Nyhedsbrev


Gate Reflect 5200 m. medestel - sæde-/forsidepolstring

Varenummer: 13848

Ny

 Savir Design

Gate Reflect 5200 er den ideelle stol til venteværelset, fællesområder, konference- og mødelokaler. Og i denne udgave med sæde- eller forsidepolstring får du en stol med høj komfort og elegant design. 

  • Vælg mellem 10 farver til skallen 
  • Polstring i 2 stoftyper - 8 farver i alt 
  • Synergy stof: 95% ny uld og 5% polyester
  • Cura stof: 98% post-consumer polyester og 2% polyester 

Gate Reflect er en stol som fås i et hav af muligheder inden for stoftype, stof farver og skal farver. Vi har i jkOffice udvalg en lille håndfuld stoffer til salg i webshoppen, men der er mange flere muligheder. Ring endelig hvis du ønsker andre farver eller materialer end vi har her på shoppen. 

Flere detaljer

Gratis fragt på ordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 1.930 ex. moms (2.413 inkl. moms)

Specifikationer

Produktkategori Stole (kantine-, konference-, bar, læne- mv.)

Mere information

Gate Reflect serien

Gate Reflect af en serie af stole fra Savir Design, som er designet af arkitekt Thomas Pedersen. Det er en serie af stole som er skabt med alsidighed og komfort i højsæde. Stolens skal er formet så den giver optimal støtte og er ergonomisk rigtig. for kroppen. Derudover er Gate Reflect serien skabt i materialer som genbrugsplast og genbrugt stål, så den er også miljømæssigt en rigtig god stol.  

Stoftyper 

Synergy

Synergy er et mødelstof lavet af 95% ny uld og 5% polyester. Det er et slidstærk materiale på 100.000 Martindale. Synergy er certificeret med EU blomsten og Indoor Advantage™ Gold. 

Cura

Cura er et stof lavet i 98% post-consumer polyester lavet af plastikflasker og 2% ny polyester. Stoffet har en Martindale på 100.000 og er meget slidstærkt. Det er udstyret med både EU blomsten og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

30 andre varer i denne kategori