opslag fast med magneter frem for med nåle. Men et whiteboard er samtidig også en offentlig notesblok, hvor du kan skrive beskeder eller påmindelser, som du har behov for, når så mange som muligt i firmaet. Med sin funktion som notesblok er et whiteboard også et nærmest uundværligt stykke værktøj, når du og dine medarbejdere holder møde og har brug for at gennemføre en fælles ideudvikling eller brainstorm. Et whiteboard er et stykke værktøj, der således kan have en funktion i en mængde forskellige sammenhænge og kan være brugbart i snart sagt et hvilket som helst lokale i dit firmadomicil, hvor du kunne vælge at hænge én op.


  Man skal i øvrigt ikke lade sig snyde af navnet ”whiteboard”. Hos jkOffice er vi leveringsdygtige i den type boards i en lang række forskellige farver, både nye og brugte. Magnettavler, som også kan skrives på med tusch, er tilgængelige i en lang række forskellige farver som rød, turkis og grøn samt også grå, sort og metal foruden den klassiske hvide. Kort sagt kan du altid finde det bestemte whiteboard, der matcher sine omgivelser og din indretning bedst. Whiteboards er altid nemme at rengøre, så de stadig kan se smarte og stilige ud, selv på chefens kontor.
  Ligesom whiteboards har også traditionelle opslagstavler en væld af anvendelsesmuligheder i mange forskellige omgivelser og sammenhænge. Opslagstavler såvel som whiteboards fås i mange forskellige størrelser, så du altid kan finde én, der passer ind, uanset hvor meget eller hvor lidt plads du har at gøre med. I kategorien ”skillevægge” kan du endda finde skillevægge og akustikregulering, der også kan fungere som opslagstavler og dermed hjælpe dig endnu mere til at udnytte din plads.

  Selv om vi sælger brugte boards og tavler gør vi altid en stor indsats for at de brugte produkter, vi sælger dig, fremstår så gode som nye. Hvis vi ikke synes, at produkterne lever op til vores standard, bortdonerer vi dem hellere til velgørende formål i stedet for at prøve at tjene penge på noget, vi ikke kan stå inde for. Når vi får brugte tavler ind, gennemgår vi dem og:


  Vi har naturligvis også muligheden for at sælge dig et væld af forskellige tuscher, penneholdere, rensesprays, magneter og lignende fra vores nye sortiment. Men til at starte med håber vi, at vi kan friste med et eller flere produkter fra vores udvalg af brugte whiteboards og tavler, enten her online eller gennem en personlig henvendelse til os.